- 3 Ocak 2020
- 307
- 121
- 53
- 38
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.501
55 gün oldu hala yok olmadımlac gün geciktiniz acaba benimde öyle de
55 gün oldu hala yok olmadım
bende tarlusal kullandım iki gün oldu biteli ama hala gelmedi klomenmi yapmış size48 güm sonra oldum ben oda doktora gıttım rahımde kan bırıkmıs o sebeple olmamısım regl fitil ve hap tedavısı verdı oyle oldu
bende tarlusal kullandım iki gün oldu biteli ama hala gelmedi klomenmi yapmış size
yumurtalık ağrım var bende çok ilginç birde afedersiniz eşimle yakınlaşma olsa sancıdan duramıyorum 15 dakika falanBendr tarlusal kullandım ilaç bittikten sonra 8. Gün oldum hasta canım
yumurtalık ağrım var bende çok ilginç birde afedersiniz eşimle yakınlaşma olsa sancıdan duramıyorum 15 dakika falan
salı günü gidecem inşallah randevu aldım siz tekrar klomen kullancakmısınızBenımde oyleydı açıkcası korkutmak ıstemem belkı benm gibidir sizinde doktor komtrolunde doktırunuz bsey demedı mı?
salı günü gidecem inşallah randevu aldım siz tekrar klomen kullancakmısınız
8 mi yumurtan oluştu canım ??Pazar iğne verdi eşimin sperm sayısı 12olarak cıktı 20 lerin üstünde olması gerekıyormus en son son birlikteliğimiz olmustu.. Doktor eşime de ilaç yazdı takviye için.. Sperm hareket hızı iyi sayı olarak az sadece dedi eger bu ay gebelık olmazsa tekrar sperm test yapalım yine sayısı az olursa aşılama tedavısıne gecerız dedi
8 mi yumurtan oluştu canım ??ilk defa bu kadar yüksek duydum günde kaç klomen kullanıyorsun sen ? Bir de bu kadar yumurtada çoğul gebelik olması çok yüksek bi ihtimal aşılamada bile iptal ediyorlar iğne vuracak mı doktor?
Hakkında hayırlısı olsun canımBenm geçen ay da 7 yumurtam vardı yine 4 tane saglıklı boyuttaydı iğne oldum fakat 48 gün sonra regl oldumhamıle kalamamıstım.. Bu seferde yine gunde 3 defa kullandım doktor kontrolunde evet pazar iğne günüm sabah 9 da gidecegim iğne için.. Eşimin ikizi var görümcem kayınvalıdem tarafında kendı harıc 2 ıkız doguran akrabası var bır üçüz var kısmet de varsa cogul gebelık daha iyi tek sefer de
Hakkında hayırlısı olsun canım
umarım tutar mutlu olursun sağlıcakla topigin olurEvet pazar günü basladım bugun komtrolum vardı eşiminde sperm testı vardı bugun onun sonucuna göre iğne gününü yazıcsk doktor pazar olursun iğne ama muhtemelen dedı solda 4 saglıklı sagda 4 var yumurta ama gelişöemiş henuz
umarım tutar mutlu olursun sağlıcakla topigin olur
Maalesef o dava sürecinde yaralandım hastahanede kaldım ama gelince hepsini anlatacağım canım en kısa sürede döneceğim inşallahSelam kızlar ben çok takılmıyorum eskisi gibi Ya sarmıyor beni pek. Bazen girip okuyorum ama yazılanları takip ediyorum belli başlı kişileri sizlerisohbete pek girmiyorum. Ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok bildiğiniz gibi malesef her şey. Bazen üzülüyorum takıyorum kafama bazen de diyorum aman şu sıra zaten olmasın. Öyle yani karışığım biraz
@Bifincankahve canım senin gebeliğin nasıl gidiyor? Zorlanıyor musun? Cinsiyeti ne belli oldu mu?
merve senin kür nasıl gitti canım işe yaradı mı bu ay? Kaçıncı günündesin? Ben adet günümdeyim test yaptım negatif adeti bekliyorum öylece :/
Kar perisi seni de çok merak ediyorum canım hiç görmüyorum az çok durumlarını biliyorum dava sürecini falan. Şuan ne durumdasın? İyi misin çalışmalara paydos mu devam mı ?
Maalesef o dava sürecinde yaralandım hastahanede kaldım ama gelince hepsini anlatacağım canım en kısa sürede döneceğim inşallah ♥
Canım sen buraya at bi arkadaş var onu etiketlerim ben anlıyor.Bu arada sperm sonucundan anlayan var mı? Eşim ilk defa yaptırdı test suan psikolojısı bozulms duruöda adam odadan cıkmıyorpazar gittiğimz de yine yaptırıcam test diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?