Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı canım hiç
Evet. 6 gün kala erken gebelik testi 4 gün kala normal test ayın beşi gibi gelişmiş yumurtam vardı maks 7sinde catlamıştır. Olsa çıkardı yani. Ama gelmezse 2 gün sonra yapıcam tekrar test.

Canım hiç korkma, doktorunu dinle sen, problem olmaz demiş işte ne güzel,başkalarının lafına takılma lütfen, kistler her kişide farklıdır, büyüklüğü yapısı bulunduğu yer bile önemli bence doktorlar da bu tür şeylere bakıyor, hiç sıkıntı yapma kendine, sen yumurtalarına ve çatlama günlerine odaklan, değerlendir gerisini Allah’a bırak, olacak inşallah gör de bak

Insalllah canim bu surec gercekden zor yaa alllahim yar ve yardimcimiz olsun anne olmayo kim istiyosa rabbim hayirlisini sagliklisini versin cumlesinede bizede insalllaaaahhh

Az önce dusa girdim resmen bayılıyordum cok kotu oldum soguk suyu actm ustume tuttum ama fayda etmedı uzandm yere hemen ve regl olmdm henuz sımdı esıme soyledm hastaneye gootur benı dıe
Hadi bana yaz sonucu insallah güzel olsun sonuç.

Kızlar bugün doktora gittim sağ da yumurta yok solda 2 tane 14-16 boyutu dedi çarşamba iğne vurun dedi bu iğneyi yine hastane de mi vurunuyoruz bi de cilt altı olsun dedi hangi bölge oluyo

Kızlar bugün doktora gittim sağ da yumurta yok solda 2 tane 14-16 boyutu dedi çarşamba iğne vurun dedi bu iğneyi yine hastane de mi vurunuyoruz bi de cilt altı olsun dedi hangi bölge oluyo
Bana koldan vurdular hep. Kendin de göbekten yapabiliyormussun.

Bende kendım vuruldım ıgne hazır sekılde kutuda zaten canım... Göbekten vuruldum ben göbek delıgın 2parmak altından sag veya sol taraftan vuruluon

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Klomen kullandın mi sende

Bende bu ay başladim ilk defa klomene. 5 gün 3 doz verdi bana doktor
Karıştırmışım kızlar 5 gün değil. Bana 7 gün kullan dedi günde 3 doz. 21 tane içeceksin dedi.
Biraz araştırdım da çok yüksek bi doz vermiş sanki bana anlamadım ya off stres oldum kist falan yapar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…