- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.541
Miratech bnde kullndm iyi dgl erkn gebelik testi ypcksnCanım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silik
Bnmde 7.gunum igne gunuyle birlikte 13 gun cikiyr demkki
Suan o saydgn brlirtoler bndede var bnde hamilelik dgldr diyrdum adet olqcam dyrdum ama ayni belirtilerimiz
Ben doktora gitmeyi bıraktım yani zaten daha yeni evliyim akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun dedimBnmde 1 yumurtam gelismis sagda. 20.5 mm catlatma yaptim 7.gunum onumuzdeki persembe dr gtcm ama pek umudum yok
Benim umudum yok zaten adet belirtilerimde basladi cunkiEve ama unutmamak lazım çatlatma iğnesinin içinde de hamilelik hormonu var ve o yalancı belirtiler yapabilir. Umarım seninki hamileliktendir ama inan ben hamile kaldığım ay pek ihtimal vermiyordum
InsAz kalmış beklemek zor biliriminşallah güzel haberi alırsın
Benim umudum yok zaten adet belirtilerimde basladi cunki
Saol cnm adet olmadm ama olacam sanki belirtileri basladi cunkiBu kadar erkenden mi hayırlısı olsun hakkında
Ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş. İnşallah hamilesinizdir.Saol cnm adet olmadm ama olacam sanki belirtileri basladi cunki
Ins canim ama hic umudum yok keske umut olsa bi yumurtayla sanmiyrmAma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş. İnşallah hamilesinizdir.
1 yumurtayla olmaz mi diyorsunuz? Bana da dün kontrolde doktor 23 mm bir yumurtan var dedi başka olsa söylerdi herhalde. Ben de fazla umutlanmayayım o zaman.Ins canim ama hic umudum yok keske umut olsa bi yumurtayla sanmiyrm
Dr bna dedi umutlnip snra uzulme allha birak dedi iki uc yumurta olsa daha iyi dedi acik syledi ztn bide kiloda var bnm hc umut yok1 yumurtayla olmaz mi diyorsunuz? Bana da dün kontrolde doktor 23 mm bir yumurtan var dedi başka olsa söylerdi herhalde. Ben de fazla umutlanmayayım o zaman.
Hmm hayırlısı olsun inşallah.Dr bna dedi umutlnip snra uzulme allha birak dedi iki uc yumurta olsa daha iyi dedi acik syledi ztn bide kiloda var bnm hc umut yok
Amin hyrlisiHmm hayırlısı olsun inşallah.
1 yumurtayla olmaz mi diyorsunuz? Bana da dün kontrolde doktor 23 mm bir yumurtan var dedi başka olsa söylerdi herhalde. Ben de fazla umutlanmayayım o zaman.
Çok sağolun inşallah isteyen herkesin olur en kısa zamandaBurda tek yumurta ıle hamıle olan cok kısı var canısı venm gecen ay 7 yumurtamn 4 tanesı doktor cok iyi dedı ıgne yaptık ama nasıp olmadı olacagı varsa tek yumurta ıle de olur içini ferah tut
Çok sağolun inşallah isteyen herkesin olur en kısa zamanda
Tabi ki yazarım. Amin.Amin canım gelısmelerden bizleride haberdar et hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bnde 0.0 goruyrm hc 1 bile olmadi daha hp 0 dayimHayir canısı yine 0.0 seni bekliyom galiba
Bnde oleyim sansm yok cunki anne olamicamBende oyle sanki hic bebek sahibi olamicakmisim gibi geliyor ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?