• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir arkadaşım klomen kullanırken hamile kalmadı sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden çünkü etkisi bir kaç ay sürüyor ilacın 😍 inşallah gelecek ay sana da aynısı olur canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için 😘
Olabilir canım inşallah🤗kısmet bakalım adet böyle gecikince kendini birdahaki aya gebeliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama🤗klomen 1 ayda etkisini yitirmiyor mu acaba tekrar kullandırıyor ya doktor adet olunca.Ben teşekkür ederim yorumun ve güzel duan için😘😘😘

Olabilir canım inşallah🤗kısmet bakalım adet böyle gecikince kendini birdahaki aya gebeliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama🤗klomen 1 ayda etkisini yitirmiyor mu acaba tekrar kullandırıyor ya doktor adet olunca.Ben teşekkür ederim yorumun ve güzel duan için😘😘😘
Ben de öyle biliyorum canım klomen diğer ay da etkisini sürdürüyor, hormon sonuçta vücutta Kalıyodur uzun süre. Klomene takılıp kendini strese sokma i. Sana diyorum ama aynısını ben yapıyorum o ayrı😂 sen yapma iyi bişey değil strese girmek. İnşallah ığraştırmadan gelir bebişin bu ay

Ben kullandim canimm 10 gun ic demisti doktorum progestan açıklamasına bakarsan zararı yok yararı var canim bebegin tutunması icin rahmini toparliyoe gebelige hazirliyor vs vs herseye bakma her seyede inanma canim guzel gunlerini maf etme
Bana 1 aylık fitil olarak vermiş kullanıyorum mecbur

seniseviyorum- seniseviyorum- yaaaa canım ne zamandır dogru duzgun giremiyordum şimdi gordum hamıle oldugunu yaaa cok sevındım allahım saglıklı br sekılde hamılelıgini tamamlamana yardmcı olsun

seniseviyorum- seniseviyorum- yaaaa canım ne zamandır dogru duzgun giremiyordum şimdi gordum hamıle oldugunu yaaa cok sevındım allahım saglıklı br sekılde hamılelıgini tamamlamana yardmcı olsun
Sagolll allah razi olsun canim rabbim dileyen herkese tez zamanda sanada nasip etsin hep dualarimdasinizzz🤲🏻

Ben de öyle biliyorum canım klomen diğer ay da etkisini sürdürüyor, hormon sonuçta vücutta Kalıyodur uzun süre. Klomene takılıp kendini strese sokma i. Sana diyorum ama aynısını ben yapıyorum o ayrı😂 sen yapma iyi bişey değil strese girmek. İnşallah ığraştırmadan gelir bebişin bu ay
Sende yapma kuzum stres yapmamaya çalışalım zamana akışına bırakalım kendimi başka şeylerle oyalayalım böyle kendimizi çok yıpratıyoruz😔farkındayım. İnşallah öyle olur kuzum bu sefer artık tüp bebeği düşünmeye başladım yaz sonuna kadar bekliycem

Senin düzende benimki gibi birebir ortak yanımız çok 😀
Valla evdede bi is yapmıyorum esim yapıyor bana yaptirmiyor mutfakda yardim edio valla normaldese ederdide bukdr degil yaa cok farklı simdi portakal suyu falan sıkıyor cevis kiriyor😂 ben demeden hersey yapıyor bgunse evi supurcez korkuyorum kendim bi is yapmaya doktora gitsem biraz rahatlicam tamam sknti yok dese smdi blmiyorum düşündürüyor

Valla evdede bi is yapmıyorum esim yapıyor bana yaptirmiyor mutfakda yardim edio valla normaldese ederdide bukdr degil yaa cok farklı simdi portakal suyu falan sıkıyor cevis kiriyor😂 ben demeden hersey yapıyor bgunse evi supurcez korkuyorum kendim bi is yapmaya doktora gitsem biraz rahatlicam tamam sknti yok dese smdi blmiyorum düşündürüyor
Yapıyorsa karışma yapsın canım 😀 bu kadar beklemenin mukafatı kendini yorma zaten bende eşimin ailesindeyim sürekli oturup yatıyorum eve geçemedik bir haftadır

Yapıyorsa karışma yapsın canım 😀 bu kadar beklemenin mukafatı kendini yorma zaten bende eşimin ailesindeyim sürekli oturup yatıyorum eve geçemedik bir haftadır
Valla yemekden yemege kalk yorma kendini ne yemegi yapsam die düşünüyorum fikir ver canim 🤩

Back