- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.861
Sabah yapmıştım canım bozuk çıktı çıktım aldım mecbur maskemi eldivenimi takıp gittim 3 tane aldım çıkmışken 1 predictor diğerleri de uygun olanlardan yaa bitane de emzik aldım oldu da pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapmak içinSuanda hayir canim sen test yaptınmi
Kuzum hamilesin inşallah belli hayalet çizgi ama var sonuçtaBi gitmedi be resim deliricem vallahi
Canım çizgi görünüyor valla, adet de olmadın, hadi inşallah güzelim, iyi haberler ver bize yaa2 kuzum bgunde olmazsam 3
Ben iğne yaptığım günü saymazsak 14. Gün yaptım 16. Günde hastaneye gittimDe kuzum doktor demiosa sen de progestan yazarmisinz de doktorun sana bi aciklama yapar elbet sen kacinci gunu test yapmıştın bide kacinci gunu gittin kan verdn canim
Heyecan dorukta, ne güzel bi güne uyandık böyle hamişler peşpeşe geliyor, hadi senden de güzel haberler inşallah canımTesti yapmak için sıkışmayı bekliyorum
Testin var mı başka, Ay ben olsam her dakka test yapardım çift çizgiyi görmediğim günlerin acısını çıkarırdımInsalllaaah amin canim..
Senden de alalım bu ay inşallahhHeyecan dorukta, ne güzel bi güne uyandık böyle hamişler peşpeşe geliyor, hadi senden de güzel haberler inşallah canım
Sen nasıl oldun canım var mı kanaman. Dinlenebiliyor musunBen iğne yaptığım günü saymazsak 14. Gün yaptım 16. Günde hastaneye gittim
Aynen canim 3 gun pespese sonra gun asiriydi bizimde rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasınBenim eşimde sabah akşam keçiboynuzu òzü yiyor canim. Bizde ıgneden 36 saat sonra değerlendirdik. O günle beraber arka arkaya 3 gün değerlendirdik. Sonra gün aşırı devam edelim diye düşündükRabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallah
Ayy inşallah canım, ama benim pek ümidim yok, klomen bile kullanamadım, kullanırken olmadı, şimdi böyle hiç olmaz gibime geliyorSenden de alalım bu ay inşallahh♥♥
Ay insalllah cikar hadi yap sende cikar varsa canimSabah yapmıştım canım bozuk çıktı çıktım aldım mecbur maskemi eldivenimi takıp gittim 3 tane aldım çıkmışken 1 predictor diğerleri de uygun olanlardan yaa bitane de emzik aldım oldu da pozitif çıkarsa eşime sürpriz yapmak için
Hiç öyle düşünme kuzumAyy inşallah canım, ama benim pek ümidim yok, klomen bile kullanamadım, kullanırken olmadı, şimdi böyle hiç olmaz gibime geliyor
Sıkışmayı bekliyorum canımAy insalllah cikar hadi yap sende cikar varsa canim
Kuzum onca.insan.tup denio.olmuyor.sonra.rabbim.normal.yoldan veriyor allahtan umut kesilmez dua et insalllah sendrnde o haber gelcek yakin ben inanıyorumAyy inşallah canım, ama benim pek ümidim yok, klomen bile kullanamadım, kullanırken olmadı, şimdi böyle hiç olmaz gibime geliyor
Basbaya hamilesin yaaEn usteki 31 marttan hayalet bisi var goren diğeri gece saat 1 de 1 nisanda
Dgeride bgun insalllah vardir Insalllah
Kizzzz heyecanlandim.hadiiiSıkışmayı bekliyorum canımher an sonucu söyleyebilirim
Sende boyle.cift cizgi at insalllah buraya hadi ben cok heyecanlandimBasbaya hamilesin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?