• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben senin yerinde olsam birak yarını 1 saat bile duramazdim heyecandan meraktan hemen gider kan verirdim
Ya smdi kan vercem dusukmu yükselirmi.psikolojisie giricem valla nabcsm blmiyorum doktorumda uzak aramda bi bucuk saat var

Bana vitamin verdi folik asit verdi progestan vermedi şimdi değer yükselmişse derim yazarsa
De kuzum doktor demiosa sen de progestan yazarmisinz de doktorun sana bi aciklama yapar elbet sen kacinci gunu test yapmıştın bide kacinci gunu gittin kan verdn canim

Bana kalırsa yarın git canım gebelıkle ılgılı ılac kullanman gerekebılır bebek gelısımı ıcın belkı erken kontrol en guzelı
Yaa evet haklisin canim ozel hastanelerde bu kan testi kac saate cikar

Canim senin ilk klomen kullanisin miydi
Evet canim ilk klomen 2 yumurtam.olstu catlatma igneei.vurdu doktorum
Tekrar kontole gittigimde 2 yumurtadan teki catlamis sansimiz.azda olsa dustu dedi proogestan verdi isde olmazsan gel dedi

Evet canim ilk klomen 2 yumurtam.olstu catlatma igneei.vurdu doktorum
Tekrar kontole gittigimde 2 yumurtadan teki catlamis sansimiz.azda olsa dustu dedi proogestan verdi isde olmazsan gel dedi
Ay benimde tutar inşallah benimde ilk klomen kullanışım heyecanliyim. Umut oldun bana 🥰

Daha çok var canim. Ignenin 6. günü bugün 🙈
Bol bol denemelere yapin kuzum ben igneden oncede surekli birliktelik oldu hatta sayim dur igne olmadan 4 gun iliski olmus igne oldukdan sonra igne oldugum gun 3 gun yine boylede pespese degrrlendirdik ara vermedik esimede kuruyemisleri rondodan gecirdim balla karstirdim yedirdim keçi boynuzu yedirdim birde keciboynuzu.pekmezi eger varsa bunlarda etki yapmıştır

Bol bol denemelere yapin kuzum ben igneden oncede surekli birliktelik oldu hatta sayim dur igne olmadan 4 gun iliski olmus igne oldukdan sonra igne oldugum gun 3 gun yine boylede pespese degrrlendirdik ara vermedik esimede kuruyemisleri rondodan gecirdim balla karstirdim yedirdim keçi boynuzu yedirdim birde keciboynuzu.pekmezi eger varsa bunlarda etki yapmıştır
Benim eşimde sabah akşam keçiboynuzu òzü yiyor canim. Bizde ıgneden 36 saat sonra değerlendirdik. O günle beraber arka arkaya 3 gün değerlendirdik. Sonra gün aşırı devam edelim diye düşündük 🙈 Rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallah 🤲

Back