• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200426_202842.jpg
    IMG_20200426_202842.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 40
İğne sonrası sadece doktorun dedıgı günleri mi değerlendirdiniz acaba biz geçen sefer sadece gnleri değerlemdirdik fakat gelısme olmamıstı
Bna hep günaşırı tarih yazdı ama bn yumurtlamanın ertesi güününü de değerlendrdm bide aralarında 36 saat bıraktım 🙈

Merhaba ankay.. Öncelikle sperm sayınızı az, 12 yazan en az 15.000 ml olmalı
24 yazan en az 39 olmalı
Hareketiniz kötü değil ama arttırılmalı.. Morfolojinizde iyi görünüyor..
Doktor takviye vermiş olmalı
Verdimi

Sen iste yeterki kuzucum

Evet 480 tl takviye verdı.. İnternette daha uyguna bulduk siparıs verdık

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. cok Tesekkurler zaman ayırıp baktın canım hakkını helal et
Evet 480 tl takviye verdı.. İnternette daha uyguna bulduk siparıs verdık

ne demek.. keşke elimden daha fazlası gelse.. ilaçları hergün aynı saate kullanmaya dikkat edin ve aksatmayın..
kızartma sigara uzak dursun eşiniz.. bol bol yeşillik tüketin.. nohut yemeği yesin.. dar iç çamaşır giymesin.. sıcak su ile yıkanmasın ve imkanın varsa sayı için en güzeli keçiboynuzu.. attardan keçiboynuzu alıp kürünü yapabilirsin

ne demek.. keşke elimden daha fazlası gelse.. ilaçları hergün aynı saate kullanmaya dikkat edin ve aksatmayın..
kızartma sigara uzak dursun eşiniz.. bol bol yeşillik tüketin.. nohut yemeği yesin.. dar iç çamaşır giymesin.. sıcak su ile yıkanmasın ve imkanın varsa sayı için en güzeli keçiboynuzu.. attardan keçiboynuzu alıp kürünü yapabilirsin

Evet bu dedogınız kürü duymustum bugun alıp yapmaya baslayacagız

Pek bir belirtim yoktuki canım sıcak basması, göğüs hassasiyeti ve arada kasıklarda minik batmalar ben hiç hamileliğe yormadım bunları 🙄 evet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Suan o saydgn brlirtoler bndede var bnde hamilelik dgldr diyrdum adet olqcam dyrdum ama ayni belirtilerimiz

Bende de oyle geveleri özellıkle ter ıcınde uyanıyorum gecen ay kı klomen ve iğne de de bu sekılde olmamıstı sadece kasık agrılarım yanması vardı sımdı gogus ucum feleket kasınmaya basladı sıcak basması da aldı basını gidio özellıkle geceleri ter ıcınde susamıs br halde kalkıom kasıklarıma bıcak saplanıo sankı ara ara sancılar da cabası benım kı ıgneden sanırsam 4 gun oldu cunku

Back