Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Venim de arkadaşlarımın bebeklerı var bir ıkı tanesınde 2 tane var rabbım saglıklıca huzur dolu hayırlı ömür versın hepsıne senı cok iyi anlıyıruz emın olabılırsın. Ama unutma VERENDE RABBİM VERMEYENDE RABBİM.... En hayırlı zaman ne zamansa inşallah o zamanı kolluyordur rabbım hepımız ıcın

Var ilk aydan gebe kalan arkadaş 3. Ay gebe olan da var. Benim bu 4. Ayim

Yumurtan kedi mi çatladı? Benim de bir yumurtam kendi çatlamıştı ama adetlerim düzensiz olduğu için gecikmeyi bilmiyordum. Belki de tutmuştur kuzum inşallah ♥
Valahi dr gittimde 3 tane demisti ilk snra en sn gittimdmde 11/15 dedi igne icin buyklukte dgl dedi vermdi adetin 3 gunu gelirsin olursan dedi gun asiri deneyin demisti biz fazla bakmadik bu ay ustunde durmadik anlayacan

Valahi dr gittimde 3 tane demisti ilk snra en sn gittimdmde 11/15 dedi igne icin buyklukte dgl dedi vermdi adetin 3 gunu gelirsin olursan dedi gun asiri deneyin demisti biz fazla bakmadik bu ay ustunde durmadik anlayacan
Anladım kuzum, ama hiç belli olmaz sen bi test yap adet olmazsan yarın pozitif çıksa da git negatif çıksa da git çünkü çatlamayan yumurtalar kist olabiliyor bitanem ama inşallah geliyordur bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…