- 20 Ocak 2020
- 3.256
- 1.376
- 83
- 31
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.841
Doktorunuz varsa gidin takip etsinler gecikmeye gelmiyor vallaKendi doktoruma mi gitsem yarin kizlar
Sizce yarin gidiyimmi doktoruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz varsa gidin takip etsinler gecikmeye gelmiyor vallaKendi doktoruma mi gitsem yarin kizlar
Ben senin yerinde olsam birak yarını 1 saat bile duramazdim heyecandan meraktan hemen gider kan verirdimKendi doktoruma mi gitsem yarin kizlar
Ya smdi kan vercem dusukmu yükselirmi.psikolojisie giricem valla nabcsm blmiyorum doktorumda uzak aramda bi bucuk saat varBen senin yerinde olsam birak yarını 1 saat bile duramazdim heyecandan meraktan hemen gider kan verirdim
Peogestan iciyorum folik asit.iciyorum doktor extradan ne vereblir ki ya valla olcam.gbi hisediyorum fazla umitlenmiyim benDoktorunuz varsa gidin takip etsinler gecikmeye gelmiyor valla
Bana vitamin verdi folik asit verdi progestan vermedi şimdi değer yükselmişse derim yazarsaPeogestan iciyorum folik asit.iciyorum doktor extradan ne vereblir ki ya valla olcam.gbi hisediyorum fazla umitlenmiyim ben
De kuzum doktor demiosa sen de progestan yazarmisinz de doktorun sana bi aciklama yapar elbet sen kacinci gunu test yapmıştın bide kacinci gunu gittin kan verdn canimBana vitamin verdi folik asit verdi progestan vermedi şimdi değer yükselmişse derim yazarsa
Kendi doktoruma mi gitsem yarin kizlar
Yaa evet haklisin canim ozel hastanelerde bu kan testi kac saate cikarBana kalırsa yarın git canım gebelıkle ılgılı ılac kullanman gerekebılır bebek gelısımı ıcın belkı erken kontrol en guzelı
Yaa evet haklisin canim ozel hastanelerde bu kan testi kac saate cikar
seniseviyorum- öğlen git degerin sabahları dusuk cıkabılır gecn öyle br knu gectıydı sabah oglene gore dusuk ckıo dıe
Kuzum hastaneye cok uzağım anca araba ile gitmem gerek yarin gidicem doktorumaBen özel kadn hastanesı gidiyorum canısı 1 saate ckıyor süreler genelde aynı hep
Kuzum hastaneye cok uzağım anca araba ile gitmem gerek yarin gidicem doktoruma
Canim senin ilk klomen kullanisin miydiKuzum hastaneye cok uzağım anca araba ile gitmem gerek yarin gidicem doktoruma
Insalllaaah amin canim..Anladm canısı ınşallah guzel haberle gelırsın bzlere
Evet canim ilk klomen 2 yumurtam.olstu catlatma igneei.vurdu doktorumCanim senin ilk klomen kullanisin miydi
Ay benimde tutar inşallah benimde ilk klomen kullanışım heyecanliyim. Umut oldun banaEvet canim ilk klomen 2 yumurtam.olstu catlatma igneei.vurdu doktorum
Tekrar kontole gittigimde 2 yumurtadan teki catlamis sansimiz.azda olsa dustu dedi proogestan verdi isde olmazsan gel dedi
Kac gün var adetine canim insallah umutlarin tukenmesin yuzun gülsünAy benimde tutar inşallah benimde ilk klomen kullanışım heyecanliyim. Umut oldun bana
Daha çok var canim. Ignenin 6. günü bugünKac gün var adetine canim insallah umutlarin tukenmesin yuzun gülsün
Bol bol denemelere yapin kuzum ben igneden oncede surekli birliktelik oldu hatta sayim dur igne olmadan 4 gun iliski olmus igne oldukdan sonra igne oldugum gun 3 gun yine boylede pespese degrrlendirdik ara vermedik esimede kuruyemisleri rondodan gecirdim balla karstirdim yedirdim keçi boynuzu yedirdim birde keciboynuzu.pekmezi eger varsa bunlarda etki yapmıştırDaha çok var canim. Ignenin 6. günü bugün
Benim eşimde sabah akşam keçiboynuzu òzü yiyor canim. Bizde ıgneden 36 saat sonra değerlendirdik. O günle beraber arka arkaya 3 gün değerlendirdik. Sonra gün aşırı devam edelim diye düşündük Rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallahBol bol denemelere yapin kuzum ben igneden oncede surekli birliktelik oldu hatta sayim dur igne olmadan 4 gun iliski olmus igne oldukdan sonra igne oldugum gun 3 gun yine boylede pespese degrrlendirdik ara vermedik esimede kuruyemisleri rondodan gecirdim balla karstirdim yedirdim keçi boynuzu yedirdim birde keciboynuzu.pekmezi eger varsa bunlarda etki yapmıştır