Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya klomenden sonra ben gbi olan varki bi bas donmem var ara ara birde halsizlik var uzerimde
Sabah içmiştim klomene ögleden sonra bende de bir halsizlik oldu canım temizlik yaparken arada dinlene dinlene yaptım normalde bitirene kadar hiç oturmazdım hafiften başım da ağrıyor dönme yok.

Kizlar ya klomenden sonra ben gbi olan varki bi bas donmem var ara ara birde halsizlik var uzerimde

Son gun bende uyku vardı sureklı ama nedense işe verdım magazada çalısıyorum ve oturmamız yasak hep ayaltayım ve ogun cok yogunduk ondan dıe yorumlamıstım.. Benım yumurtalıklarımda yanma oluyordu resmen ılk defa yumurtalık gelıstıgını hıssetmıstım bedenım de

Sabah içmiştim klomene ögleden sonra bende de bir halsizlik oldu canım temizlik yaparken arada dinlene dinlene yaptım normalde bitirene kadar hiç oturmazdım hafiften başım da ağrıyor dönme yok.
Valla yada psikolojik yapiyorum bilmiyorum bi yoğunluk var beynimde

Insalllaaah tutmustur nisana hamis bi sekilde girerizzz ❤

Arkadaşlar merhaba bugün benim de klomenle ikinci günüm günde iki kere içiyorum inanılmaz halsizim başım dönüyor ve sağ kasıkta daha fazla ama solda da hissediyorum bı gariplik genelde yumurtlamam düzensiz bazen 16. Gün bazen 22. Gün ilk aydan hamile kalan oldu mu acaba eşimde bı problem yok bende de bı problem yok

Dün sabah 9 da vuruldugum çatlatma iğnesi dün aksam kasık agrısı yapmıstı şimdi ise oturdugum zaman aniden barmalsr oluyor bu sancılara sevınecegım aklıma gelmezdi hayırlısı ile güzelce catlama işlemı bitiyor gibi

Benimdr 2 gunum bendede bi sersemlik bas donmesi vardi bgun byle azda olsa donuodum ya benim esimdrde sknti yok bendedr yok ama bekliyoruzz

Okurken heyecanlanmakkkk

Kızlar hamiş olanlar var mı? Hadi alalım güzel haberleri

Birpdrci kasık agrın oldu mu bu arada benm 2 gun oldu ama hıc bısey yok suan kı gogus agrısı yasayanlar bıle olmus ama bende hıc olmadı

B
Birpdrci kasık agrın oldu mu bu arada benm 2 gun oldu ama hıc bısey yok suan kı gogus agrısı yasayanlar bıle olmus ama bende hıc olmadı
enmde olmadı yumurtlamada oldu sadece biraz sonra geçti ben klomen kullanırkende etkilenmedim hiç şuan herşey normal bndede göğüs ağrısı hiç yok sanki hiçbişey yokmuş gibi yani zaten daha çok erken pazar günü çatladı bnmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…