- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.601
Bilgilendirdiğin için sağol canım benimBana günde 1 ile başladı yetmeyince günde 3 verdi ikinci ay. 3 ay boyunca günde 3 kez olarak kullandım. Bu ay bi tane olmustu yumurtam. Doktorunuzu dinleyin.
inşallahÜzme kendini canım belli olmaz♥İçini ferah tut tutar inşallah
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun, bakalım inşallahCanım umudunu kaybetme hıc bır zaman rabbım en hayırlı zamanda herseyın olması ıcın beklıyordur.. Bakarsın çarşaöba olusöus olur
Sabah içmiştim klomene ögleden sonra bende de bir halsizlik oldu canım temizlik yaparken arada dinlene dinlene yaptım normalde bitirene kadar hiç oturmazdım hafiften başım da ağrıyor dönme yok.Kizlar ya klomenden sonra ben gbi olan varki bi bas donmem var ara ara birde halsizlik var uzerimde
Kizlar ya klomenden sonra ben gbi olan varki bi bas donmem var ara ara birde halsizlik var uzerimde
Valla yada psikolojik yapiyorum bilmiyorum bi yoğunluk var beynimdeSabah içmiştim klomene ögleden sonra bende de bir halsizlik oldu canım temizlik yaparken arada dinlene dinlene yaptım normalde bitirene kadar hiç oturmazdım hafiften başım da ağrıyor dönme yok.
Insalllaaah tutmustur nisana hamis bi sekilde girerizzz ❤Son gun bende uyku vardı sureklı ama nedense işe verdım magazada çalısıyorum ve oturmamız yasak hep ayaltayım ve ogun cok yogunduk ondan dıe yorumlamıstım.. Benım yumurtalıklarımda yanma oluyordu resmen ılk defa yumurtalık gelıstıgını hıssetmıstım bedenım de
Aynen o da olabilirValla yada psikolojik yapiyorum bilmiyorum bi yoğunluk var beynimde
Hadi inşallah güzel sonuçlanır canımDün sabah 9 da vuruldugum çatlatma iğnesi dün aksam kasık agrısı yapmıstı şimdi ise oturdugum zaman aniden barmalsr oluyor bu sancılara sevınecegım aklıma gelmezdi hayırlısı ile güzelce catlama işlemı bitiyor gibi
Benimdr 2 gunum bendede bi sersemlik bas donmesi vardi bgun byle azda olsa donuodum ya benim esimdrde sknti yok bendedr yok ama bekliyoruzzArkadaşlar merhaba bugün benim de klomenle ikinci günüm günde iki kere içiyorum inanılmaz halsizim başım dönüyor ve sağ kasıkta daha fazla ama solda da hissediyorum bı gariplik genelde yumurtlamam düzensiz bazen 16. Gün bazen 22. Gün ilk aydan hamile kalan oldu mu acaba eşimde bı problem yok bende de bı problem yok
Okurken heyecanlanmakkkkDün sabah 9 da vuruldugum çatlatma iğnesi dün aksam kasık agrısı yapmıstı şimdi ise oturdugum zaman aniden barmalsr oluyor bu sancılara sevınecegım aklıma gelmezdi hayırlısı ile güzelce catlama işlemı bitiyor gibi
Okurken heyecanlanmakkkk❤
Dur daha bismillah daha çalışmalar bitmedi kızZaman da geçmiyor daha 3 gün oldu iğne olalı içimden bişey test dio bir trafım kız dur 3.gün dio
Dur daha bismillah daha çalışmalar bitmedi kız
enmde olmadı yumurtlamada oldu sadece biraz sonra geçti ben klomen kullanırkende etkilenmedim hiç şuan herşey normal bndede göğüs ağrısı hiç yok sanki hiçbişey yokmuş gibi yani zaten daha çok erken pazar günü çatladı bnmkiBirpdrci kasık agrın oldu mu bu arada benm 2 gun oldu ama hıc bısey yok suan kı gogus agrısı yasayanlar bıle olmus ama bende hıc olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?