Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14.gün ve dün lekelenme var dıe taktıgım pedım aynı duruyor henuz regl olmadım ınsallah olmam bu kandıl gunu bır sevınc umut olur bana

Anladım canim sevindim aynı durumda olmamıza yalnız değilmişim. Inşallah birlikte hayırlı haberler alırız

14.gün ve dün lekelenme var dıe taktıgım pedım aynı duruyor henuz regl olmadım ınsallah olmam bu kandıl gunu bır sevınc umut olur bana
Belki geç döllenmedir canım, bu gelen lekeler de oturma kanamasıdır. Yani 7 adet yumurta oluştu diyosun, regl olsan o 7 yumurtanın atılması için gümbür gümbür geliyor olması gerekmez mi. Her ay tek yumurta atarken regl dönemini ağır geçirenler var , yoğun bi kanama oluyor sonuçta, 7 tane yumurtadan biri bile tutmadıysa çok büyük bi ağrı ve kanama olması gerekiyordu bence bugün

Test alsam yapsam mı dıyr dusunuyorum sizce sızce yapsam test olur mu?

En son yaptıgım test ilk idrarla degıldı 2. İdrarlaydı ama bsey yiyp ıcmedım oncesınde

İğneden sonra 15.gün regl olmadım henuz regl öncesı ön lekelenmem oldu gecen gun sadece dun hıc bısey yoktu bugunde öyle

Kızlar selam, 25inde adet olmam gerekiyor ama dünden beri inanılmaz bir karın ağrısı ve batma var. Dün ilişki sonrası çok az kahverengi akıntı gördüm sabah da pembe akıntı geldi uyandığımda tuvalette peçeteye gelecek kadardı. Adetime daha var hadi erken olacağım diyelim, şimdi hiçbir şey gelmiyor. Normalde pembe akıntıdan sonra kırmızıya dönüp hemen çoğalması gerekiyordu. Kist olabilir mi bu kadar ağrı ve kanama yapan şey? Çatlatma iğnesi yüzünden mi böyle oldum? Aynı durumla hiç karşılaştınız mı?

Çatlatma iğnesi oldıum bende ve iğneden sonra 3 4 5 gunleri asırı kasık agrıaı cektım benım de 2 gun önce pembe lekelenme oldu ama dunden bu yana bsey yok regl olmam gerekıodu dun.. İğne ne zaman oldun canım belkı senın kı yerlesme kanamasıdır.. Ve ilişki de cok acı cektım ben agrım oldugu zaman

Bugün iğneden sonraki 12. gün, gebelik testlerinde bir şey çıkmadı sadece predictor erken gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm üstüne yaptığım iki kaset test negatif çıktı. Pembe akıntıyı görünce açıkçası adet oldum sandım ama hemen temizlenince korktum biraz. Şu an coronadan hastaneye gitmek istemiyorum. Tek korkum kist oluşmuş olması canım.
Senin 2 günün geçmiş inşallah vardır sende bir şeyler :)

Bu arada ilişkide hiç ağrım olmadı onu belirteyim.

İnşallah hayalet cızgın dogrudur ben 2 erken twst yaltım negatftı ıkısıde nrmal testlerde negatftı en son 12.günü yaptım negatf gırdm sımdıde korkuyorum yapmaya
Ben açıkçası bu testlerin yanıltıcı olabildiğini düşünüyorum. Şöyle biraz araştırma yaptım silik çizgi görüp negatif olan çok, hiç çizgi görmeyip kanda hamile olduğunu öğrenen de. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…