Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim kötü düşünme lütfen korkma daRabbim kolaylıgını verir sana inşallah herşey olumlu geçer ve ilk denemede hamiş kalırsın inşallahhiçini ferah tut hep olumlu düşünmeye bak stres çok etkiliyor biliyorum yapmamak da zor bende yapıyorum ama yapmamalıyız bunu. Böyle anca kendimizi yıpratırız dualarım seninle canım güzel haberini bekliyor olacağım. Bayramdan sonra 2inci klomen denememi yapıcam benimde pek umudum kalmadı açıkcası belki çatlatma iğnesiyle tutar. İlk denemede doktorum vurmamıştı iğneyi. Belki belki belki iştekısmet kuzumRabbim hepimiz için hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah hayırlı evlat versin.

Amin canısı valla cok sevindim ya hadı hayırlısı bizde bu sabah çaksır suyuna baslafık eşimle bakalım dusunmemeye calısıcam artık eskısı gibi strese girmemeye calısıcam

Amin canısı valla cok sevindim ya hadı hayırlısı bizde bu sabah çaksır suyuna baslafık eşimle bakalım dusunmemeye calısıcam artık eskısı gibi strese girmemeye calısıcam
Aynen bende öyle yapmaya çalıştm pek olmuyo ama nasip işte gerçekten bol bol dua et canım

Aynen bende öyle yapmaya çalıştm pek olmuyo ama nasip işte gerçekten bol bol dua et canım

Ediyorum canısı bakalım hayırlısı görümcemin biri eşimin ikizi benle yasıt biri benden bir yas buyuk dun onlarla gotusmus esım tedavı oldugumuzu dile getirmiş oda kendı doktorunu onermıs gitmek istersenız ona da gidin dienesımde bır kac ay gıtmeyecgız bakalım duzene girsin merve nin psikolojısı ustunden stresini atsın falan demiş

Eşinin ikizi senle yaşıt olup senden nasıl büyük anlamadım ben ikiz degilmi bunlar bı dakika tekrar okuycam

Birpdrci canım nasılsın bebişler nasıl
İyiyiz çok şükür iyi gidiyo cinsiyetlerimizi öğrendik iki kız inşallah bebek araçlarına zam gelcek diye arabayı yatağı anakucağını aldım biraz erken oldu ama hayrlısı artık inşallah sağlıkla kullanırlar sen naslsın nasl gidiyo güzel haberlerini bekliyoruz

Hay maşallah prensesler gelıyor desene olsun olsun ıkız arabaları normal dede pahalı zaten canısı zam gelmeden iyi yapmıssın valla.. Eşimle brlıkte çaksır suyuna baslamıstık ama 10 gün ya kullanfık ya kullanamadık ev sahibi evı satacagı ıcın evı bosaltmak zorunda kaldık o telas la 1 hafta ıcemedık bu zamanlarda bebiş haberım yok ama inşallah diğer ay olur

İnşallah değişmezse şimdilik kızlar erkenden gösterdiler İkizlerin herşeyi pahslıymış iki iki alınca fazla geliyo valla şimdiden alalm ki borçları bitsn dedikbi yandan da hay allah bu zamanda aniden taşınmakla uğraşmışsın bnde eylülde taşnmştm çok zor oluyo bilirim mutfakta oturup ağladığımı biliyorum iki kişiydik sadece biz bide zor oldu inşallah o haberlerini de alırız evle falan uğraşırken kafan dağılmıştır ama iyi gelmiştir

Benimde ailem marmaris de hepsı tek basıma kaldım valla eşimin kız kardeslerı gelelım dedıler ama insanın ailesi gibi olmadıgı ıcın kendım yaptım hereeyı buna da şukur evet ya iyi kafam dagıldı klomene basladıgım da 45 kıloydum suan 57 kılo olmusum eşimle spora baslama kararı aldık bu süre de zayıflamayı dusunuyorum pko oldugu ıcın kılo da sıkıntı cunku boyda 160 top gibi yuvarlanıyorum artık

Kız bende 42 ile hamile kaldım geçen sene eylülde 36 kiloydm düşün şimdi 47 oldm bende yavaştan alıyprum eksilerden geliyorum ama boyumda 156 çok zayıftm şimdi hiçbi kıyafetim olmuyo özellikle kalça ğopodan aldığımin kiloları öncede küçük göbek ne giysem dar biraz daha kilo alınca alırımdedm yeni ürünlr gelince

Ayyy yep yeni hamişler yep yeni yol srkadaşlarımız olmuş bütün sayfaları okuyamadım ama anne adaylarımızın hepsini tebrik ediyorum bebeğini karnında hissetmeyi benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma da sabır ve umut diliyorum

Sorma benm de vucud yapım basen kalca hrp aldıgım kılolar oraya gıttı ust ıncecık alt kocaman oldu kıyafetler dar gelıo bır kotum var olan baska da yok :))) sen al al bebıslere löp löp kılo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…