- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.641
Ah canım benim kötü düşünme lütfen korkma daAllah senden de razı olsun, inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım, tüp bebek yaptırmayı istemek kolay da randevu alıp iş kesinleşince beni bir korku sardı, aklıma türlü türlü şeyler geliyor, maddi manevi yıpranacağız, ya olmazsa ya bi aksilik çıkarsa diye düşünmeden edemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamıyor, kiste dönüşüyor, bakalım nasıl bir tedavi uygulanacak, İnşallah yormadan hemen gelir bebeklerimiz, sizlere de hep dua ediyorum canı gönülden, rabbim böyle sınamasın hiçbir kadınıklomene devam et canım, inşallah bu sefer tutar da tüple falan uğraşmazsın, onun stresi daha büyük inan, Allah yolumuzu açık etsin
Evet ikizler birini sonradan gördük bir yumurta bar demişti doktor hatrlarsan ozamanlar bitane oluşmuştu bnm ama diğeri küçükmüş demek iki gün var aralarında amin inşallah ikisini de sağlıkla kucağıma almak nasip olurtez zamanda sanada nasip olur inşallah
Evet recetesiz amh dusuk olanlarda ise yariyormu Ama uc Ay kullanmak lazimmisGeçtiğimiz kasımda hsg çektirmiştim canım ikisi de açık çıktı çok şükür vitamin olarak folidoce vermişti doktorum. Reçete olmadan alınıyor mu prowomen
Hiç bilmiyorum canım doktoruma sorup öyle kullanırım. Benim amh 1,43 çıkmıştıEvet recetesiz amh dusuk olanlarda ise yariyormu Ama uc Ay kullanmak lazimmis
Teşekkür ederiim amin inşallah çok sağol rabbim sizede nasip etsin
Aynen bende öyle yapmaya çalıştm pek olmuyo ama nasip işte gerçekten bol bol dua et canımAmin canısı valla cok sevindim ya hadı hayırlısı bizde bu sabah çaksır suyuna baslafık eşimle bakalım dusunmemeye calısıcam artık eskısı gibi strese girmemeye calısıcam
Aynen bende öyle yapmaya çalıştm pek olmuyo ama nasip işte gerçekten bol bol dua et canım
Eşinin ikizi senle yaşıt olup senden nasıl büyük anlamadım benEdiyorum canısı bakalım hayırlısı görümcemin biri eşimin ikizi benle yasıt biri benden bir yas buyuk dun onlarla gotusmus esım tedavı oldugumuzu dile getirmiş oda kendı doktorunu onermıs gitmek istersenız ona da gidin dienesımde bır kac ay gıtmeyecgız bakalım duzene girsin merve nin psikolojısı ustunden stresini atsın falan demiş
Eşinin ikizi senle yaşıt olup senden nasıl büyük anlamadım benikiz degilmi bunlar bı dakika tekrar okuycam
Geçecek tabi her kışın ardında bir bahar vardır. Rabbim sana her şeyi unutturabilecek güzellikler nasip etsin
İyiyiz çok şükür iyi gidiyo cinsiyetlerimizi öğrendik iki kız inşallahBirpdrci canım nasılsın bebişler nasıl
İyiyiz çok şükür iyi gidiyo cinsiyetlerimizi öğrendik iki kız inşallahbebek araçlarına zam gelcek diye arabayı yatağı anakucağını aldım biraz erken oldu ama hayrlısı artık inşallah sağlıkla kullanırlar sen naslsın nasl gidiyo güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah değişmezse şimdilik kızlar erkenden gösterdilerHay maşallah prensesler gelıyor deseneolsun olsun ıkız arabaları normal dede pahalı zaten canısı zam gelmeden iyi yapmıssın valla.. Eşimle brlıkte çaksır suyuna baslamıstık ama 10 gün ya kullanfık ya kullanamadık ev sahibi evı satacagı ıcın evı bosaltmak zorunda kaldık o telas la 1 hafta ıcemedık bu zamanlarda bebiş haberım yok ama inşallah diğer ay olur
İnşallah değişmezse şimdilik kızlar erkenden gösterdilerİkizlerin herşeyi pahslıymış iki iki alınca fazla geliyo valla şimdiden alalm ki borçları bitsn dedikbi yandan da hay allah bu zamanda aniden taşınmakla uğraşmışsın bnde eylülde taşnmştm çok zor oluyo bilirim mutfakta oturup ağladığımı biliyorum iki kişiydik sadece biz bide zor oldu inşallah o haberlerini de alırız evle falan uğraşırken kafan dağılmıştır ama iyi gelmiştir
Kız bende 42 ile hamile kaldım geçen sene eylülde 36 kiloydm düşün şimdi 47 oldm bende yavaştan alıyprum eksilerden geliyorum amaBenimde ailem marmaris de hepsı tek basıma kaldım valla eşimin kız kardeslerı gelelım dedıler ama insanın ailesi gibi olmadıgı ıcın kendım yaptım hereeyı buna da şukur evet ya iyi kafam dagıldı klomene basladıgım da 45 kıloydum suan 57 kılo olmusum eşimle spora baslama kararı aldık bu süre de zayıflamayı dusunuyorum pko oldugu ıcın kılo da sıkıntı cunku boyda 160 top gibi yuvarlanıyorum artık
Kız bende 42 ile hamile kaldım geçen sene eylülde 36 kiloydm düşün şimdi 47 oldm bende yavaştan alıyprum eksilerden geliyorum amaboyumda 156 çok zayıftm şimdi hiçbi kıyafetim olmuyo özellikle kalça ğopodan aldığımin kiloları öncede küçük göbek ne giysem dar biraz daha kilo alınca alırımdedm yeni ürünlr gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?