• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kan testi yaptır direk, adet gecikince kan testi yaptırın diyor doktorlar, kesin sonucu o veriyor canım
Ben bekliyeim en iyisi cuma dr giderim bi
Ne testı kız kan var haber ver bizede sonucunu hadı hayırlısı ıle guzel haberlerle gel
Bekliyorum kuzu cuma gunu dr gidecektim adet olursam eger olmasamda cma giderim

Kasıklarımda sankı agrı olacakmısım gibi hafıf hareketlenmeler var  Birpdrci Birpdrci senınde oyle mı acaba
Dün oldu bnmde iki gün ama sadece tuvaletten çıkınca oluyor önceden adete iki üç gün kala olurdu böyle şimdi yumurtaladan sonra oldu ama bugün yok geçti herşey normal bende 😂 zaten daha çok erken birde ben iğne olmadm kendi çatladı farklı olabilir belirtilerimiz seninle

Dün oldu bnmde iki gün ama sadece tuvaletten çıkınca oluyor önceden adete iki üç gün kala olurdu böyle şimdi yumurtaladan sonra oldu ama bugün yok geçti herşey normal bende 😂 zaten daha çok erken birde ben iğne olmadm kendi çatladı farklı olabilir belirtilerimiz seninle

🙄 😣 🙄 Ara ara sancı gırıo benm

Çatlatma iğnesi kullanan bacılarım 4.günümdeyim bugun kasıklsrım regl olucakmısım gibi arıyor otururken bırden oturursam kramp gırıyor yavas yavas oturmam gerekıo kendımı kasarak

pazar pazartesi çarşamba cuma pazar pazartesi dedi doktor gün olarak
Bnmde hep gün aşırı vetmişti ama bnm pazar çatladı O yüzden cumartesi pazar değerlendirdim sonra salı perşembe cumartesi diye gidicem çatlamadan 24 saat sonrası boş gibi geliyo banada

Bnmde hep gün aşırı vetmişti ama bnm pazar çatladı O yüzden cumartesi pazar değerlendirdim sonra salı perşembe cumartesi diye gidicem çatlamadan 24 saat sonrası boş gibi geliyo banada

Valla bana da pazar pazartesi dedi zaten pazar ıgne oldm pzartesi 36 saat oldu o zaman oldu işte bıde bugun die soyle bakalım

Böyle planlı oluncada rahat olamıyoruz
Aynen stres oluyo bikere bide bana çatlamamın olduğu gün boş tu normalde o gün boş geçerse bidahakibe 24 saat geçiyo zaten artık 36 saat arayı ayarladım birazda karışım yedirdim eşime zaten olacağı varsa olur olmazsa rahim filmi çektircem artık

Aynen stres oluyo bikere bide bana çatlamamın olduğu gün boş tu normalde o gün boş geçerse bidahakibe 24 saat geçiyo zaten artık 36 saat arayı ayarladım birazda karışım yedirdim eşime zaten olacağı varsa olur olmazsa rahim filmi çektircem artık

Benm ılk ılac ıle denemem baktım olmadı bır sure dusunmeyecegım doktor yoluna gıtmeyı zaten çalıstıgım iş yerıde kapatılıyor cuma gunu.. Dugun kredısi evın ihtyacları hep eşime kalıcak iş bulur calısırım bır sure durumumuzu duzeltınceye kadar

Benm ılk ılac ıle denemem baktım olmadı bır sure dusunmeyecegım doktor yoluna gıtmeyı zaten çalıstıgım iş yerıde kapatılıyor cuma gunu.. Dugun kredısi evın ihtyacları hep eşime kalıcak iş bulur calısırım bır sure durumumuzu duzeltınceye kadar
Benmde öyle ilk defa klomen kullandm ilk tedavim ama sperm testi ve rahim filmi çekilmeden tedavi mantıksız doktor istemedi ama bnce yapılması gerekiyor bi süreden sonra

Back