- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.881
Var bence de çünku hayalet değil pembelik var. Kan vermeye koş.En usteki 31 marttan hayalet bisi var goren diğeri gece saat 1 de 1 nisanda
Dgeride bgun insalllah vardir Insalllah
Ne güzel düşünmüşsün, Allah gönlüne göre versin canım inşallahSabah yapmıştım canım bozuk çıktı çıktım aldım mecbur maskemi eldivenimi takıp gittim 3 tane aldım çıkmışken 1 predictor diğerleri de uygun olanlardan yaa bitane de emzik aldım oldu da pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapmak için♥
İnşallah kuzum yaa inşallah negatif çıkar diye korkuyorum ilk defa gecikti 1 gün bile gecikmezdi gününü şaşmazdı bugün gecikmenin 2inci günü, başka hangi nedenlerden adet gecikmesi olur diye araştırıyorumSende boyle.cift cizgi at insalllah buraya hadi ben cok heyecanlandim
Koşamıyorum doktoruma yarin gidicem canim burdaki hastaneye gitsem yine toplu tasima kullanmam gerek onada cesaret edemiyorum esimde isde yarin gidicez belki aksam.acile gderiz blmiyorumVar bence de çünku hayalet değil pembelik var. Kan vermeye koş.
Mevsimlsel herkesin gecikti bu ayİnşallah kuzum yaa inşallah negatif çıkar diye korkuyorum ilk defa gecikti 1 gün bile gecikmezdi gününü şaşmazdı bugün gecikmenin 2inci günü, başka hangi nedenlerden adet gecikmesi olur diye araştırıyorum
Yaaa arasdirma hadi sen yap hamilesin bana.oyle geliyor hatta ayni gun dogurcaz falanİnşallah kuzum yaa inşallah negatif çıkar diye korkuyorum ilk defa gecikti 1 gün bile gecikmezdi gününü şaşmazdı bugün gecikmenin 2inci günü, başka hangi nedenlerden adet gecikmesi olur diye araştırıyorum
Gitgide koyulaşmış Allah’ım sağlıkla ilerletsin inşallah, geliyor guzu annesiiii. Ay çok mutluyum. Maşallah maşallahEn usteki 31 marttan hayalet bisi var goren diğeri gece saat 1 de 1 nisanda
Dgeride bgun insalllah vardir Insalllah
Aminn canım benimmNe güzel düşünmüşsün, Allah gönlüne göre versin canım inşallah
Aminn çok aminnn kuzumYaaa arasdirma hadi sen yap hamilesin bana.oyle geliyor hatta ayni gun dogurcaz falan❤ allahim herkrse nasip et mevlam
2 gün arayla kanıni ver bekleyelim filan deme. Kanı aynı saatlerde vermeye dikkat et. Sonra beni bul haber ver. Ben heryere yazıyorum goremeyebilirim.Koşamıyorum doktoruma yarin gidicem canim burdaki hastaneye gitsem yine toplu tasima kullanmam gerek onada cesaret edemiyorum esimde isde yarin gidicez belki aksam.acile gderiz blmiyorum
Annesi.onun gotunu yicek bi gelsin hasretiiii yakti cigerimi tuylerim diken diken vajinimusla je yaşadığımı bi ben bi allah bilir 3 bucuk yilim.kabus gbiydi esim sabretti yanimda durdu ben seninle bunun icin evlenmedim seviyorum senii dedi rabbim o gunler geride kaldi guzel gunler gösterir insalllahGitgide koyulaşmış Allah’ım sağlıkla ilerletsin inşallah, geliyor guzu annesiiii. Ay çok mutluyum. Maşallah maşallah
Ah kuzum.ben ayni sattlerde o doktoruma.nasil.gderim alkahim ne guzel heyecan bunlar cani gonulden diliyorum dua ediyoeum.namazimin.arkasindanda dua edicem tez vakitte burdaki her kadin hamile.kalsın insalllah2 gün arayla kanıni ver bekleyelim filan deme. Kanı aynı saatlerde vermeye dikkat et. Sonra beni bul haber ver. Ben heryere yazıyorum goremeyebilirim.ınşallah güzel sonuçlar alırsın.
Ay vallaaaa benim.gelio strestenAminn çok aminnn kuzumİnşallah dediğin gibidir bi türlü gelmedi idrarım yaa beklemesem 10 kere gelmişti su içiyorum bol bol gelsin diye
Amin kuzum, unut kötü günleri, hayatınızda küçücük çok tatlı bebişli bi sayfa açıyosunuz artık, aile olmak şimdi anlam kazandı, Allah bozmasın sizi ona onu size bağışlasın canım. Ay ağlıcam çok mutluyum çok duygusalım, kendim olmuş gibi seviniyorum böyle haberlere. Bu arada hamile olduğu içime doğan üçüncü kişisin, demiştim seninle ilgili güzel şeyler hissediyorum diyeAnnesi.onun gotunu yicek bi gelsin hasretiiii yakti cigerimi tuylerim diken diken vajinimusla je yaşadığımı bi ben bi allah bilir 3 bucuk yilim.kabus gbiydi esim sabretti yanimda durdu ben seninle bunun icin evlenmedim seviyorum senii dedi rabbim o gunler geride kaldi guzel gunler gösterir insalllah
Gozlerim dolduuu resmen agliyorummmmmm☹ cok bekledim cok agladim simdi mutluluktan ağlıyorum herhlde rabbim.herkese hayirlisini sagliklisini nasip etsin hayallerimi yasiyor gibiyim dilim tutuldu surekli elim.kasiklarimda.okuyorum dua ediyorumAmin kuzum, unut kötü günleri, hayatınızda küçücük çok tatlı bebişli bi sayfa açıyosunuz artık, aile olmak şimdi anlam kazandı, Allah bozmasın sizi ona onu size bağışlasın canım. Ay ağlıcam çok mutluyum çok duygusalım, kendim olmuş gibi seviniyorum böyle haberlere. Bu arada hamile olduğu içime doğan üçüncü kişisin, demiştim seninle ilgili güzel şeyler hissediyorum diye
Yaaaa cok.guzellllTest yapmadan önce
Pembe de almışım emziğiYaaaa cok.guzellll
Hadi kııızz ölecez heyecandan,Aminn çok aminnn kuzumİnşallah dediğin gibidir bi türlü gelmedi idrarım yaa beklemesem 10 kere gelmişti su içiyorum bol bol gelsin diye
Hadi kııızz ölecez heyecandan, Allah’ım inşallah gelecek senin de guzun. Pembiş almış emziği de yarabbimTest yapmadan önce
Rabbim sagliklisini versindr cinsiyet farketmez kuzum ama benim icime hep kiz doguyorPembe de almışım emziğişeffaf olsa onu alıcaktım sanki hamilemiymişim de kız olacakmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?