• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyle oldu valla canım. Normalde de her ay zaten yumurtluyordum bu ay da bi tane yumurtladım. Ne faydası oldu bilemedim ben... sanki fayda vermedi gibi hisettim :/
bende anlamadim garanti olsundiye iğne veriyor zaten çatlıyor bence yumirtlamasi olana klomen ve igne saçma sanki kobay gibi deniyorlar bizi anlamadim yaa.elimiz mahkum nederse yapıyoruz bananguven ve sabret dedi sanki baska secenegim var

Benim de öyle oldu valla canım. Normalde de her ay zaten yumurtluyordum bu ay da bi tane yumurtladım. Ne faydası oldu bilemedim ben... sanki fayda vermedi gibi hisettim :/

Normalde klomen her ay düzenli yumurtlama yaşayamayanlara veriliyor, o konuda bir problemi olmayana neden verilir anlamıyorum 🙄

Canım peki yumurtlamanda gelişme gibi falan mı oluyomuş anlamadım ben madem zaten yumurtluyosan ne diye klomen yazdı ki? Anlamadım valla

Normalde klomen her ay düzenli yumurtlama yaşayamayanlara veriliyor, o konuda bir problemi olmayana neden verilir anlamıyorum 🙄
Canım peki yumurtlamanda gelişme gibi falan mı oluyomuş anlamadım ben madem zaten yumurtluyosan ne diye klomen yazdı ki? Anlamadım valla
Klomen aslında yumurta sayısını arttırmak için veriliyor benim anladığım kadarıyla yumurtlaması olanlar için konuşuyorum tabi. Ne kadar çok yumurta o kadar ihtimal artıyor, ha bende çok oluşmadı az dozda kullanmamın da etkisi var. Eşinde problem olanlara sebepsiz infertiliteye her bi şeye yazıyor doktorlar 😀😀 benimki sebepsiz ,ilk tedavi aşaması da bu hap malesef...

Klomen aslında yumurta sayısını arttırmak için veriliyor benim anladığım kadarıyla yumurtlaması olanlar için konuşuyorum tabi. Ne kadar çok yumurta o kadar ihtimal artıyor, ha bende çok oluşmadı az dozda kullanmamın da etkisi var. Eşinde problem olanlara sebepsiz infertiliteye her bi şeye yazıyor doktorlar 😀😀 benimki sebepsiz ,ilk tedavi aşaması da bu hap malesef...
İnşallah tutar canım ♥️ bir ayımız daha çöp olmaz inşallah 🤲🏻

Evet sanırım sorun ne olursa olsun ilaçla başlamak durumundalar 🥴 ama erkekte sorun varsa klomen ne alaka hani çok yumurta olsun en azından biri tutar gözüyle mi bakıyorlar aceba 🙄 kafamda deli sorular.

Evet sanırım sorun ne olursa olsun ilaçla başlamak durumundalar 🥴 ama erkekte sorun varsa klomen ne alaka hani çok yumurta olsun en azından biri tutar gözüyle mi bakıyorlar aceba 🙄 kafamda deli sorular.
Belki farklı bir sebebi vardır ama ben öyle düşünüyorum canım.. sonuçta yumurta sayısı arttıkca gebelik ihtimali de artar doğal olarak. Ayrıca klomen yumurtanın kalitesine de etki ediyor hatta erkeklere bile veriliyor sperm kalitesi için

Tebrikler. Igneyi vurulduktan sonra bat a kadar ne gibi degidimlrr hissettin. Ben igneyi vuruldum ama ne sanci ne agri bisey yok tutmadi mi acaba
Göğüslrm bir kaç hafta boyunca ağrdı hep bir hafta önce de bel ve ksıklra aprı vurmaya başldı öyle anladm çünkü benim adet olmama yakın yada adet olunca böyle hisşerim olmaz hiç

Back