- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Bat ne zaman canım geçti mi?Yok canım iki gün daha bekliyim öyşe vercm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zaman canım geçti mi?Yok canım iki gün daha bekliyim öyşe vercm
Geçmiştir etkisi rabbim banada nasip etsin inşallahÇAtlatma iğnesini 14 gün oldu vurduralı
İnşallah hepimiz gebe kalırız bu ayGeçmiştir etkisi rabbim banada nasip etsin inşallah
Ne zamana çıkacak sonucun canım inşallah betan yüksek çıkar meleğin geliyodurAMİnn aminn . Sabah aile hekiminde kan testi verdim kızlar dua edin hayaller hayal olmasın
Ne zamana çıkacak sonucun canım♥ inşallah betan yüksek çıkar meleğin geliyodur
[inşallah . 4 te çıkıyomş bakalım
TAAy inşallah gebesindir canımm ♥ sonucu yaz mutlaka beni de etiketle
POzitif canımım hamileyim İnşallah isteyen herkese nasip etsin allahımAy inşallah gebesindir canımm ♥ sonucu yaz mutlaka beni de etiketle
Ayy maşallah canım sağlıkla ilerler inşallah bize de dua etTA
POzitif canımım hamileyim ♥♥♥♥ İnşallah isteyen herkese nasip etsin allahım
TA
POzitif canımım hamileyim ♥♥♥♥ İnşallah isteyen herkese nasip etsin allahım
Darısı basimizaaTebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah değeriniz kaç çıktı aceba ? Klomen mi kullandınız?
sen naptın canım? Bugün müydü kontrolün?Darısı basimizaa
gittim cnm igne verdi vuurndum yarunaksama birliktelik dedi sonra gunasiri artik nasib bilemiyorum noluro
sen naptın canım? Bugün müydü kontrolün?
İnşallah tutar canımgittim cnm igne verdi vuurndum yarunaksama birliktelik dedi sonra gunasiri artik nasib bilemiyorum nolur
Nasılmış kaç yumurtan vardı?gittim cnm igne verdi vuurndum yarunaksama birliktelik dedi sonra gunasiri artik nasib bilemiyorum nolur
suan 1tane olgunlasmis sagtarafta dedi guzel büyümüş dedi sonrada cikabiliyirmus herhslde yumurta ama bneim icin 1tane onmeli dedi sağlıklı ve kaliteli olmasi dedi suan cokiyi gorunyor dedi ama nasib ben normaldede yumirtliyordum klomenle hızlandırdı herhlade bilemedimNasılmış kaç yumurtan vardı?
amincnm hepimizeİnşallah tutar canım
Ben de c.tesi iğne olucam bakalım Kısmetamincnm hepimize
Benim de öyle oldu valla canım. Normalde de her ay zaten yumurtluyordum bu ay da bi tane yumurtladım. Ne faydası oldu bilemedim ben... sanki fayda vermedi gibi hisettim :/suan 1tane olgunlasmis sagtarafta dedi guzel büyümüş dedi sonrada cikabiliyirmus herhslde yumurta ama bneim icin 1tane onmeli dedi sağlıklı ve kaliteli olmasi dedi suan cokiyi gorunyor dedi ama nasib ben normaldede yumirtliyordum klomenle hızlandırdı herhlade bilemedim