• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif kızlar iyiki kendimi kaptırmamışım adete dair de hiçbir belirtim yok bu testlere çok da güvenmiyorum predictoru yapıcam birdahakine o da güvenli olur
canımmm,üzme kendini,reglin gecikmesi çok tuhaf. belki testte bi problem vardır,regl olmazsan yarın yine denersin. Rabbim hayırlısını nasip etsin

canımmm,üzme kendini,reglin gecikmesi çok tuhaf. belki testte bi problem vardır,regl olmazsan yarın yine denersin. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Yok kuzum kendimi negatife de hazırlamıştım ama çok inanamadım bu teste belki vardır ama bunda çıkmamıştır predictoru deniycem birdahakine

Yok kuzum kendimi negatife de hazırlamıştım ama çok inanamadım bu teste belki vardır ama bunda çıkmamıştır predictoru deniycem birdahakine
hayırlısı olsun canım. belki de bozuktur test dediğin gibi. senin de acşle gştme şansın varsa git kan ver en kesin sonuç öyle çıkar

hayırlısı olsun canım. belki de bozuktur test dediğin gibi. senin de acşle gştme şansın varsa git kan ver en kesin sonuç öyle çıkar
Eşim götürür canım şansım öyle var ona da sürpriz yapacaktım olmadı söylerim artık gecikti hastaneye gidelim diye sevinecek bu sefer hiç üzmek istemiyorum onu da😔birkaç gün daha beklerim adetimin gelmesini pazartesi giderim olmazsam. Belki bozuktur akşama doğru predictoru yapıcam bakalım kuzum hayırlısı olsun hepimiz için

Git kuzum bekleme için içini yiyecek böyle alırlar heralde özele mi gideceksin
Canim burda ozel hastane yok ben 1 saatkik yol cekip ozel hastaneye gidiyorum smdi doktorum la goruseyim die hastaneyi aradim doktorum.yokmus bgun sansa bak
Esimde acile gitmeyelim.smdi virus dolu heryer bakmazlar diyor nabicami sasirdim ya

Canim devletin acili bide simdi bu virüs varya bakmazlar dio esim heryer mikrop.kayniyor dio☹ az daha bekleyelim dedi nabayim fikir verin bana ya
eşini dinle derim ben. kendi doktorundan randevu alıp özele git önümüzdeki günlerde. hem değerin de artmış olur,belki keseyi bile görürsün :nazar: :KK200:

Canim burda ozel hastane yok ben 1 saatkik yol cekip ozel hastaneye gidiyorum smdi doktorum la goruseyim die hastaneyi aradim doktorum.yokmus bgun sansa bak
Esimde acile gitmeyelim.smdi virus dolu heryer bakmazlar diyor nabicami sasirdim ya
Bekle diycem çok zor beklemek😔git diycem korona var kalabalıkmıdır acaba

Eşim götürür canım şansım öyle var ona da sürpriz yapacaktım olmadı söylerim artık gecikti hastaneye gidelim diye sevinecek bu sefer hiç üzmek istemiyorum onu da😔birkaç gün daha beklerim adetimin gelmesini pazartesi giderim olmazsam. Belki bozuktur akşama doğru predictoru yapıcam bakalım kuzum hayırlısı olsun hepimiz için
olur kuzum,elindeki testleri yap önce bakalım. bu arada reglin daha çok geçecektir zaten. doğru söylüyosun bu günlerde hastaneye gitmek çok doğru olmaz

Back