- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.161
Test yaptın mı canım hiçGeçen ay bu ay ben kesin hamileyim diye dolandim ortalıkta. Sonuç negagifti ama ben hep pozitiftim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı canım hiçGeçen ay bu ay ben kesin hamileyim diye dolandim ortalıkta. Sonuç negagifti ama ben hep pozitiftim
Evet. 6 gün kala erken gebelik testi 4 gün kala normal test ayın beşi gibi gelişmiş yumurtam vardı maks 7sinde catlamıştır. Olsa çıkardı yani. Ama gelmezse 2 gün sonra yapıcam tekrar test.Test yaptın mı canım hiç
Ben de her an regl olabilirim. Takvim bugünü gösteriyor ama gelmedi hala insani strese sokuyo. Geleceksen gel.
Senin de gelmedi devamı di mi sen de olma insallahCan aadaşım olmazsın umarım
Canım hiç korkma, doktorunu dinle sen, problem olmaz demiş işte ne güzel,başkalarının lafına takılma lütfen, kistler her kişide farklıdır, büyüklüğü yapısı bulunduğu yer bile önemli bence doktorlar da bu tür şeylere bakıyor, hiç sıkıntı yapma kendine, sen yumurtalarına ve çatlama günlerine odaklan, değerlendir gerisini Allah’a bırak, olacak inşallah gör de bakVallaaa ben bu ay umidimi.kestim ya hasta olucam gbi hisediyorum 10 gun var amaa icim buruk☹ buraya bakinca cok kafam karisio.kimisi cikolata kisti ile hamile kalamiyorum ameliyat olcam yazmis kimisi hamile kaldim ben cikolatakistim var yazmis bendede var doktorum engel degil desede korkuyorum anne olamıcam gbi geliyor bu ayda olmicakmis gbi bi his var icimde neyazikki☹☹☹☹☹
Malesef içimde olacaksin die ses gelioGeçen ay bu ay ben kesin hamileyim diye dolandim ortalıkta. Sonuç negagifti ama ben hep pozitiftim
dinleme.Malesef içimde olacaksin die ses gelio
Insalllah canim bu surec gercekden zor yaa alllahim yar ve yardimcimiz olsun anne olmayo kim istiyosa rabbim hayirlisini sagliklisini versin cumlesinede bizede insalllaaaahhh❤Canım hiç korkma, doktorunu dinle sen, problem olmaz demiş işte ne güzel,başkalarının lafına takılma lütfen, kistler her kişide farklıdır, büyüklüğü yapısı bulunduğu yer bile önemli bence doktorlar da bu tür şeylere bakıyor, hiç sıkıntı yapma kendine, sen yumurtalarına ve çatlama günlerine odaklan, değerlendir gerisini Allah’a bırak, olacak inşallah gör de bak
Insalllah bu ay hamile kalir araliktata doğururuzdinleme.
Ay amiiiiiiinInsalllah bu ay hamile kalir araliktata doğururuz
Senin de gelmedi devamı di mi sen de olma insallah
Hadi bana yaz sonucu insallah güzel olsun sonuç.Az önce dusa girdim resmen bayılıyordum cok kotu oldum soguk suyu actm ustume tuttum ama fayda etmedı uzandm yere hemen ve regl olmdm henuz sımdı esıme soyledm hastaneye gootur benı dıe
İskenderun cnmAa nerde bu? Benim drum 1500 istio
Bana koldan vurdular hep. Kendin de göbekten yapabiliyormussun.Kızlar bugün doktora gittim sağ da yumurta yok solda 2 tane 14-16 boyutu dedi çarşamba iğne vurun dedi bu iğneyi yine hastane de mi vurunuyoruz bi de cilt altı olsun dedi hangi bölge oluyo
Kızlar bugün doktora gittim sağ da yumurta yok solda 2 tane 14-16 boyutu dedi çarşamba iğne vurun dedi bu iğneyi yine hastane de mi vurunuyoruz bi de cilt altı olsun dedi hangi bölge oluyo
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Klomen kullandın mi sendeKızlar bugün doktora gittim sağ da yumurta yok solda 2 tane 14-16 boyutu dedi çarşamba iğne vurun dedi bu iğneyi yine hastane de mi vurunuyoruz bi de cilt altı olsun dedi hangi bölge oluyo
Evet 5 gün 1 doz kullandımHadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Klomen kullandın mi sende
Bende bu ay başladim ilk defa klomene. 5 gün 3 doz verdi bana doktorEvet 5 gün 1 doz kullandım
Karıştırmışım kızlar 5 gün değil. Bana 7 gün kullan dedi günde 3 doz. 21 tane içeceksin dedi.Bende bu ay başladim ilk defa klomene. 5 gün 3 doz verdi bana doktor