- 23 Kasım 2017
- 940
- 424
- 103
- Konu Sahibi Kar perisi
Yinede çok sağ ol canımAdetlerin düzelmiş ve ovü testin pik oluyorsa düzelmiştir bi ihtimal ama yine de en net cevabı Dr verir canım biz sadece tahmin edebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede çok sağ ol canımAdetlerin düzelmiş ve ovü testin pik oluyorsa düzelmiştir bi ihtimal ama yine de en net cevabı Dr verir canım biz sadece tahmin edebiliriz
Ne demek canımYinede çok sağ ol canım
Ay hadi İnşallah tutar benim yumurtam yoktu salı günü tekrar bakıcak Dr inşallah yumoşum vardırDun catlatma ignesi yaptırdım kızlar ben sız ne yaptınız nasıl gecıyor
Ben de dün yaptırdımDun catlatma ignesi yaptırdım kızlar ben sız ne yaptınız nasıl gecıyor
Amın cnm ınsallah seninde yumurtan olur kuzumAy hadi İnşallah tutar benim yumurtam yoktu salı günü tekrar bakıcak Dr inşallah yumoşum vardır
Ayyy hadı inşallah o zaman subatta güzel haberler alırız ya inşallahBen de dün yaptırdım
Hadı ınsallah cnmBneim klomen kullanimim bitti perşembe yadacuma geldedi buyuk ihtimal perşembe giderim
İnşallah yüreğinden öpüyorumAmın cnm ınsallah seninde yumurtan olur kuzum♥
İ
İnşallah yüreğinden öpüyorum
Evet hanımlar gelişme var mı? Ben yarın Dr gidicem öğleden sonra inşallah yumurtam oluşmuştur
Yaaa çok geçmiş olsun canım tam grip mevsimi zaten. Kaç gün kaldı bata ?Bende yok vallahi canım hastayım 2 gündür boğaz ağrısı nezle geldi beni buldu başkada birşey yok bekliyorum hala
Yaaa çok geçmiş olsun canım tam grip mevsimi zaten. Kaç gün kaldı bata ?
Portakal mandalina korumadı o zaman takviye vitamin almak şart oldu az kalmış bata inşallah bebiş verdır yaaTeşekkür ederim kuzum ❤ sorma ya bol bol da portakal mandalina yedim halbuki . Bata son 3 gün.
Portakal mandalina korumadı o zaman takviye vitamin almak şart oldu az kalmış bata inşallah bebiş verdır yaa
Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim inşallah gebesindir canımmAz kaldı ama günler geçmek bilmiyor adet olmadan istediğim ilacı da kullanamam baya sıkıcı bir durum inşallah canım ❤
Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ♥ ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim inşallah gebesindir canımm
Ya hep öyle olur ya hani bu ay umudum yok derken hamile olursun. İnşallah öyle olur seninki de aynen canım ihmal etme kendiniBen pek umutlu değilim yinede Allah bilir iyi dileğin için teşekkür ederim canım benim. Yarine kadar biraz düzelmezsem mecbur doktor yolu gözükecek bana .