- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.621
Ben hep adet olmayı bekledim hiç genelik testi yapmadm erkenden ama hepde zamanında adet oldum boşuna bakmama gerek kalmadıİçimde ki heycana meraka engel olamıyorum kı diğer aylarda ama bu ay 11.günü beklıcem baktm yok cizgi falan 14.güne kendımı alıstırmıs olurum
Ben hep adet olmayı bekledim hiç genelik testi yapmadm erkenden ama hepde zamanında adet oldum boşuna bakmama gerek kalmadı
Bnde pko da yok hiçbişey yok ama klomen verdi bu ay olmazsa dozu yükseltecek bence bende çalışıyprum yprgun olunca ilaçtan mı işten mi belli olmuyo zatenBenım son 2 adetım hep 2 gun gevikerek oldu doktora gittim en son polistık over sebep olmus dedı eskı raporlarına gore daha artıs gosterıo dedı hemen klomene baslattı zaten.. Hadı ınsallah bu ay hepımız guzel haberlerle gelırız inşallah.. Benıde pek etkılemedı klomen son gun yorgnluk coktu oda iş yernde ayaktayız hep oturmak yasak ogunde cok yogundu avm ondndır dıe dusundum
Bnde pko da yok hiçbişey yok ama klomen verdi bu ay olmazsa dozu yükseltecek bence bende çalışıyprum yprgun olunca ilaçtan mı işten mi belli olmuyo zaten
Bekle bekle canim kafana da takmamaya calisZaman da geçmiyor daha 3 gün oldu iğne olalı içimden bişey test dio bir trafım kız dur 3.gün dio
Bende bu ay böyle yaptım karışım ve kabak çekirdeği önceki aylardada karışım verdm ama olmadıKizlar ben dus balin icinen findik kaju badem robottan geçirdim gunde 2 kasik yediriyorum esime nkabak cekirdefi verdim dün 1 kase yedi bu gece basliyoruz çalışmalara sizlerde boyle vitamin gbi bisiler hazirlayin esinize dahada kuvvetlensin spermler
Bende bu ay böyle yaptım karışım ve kabak çekirdeği önceki aylardada karışım verdm ama olmadıKizlar ben dus balin icinen findik kaju badem robottan geçirdim gunde 2 kasik yediriyorum esime nkabak cekirdefi verdim dün 1 kase yedi bu gece basliyoruz çalışmalara sizlerde boyle vitamin gbi bisiler hazirlayin esinize dahada kuvvetlensin spermler
Kizlar ben dus balin icinen findik kaju badem robottan geçirdim gunde 2 kasik yediriyorum esime nkabak cekirdefi verdim dün 1 kase yedi bu gece basliyoruz çalışmalara sizlerde boyle vitamin gbi bisiler hazirlayin esinize dahada kuvvetlensin spermler
Hayirli zamanda verecek insslllah rabbimBende bu ay böyle yaptım karışım ve kabak çekirdeği önceki aylardada karışım verdm ama olmadı
Insalllaaah canimOhhh hadı bakalım inşallah hayırlısı
Kızlar kac yasindasinizzbennn 25 e girdim daha yeni
Nekdrlik evlisssinnn18 aralık 92 dogumluyum
Nekdrlik evlisssinnn
Tazee gelinsin yinede29 ekim 2019 da evlendim ben fakat nişanlılık donemımızdede birlikteydik eşimle
Agustos 2o16 canımHahahaha evet ya sen canım
Agustos 2o16 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?