- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.901
Hadi kııızz ölecez heyecandan,
Hadi kııızz ölecez heyecandan, Allah’ım inşallah gelecek senin de guzun. Pembiş almış emziği de yarabbim
Yürüdükçe oluyor pembemsi mi desem sarı gibi mi desem anlamadım şimdi sonuç almaya gideceğimSen nasıl oldun canım var mı kanaman. Dinlenebiliyor musun
Valllaaaa heyecanlandim bende aşırı yemnleG
gelmeyeceği tuttu bunun da yaa bekletiyorum kızlar sizi kusura bakmayın
Benim koca da kız çocuk hastası daha düşkün kızlaraRabbim sagliklisini versindr cinsiyet farketmez kuzum ama benim icime hep kiz doguyor
Tamam kuzum gidiyorum şimdiValllaaaa heyecanlandim bende aşırı yemnlehadi yaaaa iki damlat hadi tuvalete gt suyu ac gelir o
Insalllaaah tutunmustur sana kuzum kipkirmizi degilse sknti yok bence dua ede ede git ayeyel kursi oku bolbolYürüdükçe oluyor pembemsi mi desem sarı gibi mi desem anlamadım şimdi sonuç almaya gideceğim
Bol su içG
Insalllah kuzum insalllaaah hayirlisi hadi cok merklandim benBenim koca da kız çocuk hastası daha düşkün kızlaraRabbim gönlümüze göre versin en önemlisi sağlık yeter ki sağlıklı olsun hiç farketmez cinsiyeti
Nazlı olacak guzu belli kiG
Eltim de öyle diyorNazlı olacak guzu belli ki
Aman dikkat et kendine, domtoruna sor muhakkak duphaston ya da progestan bi ilaç verebilir mi daha iyi tutunması için.Yürüdükçe oluyor pembemsi mi desem sarı gibi mi desem anlamadım şimdi sonuç almaya gideceğim
Dua edin kızlarInsalllah kuzum insalllaaah hayirlisi hadi cok merklandim ben
Ilk buraya yaz vallaaaa bakEltim de öyle diyorherkes haber bekliyor insanları merakta bıraktım yaa sizi de öyle
Tel elimde ilk buraya tabikiIlk buraya yaz vallaaaa bakben kmseye demedim dahaaa
Ilk buraya yaz vallaaaa bakben kmseye demedim dahaaa
Dua ediyorum senin için hadi bismillahTel elimde ilk buraya tabiki♥Anında
Hahahaha herkes sordu 4 yil ben olursa anons gecicem demistim bu gidisle anons gecerimhelal bacım, ben olsam balkona çıkıp ben hamileyim diye bağırmıştım
Hadi nie digerini yapmadin kuzummm yaNegatif kızlar iyiki kendimi kaptırmamışım adete dair de hiçbir belirtim yok bu testlere çok da güvenmiyorum predictoru yapıcam birdahakine o da güvenli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?