- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.941
Bunun markası ne?Negatif kızlar iyiki kendimi kaptırmamışım adete dair de hiçbir belirtim yok bu testlere çok da güvenmiyorum predictoru yapıcam birdahakine o da güvenli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun markası ne?Negatif kızlar iyiki kendimi kaptırmamışım adete dair de hiçbir belirtim yok bu testlere çok da güvenmiyorum predictoru yapıcam birdahakine o da güvenli olur
deli deli konuşma,ağzını hayra aç. dinlenmene bak sen.yat uzan azıcık.aynen bekliyim madem canim olmazsam heran.olcam gbi hisediyorum
Valla bgun yemek bile yapmadım ki 10dan beri telefon elimde sat 2 olmuş neyse makarna yapar kocam ben kalkmicam yatacam bgundeli deli konuşma,ağzını hayra aç. dinlenmene bak sen.yat uzan azıcık.
Predictoru da yaptım o da negatif artık beklemedeyim kuzum adet gelmezse kan testi yapıcam mecburenolur kuzum,elindeki testleri yap önce bakalım. bu arada reglin daha çok geçecektir zaten. doğru söylüyosun bu günlerde hastaneye gitmek çok doğru olmaz
Çok dikkat et gittiğin zaman maskeni eldivenini tak canımHer sehirse var artik virüs korkmamak elde degil canim yaaa
Yarin gdebilirsek gderiz canim korkuyorumda acikcasi virus seyindenÇok dikkat et gittiğin zaman maskeni eldivenini tak canım
Kuzum cok su ictin belkide ondan kaynakli olabilir sabah ilk idrarla yap bidePredictoru da yaptım o da negatif artık beklemedeyim kuzum adet gelmezse kan testi yapıcam mecburen
Allah korusun hepimizi Önlemini al birşey olmaz inşallahYarin gdebilirsek gderiz canim korkuyorumda acikcasi virus seyinden
Olabilir kuzum içim burkuldu biraz bunda varsa çıkar diyordum yine hüsran beklemedeyim artık pazartesiye kadar bekliycem adetiKuzum cok su ictin belkide ondan kaynakli olabilir sabah ilk idrarla yap bide
Insalllah olmazsin doktorun ne dicek haber ver bizede canimOlabilir kuzum içim burkuldu biraz bunda varsa çıkar diyordum yine hüsran beklemedeyim artık pazartesiye kadar bekliycem adeti
İnşallah canım veririmInsalllah olmazsin doktorun ne dicek haber ver bizede canim
Hiç dikkat etmedim inan ki gelir gelmez çıkardım paketlerinden attım hemen canımBunun markası ne?
3 5 liralık testlerde çıkması daha önemli zaten regle 2 3 gün kala çıkıyo varsa bile. Regl gecikince daha belirgin olması lazim.Hiç dikkat etmedim inan ki gelir gelmez çıkardım paketlerinden attım hemen canım
Evet predictor da negatif çıktı ama adete dair hiçbir belirtim yok tuhaf hiç gecikmeyen adetim hiç şaşmayan adetim gecikti 2 gün3 5 liralık testlerde çıkması daha önemli zaten regle 2 3 gün kala çıkıyo varsa bile. Regl gecikince daha belirgin olması lazim.
Herkes aynı şeyi söylüyor bu ay. Benim de saatli gelirdi 3 gün gecikmeli geldiEvet predictor da negatif çıktı ama adete dair hiçbir belirtim yok tuhaf hiç gecikmeyen adetim hiç şaşmayan adetim gecikti 2 gün
Belki hava değişimindendir bahar geldi diycem de havalar hala buz gibiHerkes aynı şeyi söylüyor bu ay. Benim de saatli gelirdi 3 gün gecikmeli geldi
inşallah hayırlısı olsun canım. belki geç döllenmedir. biraz daha bekle bakalımPredictoru da yaptım o da negatif artık beklemedeyim kuzum adet gelmezse kan testi yapıcam mecburen