Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün verilir doz arttırılacaksa da günde 4 filan verilebiliyo. neden öype yaptı acaba. Ama çatlatma iğnesi olursan kist ihtimali pek kalmıyo korkma.

Olabilir. Değerlerine göre vermiştir de yine de pko da olsa bu kadar uzun kullanan ilk defa duyuyorum.
Hadi ya canim ben çok tecrübesizim bu konuda ilk defa kullanıyorum o yüzden doktor verince hiç sorgulama gereği duymadım açıkçası. Bugün 5. Günüm içsem mi bıraksam mi acaba bilemedim

Hadi ya canim ben çok tecrübesizim bu konuda ilk defa kullanıyorum o yüzden doktor verince hiç sorgulama gereği duymadım açıkçası. Bugün 5. Günüm içsem mi bıraksam mi acaba bilemedim
Hayir canım korkma o kadar da değerlerini doktor bilir o uygun dozu vermistir.

Klomen aslinda degerlere gore verilmiyor adet zamaninda usg goruntusunden yumurtaliklarin guclu zayif olmasina bakilip doz verilir

Yeni konu açtım denemek bu kürü denemek isteyen varsa buyursun.

Hastane randevusuz hasta kabul etmiyoruz dedi acıle gittim orda durumu anlattm yarın mhrs den randevu alın kadın dogum doktoruna gorunun dedıler sınır olduk esımle yatın 9.40 randevu aldım gidicem canlarım...

Birpdrci canım sen naptın kan verdn mi

Ve kasıklarımda agrı var sanırsam regl olcam az önce peçete pembe oldu açık pembe inşallah olmam

Ben daha gitmedim kızlar dün test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz beklicem öyle gidicem hcg biraz yükselsin tekrar tekrar gitmeyeyim diye bekliyorum şuan arada kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi bide uyku inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Cok sevındım kendım gebeyim gibi sevındım.. İnşallah saglıklı bır gebelık gecırırsın ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırdın yavrunu canım.. Rabbim bizlerede nasıp eder inşallah

Koyulaşma nasıl canım?

Amin inşallah öyledir hep dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…