• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hanımlar gelişme var mı? Ben yarın Dr gidicem öğleden sonra 🥰 inşallah yumurtam oluşmuştur 🤲🏻

Az kaldı ama günler geçmek bilmiyor adet olmadan istediğim ilacı da kullanamam baya sıkıcı bir durum 🤪 inşallah canım ❤
Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ♥️ ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim 😍 inşallah gebesindir canımm🥰

Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ♥ ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim 😍 inşallah gebesindir canımm🥰

Ben pek umutlu değilim yinede Allah bilir 😊 iyi dileğin için teşekkür ederim canım benim. Yarine kadar biraz düzelmezsem mecbur doktor yolu gözükecek bana 😂.

Ben pek umutlu değilim yinede Allah bilir 😊 iyi dileğin için teşekkür ederim canım benim. Yarine kadar biraz düzelmezsem mecbur doktor yolu gözükecek bana 😂.
Ya hep öyle olur ya hani bu ay umudum yok derken hamile olursun. İnşallah öyle olur seninki de 🤗 aynen canım ihmal etme kendini ♥️

Back