- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Hayırlısı olsun her yeni ay yeni bir umutBen regl oldum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun her yeni ay yeni bir umutBen regl oldum bile
Persembe bende kontrole gidecem bakalm inşallah buay tutarBende 27 aralık ta klomene başladım 5 gün kullandım bugün muayene oldum 20mm ve 18 mm yumurtalarım oluşmuş yarın sabah ovilette çatlama iğnesi vurulacagim bakalim nasil olacak heycanliyim ve merak ediyorum
catladiktansonra iliskiye girdinmiMerhaba bende klomene başladım ilk defa ilaç bittiğinde doktora gittim yumurtan oluşmuş ve çatlamış dedi şaşırdım çünkü pko var bende ara ara kasıklarımda batma var ve karnım şiş
Evet girdim öncesinde sonrasında olducatladiktansonra iliskiye girdinmi
inşllah bebek olurEvet girdim öncesinde sonrasında oldu
bende klomen kullandim persembe kontrole gidecem bakalim sonra iliski tarihi veriri herhaldeAmin inşallah sizde bişey var mı
benim yumurtam kendikendie catliyir aslinda nebilim klomen de biraz manasiz geldi yumurtlama oluyor heray ama napak dustuk doktorların elineYumurtan oluştuysa igne verir büyük bir ihtimalle ama iğne sonrası bekleme çok zorr
Çok şanslısın ne güzel kendinden yumurtluyabiliyorsunbenim yumurtam kendikendie catliyir aslinda nebilim klomen de biraz manasiz geldi yumurtlama oluyor heray ama napak dustuk doktorların eline
sonuç yokki dollenme olmuyor yumurta buuyor catliyor ama dollenme yok bu ay klomen verdi mahvetti vucudnu heryerim sisti gaz yapti yürüyemiyorum nerdeyse goren hamile sanıyor sisliktenÇok şanslısın ne güzel kendinden yumurtluyabiliyorsun
Benimde bitti ama halen şiş karnım gazda yaptı klomemden mi oluyor bu şişliksonuç yokki dollenme olmuyor yumurta buuyor catliyor ama dollenme yok bu ay klomen verdi mahvetti vucudnu heryerim sisti gaz yapti yürüyemiyorum nerdeyse goren hamile sanıyor sislikten
evt aynen mahvediyor vücudu anladim daha vermez umarim fena gazyapti sistide sistiBenimde bitti ama halen şiş karnım gazda yaptı klomemden mi oluyor bu şişlik
Hamilesin çatlatma ignesinin etkisi yoksa eğerKrzlar bende dün akşam yaptım sabah bu şekilde gördüm . Başına gelen var mı böyle
ÇAtlatma iğnesini 14 gün oldu vurduralıHamilesin çatlatma ignesinin etkisi yoksa eğer
14 güne kalmaz etkisi bence hamilesin canım. Ama ilk dakikalarda çıkıp çıkmaması da önemli. 5 dktan sonra cıktıysa olmayabilir benim basıma geldiÇAtlatma iğnesini 14 gün oldu vurduralı
Hamilesin canım kan verdin mi?Krzlar bende dün akşam yaptım sabah bu şekilde gördüm . Başına gelen var mı böyle
Yok canım iki gün daha bekliyim öyşe vercmHamilesin canım kan verdin mi?