• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen ay testle takıp etmıstım ılk doktorum tatmın ederk ılgılenmedıgı ıcın ama bu ay kı yenı doktorum yeterlı oldu her acıdan ben testi internetten almıstım 50 adet vardı ıcınde bu ay yaptım iğneden once sılıktı ıgne oldugum aksam 2 koyu cızgı vardı
İyi değerlendir o günlerini canım♥️Tutar inşallah

Benim ilk denemem canım.. Dün sabah çatlatma iğnemi oldum gunde 3 doz aldım ben klomeni 7 tane yumurta olustu 4 tanesı ıstenılen boyuttydı doktor ıgne verdı bakalım beklıyoruz hayırlı haberlerı
Direk günde üç tane mi berdi bende kullandım ama günde iki tane verdi oda fayda sağlamadı sanırım çünkü bir yumurtam oluştu o da zaten her ay oluyordu

Direk günde üç tane mi berdi bende kullandım ama günde iki tane verdi oda fayda sağlamadı sanırım çünkü bir yumurtam oluştu o da zaten her ay oluyordu

Evet kan ıdrar testı yapmıstı bır once gittiğimde regl ıken cagrdı gittim alt ultrasyn ıle tekrar muane yaptı ve sabah ogle aksam olarak verdı 50 mg klomen canım.. Cuma günü sondu pazartesi gel demişti ama ben cumartesi gittim oda pazar gunu ıcın ıgne verdı

Dediğim gibi benm polistik over var orta duzeyın üstünde canım ondan belkı 3 doz verdı ama bırıde yazmıstı 4 doz alıyorum tm gunde dıye bura da okumustum
Canım benim amh testim yani yumurtalık rezervim de yaşıma göre biraz düşük çıkmıştı bana da 3 veya 4 doz vermesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum sonuçta yumurtalar gereğinden az bilemedim şimdi. Yoksa ilk ay diye mi 2 taneyle başladı

Canım benim amh testim yani yumurtalık rezervim de yaşıma göre biraz düşük çıkmıştı bana da 3 veya 4 doz vermesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum sonuçta yumurtalar gereğinden az bilemedim şimdi. Yoksa ilk ay diye mi 2 taneyle başladı

Benimdr ilk denemem klomen canım eskı doktorum hic bişey yapmam erken daha folık asıt kullan sadece demışti..degerler farklıdır belkı canım yas kılo da onemlı kan dgerleri de oyle ama bılemedm özele mı gidiorsun

Benimdr ilk denemem klomen canım eskı doktorum hic bişey yapmam erken daha folık asıt kullan sadece demışti..degerler farklıdır belkı canım yas kılo da onemlı kan dgerleri de oyle ama bılemedm özele mı gidiorsun
Evet kuzum bağcılar medipole gidiyorum ben.

Merhaba kızlar, klomen kullanımında ilk ayım ve bugün yumurtaların gelişme durumu için doktoruma gittim. Sol yumurtalıkta hareket yok ama sağ yumurtalıkta gelişmeye başlamış dedi. Çarşamba tekrar gideceğim. Biraz moralim bozuldu açıkçası, sizle de paylaşmak istedim. 🙁

Merhaba kızlar, klomen kullanımında ilk ayım ve bugün yumurtaların gelişme durumu için doktoruma gittim. Sol yumurtalıkta hareket yok ama sağ yumurtalıkta gelişmeye başlamış dedi. Çarşamba tekrar gideceğim. Biraz moralim bozuldu açıkçası, sizle de paylaşmak istedim. 🙁
Üzme kendini canım belli olmaz♥️İçini ferah tut tutar inşallah😘

Canım umudunu kaybetme hıc bır zaman rabbım en hayırlı zamanda herseyın olması ıcın beklıyordur.. Bakarsın çarşaöba olusöus olur

Bu sabah başladım canım kahvaltıdan sonra içtim bitane. Akşam tekrar tok karna içicem 5 gün boyunca günde 2 defa yazdı bana doktorum.Bende senin gibi yapayım unutmayayım diye. Aynı saatlerde içicem her gün. Dikkatlı kullanılması gereken bir ilaçmış evet. Sağol canım♥♥
Bgun benim 2 gunum insalllaah yarabbim.bosa cikartmaz emeklerimizi hayirlisinisagliklisini versin mevlam ben saat 2 de 2 ilacimida pes pese iciyorum

Back