• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimde ki heycana meraka engel olamıyorum kı diğer aylarda ama bu ay 11.günü beklıcem baktm yok cizgi falan 14.güne kendımı alıstırmıs olurum
Ben hep adet olmayı bekledim hiç genelik testi yapmadm erkenden ama hepde zamanında adet oldum boşuna bakmama gerek kalmadı🙄

Ben hep adet olmayı bekledim hiç genelik testi yapmadm erkenden ama hepde zamanında adet oldum boşuna bakmama gerek kalmadı🙄

Benım son 2 adetım hep 2 gun gevikerek oldu doktora gittim en son polistık over sebep olmus dedı eskı raporlarına gore daha artıs gosterıo dedı hemen klomene baslattı zaten.. Hadı ınsallah bu ay hepımız guzel haberlerle gelırız inşallah.. Benıde pek etkılemedı klomen son gun yorgnluk coktu oda iş yernde ayaktayız hep oturmak yasak ogunde cok yogundu avm ondndır dıe dusundum

Benım son 2 adetım hep 2 gun gevikerek oldu doktora gittim en son polistık over sebep olmus dedı eskı raporlarına gore daha artıs gosterıo dedı hemen klomene baslattı zaten.. Hadı ınsallah bu ay hepımız guzel haberlerle gelırız inşallah.. Benıde pek etkılemedı klomen son gun yorgnluk coktu oda iş yernde ayaktayız hep oturmak yasak ogunde cok yogundu avm ondndır dıe dusundum
Bnde pko da yok hiçbişey yok ama klomen verdi bu ay olmazsa dozu yükseltecek bence bende çalışıyprum yprgun olunca ilaçtan mı işten mi belli olmuyo zaten

Kizlar ben dus balin icinen findik kaju badem robottan geçirdim gunde 2 kasik yediriyorum esime nkabak cekirdefi verdim dün 1 kase yedi bu gece basliyoruz çalışmalara sizlerde boyle vitamin gbi bisiler hazirlayin esinize dahada kuvvetlensin spermler🤲🏻

Kizlar ben dus balin icinen findik kaju badem robottan geçirdim gunde 2 kasik yediriyorum esime nkabak cekirdefi verdim dün 1 kase yedi bu gece basliyoruz çalışmalara sizlerde boyle vitamin gbi bisiler hazirlayin esinize dahada kuvvetlensin spermler🤲🏻
Bende bu ay böyle yaptım karışım ve kabak çekirdeği önceki aylardada karışım verdm ama olmadı

Bende bu ay böyle yaptım karışım ve kabak çekirdeği önceki aylardada karışım verdm ama olmadı

Ohhh hadı bakalım inşallah hayırlısı

Ve bi arkadaşımın daha çocuğu oldu bugün, aynı zamanda karar vermiştik geçen yaz temmuz ayında konuşuyoduk çocuk istediğimizden bahsediyoduk, Kendisi o ay hamile kaldı, şimdi de doğurdu, ben daha klomeni ne zaman kullanacığımı hesaplıyorum😢 Allah bağışlasın gözüm yok, hasetlik de yapmıyorum,analı babalı sağlıklı büyütsün bebişini, ama insana da bi yerde dokunuyor. Herkesinki bu kadar kolay olurken ben sebepsiz yere kaç aydır tükeniyorum😞

Back