- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.561
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Evet canım o mahlukat serbest bırakıldı ve ilk işi de beni öldürmeye çalışmak olduYaralandım derken fiziki olarak mı geçmiş olsun çok canım
Bnim 9.gunum persembe gunu dr gel dedi ins guzl hber alirimYarın 4. Gün şafak 10 10.gün yapıcam test ınsallah en erken daha erken yapamam yapmamam gerek
Ah canım ya adalet yok işte maalesef tutuklanıyor ama sonrası boş.Evet canım o mahlukat serbest bırakıldı ve ilk işi de beni öldürmeye çalışmak oldu
Sen ceza aldığını tutuklandığını söylemiştin sanki ben mi yanlış hatırladım ne zaman oldu bu?Evet canım o mahlukat serbest bırakıldı ve ilk işi de beni öldürmeye çalışmak oldu
Bnim 9.gunum persembe gunu dr gel dedi ins guzl hber alirim
Bnde ole umitli dglm cnm yaBenım de 6. Gün bitti bu gece 7. Güne girdim doktor bana regl olursan gel 2.gün gel olmazsan test yap oyle gel dedı elımde 5 adet test var sabahtır dur dur daha cok erken dıyorum kendıme.. Bu ay pek ümitli degılım zaten
Ceza aldı tutuklandı ama sonraki mahkemelerde denetimli serbestlik kararı alınmıştı, öğrenince can güvenliğim olmadığı için karakola gidiyordum ben evden çıkarken, o karşıma çıktı 1 bıçak darbesi aldım can havliyle kapıyı kapatıp avukatı aradım Mart ayının son haftasında yaşadım bunları bir sürü suç sıraladı avukat raporlar fln derken geri aldılar içeri bir daha salmazlarsa eğerSen ceza aldığını tutuklandığını söylemiştin sanki ben mi yanlış hatırladım ne zaman oldu bu?
Maalesef canım şükür şu an iyiyim, bazen pişman oluyorum ama çoğu zaman iyiki şikayetçi oldum diyorumAh canım ya adalet yok işte maalesef tutuklanıyor ama sonrası boş.
İnşallah canımBnim 9.gunum persembe gunu dr gel dedi ins guzl hber alirim
Bnde ole umitli dglm cnm ya
Bende de 8.gün negatifti. 14ü bekle lütfen.Az önce test yaptım 7. Gün negatıf cıktı iğne etkısı bıle kalmamıs demekkı bende
Bizden yok. Yenilerde var.Varmı hamiş haberleri kızlar içimiz umut dolsun biraz merve
Demkki bn hc yapmiyim ozmnAz önce test yaptım 7. Gün negatıf cıktı iğne etkısı bıle kalmamıs demekkı bende
Az önce test yaptım 7. Gün negatıf cıktı iğne etkısı bıle kalmamıs demekkı bende
Ceza aldı tutuklandı ama sonraki mahkemelerde denetimli serbestlik kararı alınmıştı, öğrenince can güvenliğim olmadığı için karakola gidiyordum ben evden çıkarken, o karşıma çıktı 1 bıçak darbesi aldım can havliyle kapıyı kapatıp avukatı aradım Mart ayının son haftasında yaşadım bunları bir sürü suç sıraladı avukat raporlar fln derken geri aldılar içeri bir daha salmazlarsa eğer
Benim koca kistim hemen o ay adetle gitti. Hergün mutluka 1 veya 2 yumurta yerim demekki bu yüzdendiyaa tamam yerim her sabah,severim zaten. ilk kez duyuyorum kuzum Allah razı olsun
Bende de 5 6 gün sonra iğne etkisi kalmiyordu herkesin vücudu farklı çabuk atan da var yavaşta bence daha iyi en azından pozitif çıkarsa iğne mi değil mi diye düşünmezsin
Bende de 8.gün negatifti. 14ü bekle lütfen.