- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.201
Evet testin markasından da olur öyle canım. Kan artışına bak ama bir an önce sonra gerekmedikce gitmezsin.Öncekine göre biraz daha arttı ama gene hafif zaten adet günümden bir gün sonrasıydı testi aldığım gruplardan baktım onların koyuluklaro nasl diye onlarında öylrydi
Bu hafta gidicem inşallah biraz zaman geçsin istiyorum acilden kendim kan verip bakıcam artışaEvet testin markasından da olur öyle canım. Kan artışına bak ama bir an önce sonra gerekmedikce gitmezsin.
Hayırlısı olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza bu arada ilk klomenlemi hamile kaldinnAmin inşallah öyledir hep dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ay maşallah maşallahBen daha gitmedim kızlar dün test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz beklicem öyle gidicem hcg biraz yükselsin tekrar tekrar gitmeyeyim diye bekliyorum şuan arada kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi bide uyku inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Evet ilk tedaviydiHayırlısı olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza bu arada ilk klomenlemi hamile kaldinn
İnşallah sağlıkla ilerler ve silmek zorunda kalmam allah sana da basip etsin inşallahAy maşallah maşallahçok yakışmış hamilelik günlüğü inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canımm, Allah’ım nasip etsin tüm isteyenlere
Günde kac doz kullandınız bi de iğne vurundunuz muEvet ilk tedaviydi
Regl olunca gittim ben.Kizlar igne vuruldukdan sonra kontrole gittinzmi sizler
Amin canım cümlemizeİnşallah sağlıkla ilerler ve silmek zorunda kalmam allah sana da basip etsin inşallah
YaaaBelimde öyle bir agrı vardı kı anlatamam size sanki belime odunla vuruyorlardı hep regl sancılı agrılı gecıo benım ama belım bu denlı olmazdı.. Dua ederek wc gittim taktıgım günlük ped kahve lekelenmeler vardı.. Aradan 5 10 dk gectı akıntımın cogaldıgını fark ettim dua ede ede gittim tekrardan kahve rengi oldu peçete çamur gibi sanırsam adetim baslıyor 16gün sonra
Bebeğim seni korkutmak istemiyorum ama birden çok yumurta olunca reglim ağrısı da kanaması da çok oluyor. Ben igne yapıldığım ay bildiğin çocuk bezi kullandım.Belimde öyle bir agrı vardı kı anlatamam size sanki belime odunla vuruyorlardı hep regl sancılı agrılı gecıo benım ama belım bu denlı olmazdı.. Dua ederek wc gittim taktıgım günlük ped kahve lekelenmeler vardı.. Aradan 5 10 dk gectı akıntımın cogaldıgını fark ettim dua ede ede gittim tekrardan kahve rengi oldu peçete çamur gibi sanırsam adetim baslıyor 16gün sonra
Allah yardımcın olsun canım. Karnina deģil ama ayaklarına sıcak su koy.
Allah yardımcın olsun canım. Karnina deģil ama ayaklarına sıcak su koy.
Bozma moralini canım, bi dahaki aya inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Bozma moralini canım, bi dahaki aya inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Dariai basimiza sag salim kucağına al insallah cani.Evet ilk tedaviydi
Canim umarim gelmemistir devami dualarımdasinnnAmin canım hepımızden hayırlı mesajlar yazarız bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?