• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen aslında yumurta sayısını arttırmak için veriliyor benim anladığım kadarıyla yumurtlaması olanlar için konuşuyorum tabi. Ne kadar çok yumurta o kadar ihtimal artıyor, ha bende çok oluşmadı az dozda kullanmamın da etkisi var. Eşinde problem olanlara sebepsiz infertiliteye her bi şeye yazıyor doktorlar 😀😀 benimki sebepsiz ,ilk tedavi aşaması da bu hap malesef...
aynen benimde ayni oldu 1taneolustu

Klomen beyindeki hipofiz bezini uyarıyo ki yumurta olması için yumurta oluşması için fsh durtuyo ben 1 buçuk sene önce kullandım bana ters etki yapmıştı çok fazla uyarmıştı dolayısıyla fsh fırladı kullandigim ay 72 lere çıkmıştı 2 ay adet olamamıştım inşaallah sizlerde doğru tepki verir gönlünüzdeki olur

Klomen beyindeki hipofiz bezini uyarıyo ki yumurta olması için yumurta oluşması için fsh durtuyo ben 1 buçuk sene önce kullandım bana ters etki yapmıştı çok fazla uyarmıştı dolayısıyla fsh fırladı kullandigim ay 72 lere çıkmıştı 2 ay adet olamamıştım inşaallah sizlerde doğru tepki verir gönlünüzdeki olur
Ben günde 4 doz kullandım ama ancak 1 yumurta oluştu overlerim dirençliymiş benim. Senin için üzüldüm, peki sonra gebe kalabildin mi?

E Erbdky peki şu anda aldığın bi tedavi var mı
Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum

Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum
İnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥🤲🏻 rabbim kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah canım❣ ben de hayıt tohumu aldım bu ay da olmazsa adetten sonra başlayacağım bakalım 😊

İnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥🤲🏻 rabbim kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah canım❣ ben de hayıt tohumu aldım bu ay da olmazsa adetten sonra başlayacağım bakalım 😊
Inşallah rabbin cuma günü yüzü suyu hürmetine isteyenlere verir sağlıkla hayiti adet başlayınca başladım 12 gün yumurtlamaya kadar içmiştim

Back