- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.181
5 gün verilir doz arttırılacaksa da günde 4 filan verilebiliyo.Karıştırmışım kızlar 5 gün değil. Bana 7 gün kullan dedi günde 3 doz. 21 tane içeceksin dedi.
Biraz araştırdım da çok yüksek bi doz vermiş sanki banaanlamadım ya off stres oldum kist falan yapar diye
Pko var bende onunla alakalı olabilir mi ki ya5 gün verilir doz arttırılacaksa da günde 4 filan verilebiliyo.neden öype yaptı acaba. Ama çatlatma iğnesi olursan kist ihtimali pek kalmıyo korkma.
Olabilir. Değerlerine göre vermiştir de yine de pko da olsa bu kadar uzun kullanan ilk defa duyuyorum.Pko var bende onunla alakalı olabilir mi ki ya
Hadi yaOlabilir. Değerlerine göre vermiştir de yine de pko da olsa bu kadar uzun kullanan ilk defa duyuyorum.
Hayir canım korkma o kadar da değerlerini doktor bilir o uygun dozu vermistir.Hadi yacanim ben çok tecrübesizim bu konuda ilk defa kullanıyorum o yüzden doktor verince hiç sorgulama gereği duymadım açıkçası. Bugün 5. Günüm içsem mi bıraksam mi acaba bilemedim
Inşallah öyledir canimHayir canım korkma o kadar da değerlerini doktor bilir o uygun dozu vermistir.
Ay hadi hayırlı haberlerAz önce dusa girdim resmen bayılıyordum cok kotu oldum soguk suyu actm ustume tuttum ama fayda etmedı uzandm yere hemen ve regl olmdm henuz sımdı esıme soyledm hastaneye gootur benı dıe
çıkmadık candan ümit kesilmez,inşallah hamilesindr canımVe kasıklarımda agrı var sanırsam regl olcam az önce peçete pembe oldu açık pembe inşallah olmam
Ben daha gitmedim kızlar dün test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz beklicem öyle gidicem hcg biraz yükselsin tekrar tekrar gitmeyeyim diye bekliyorum şuan arada kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi bide uyku inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Koyulaşma nasıl canım?Ben daha gitmedim kızlar dün test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz beklicem öyle gidicem hcg biraz yükselsin tekrar tekrar gitmeyeyim diye bekliyorum şuan arada kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi bide uyku inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Amin inşallah öyledir hep dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahCok sevındım kendım gebeyim gibi sevındım.. İnşallah saglıklı bır gebelık gecırırsın ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırdın yavrunu canım.. Rabbim bizlerede nasıp eder inşallah
Öncekine göre biraz daha arttı ama gene hafif zaten adet günümden bir gün sonrasıydı testi aldığım gruplardan baktım onların koyuluklaro nasl diye onlarında öylrydiKoyulaşma nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?