- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.641
Ve bi arkadaşımın daha çocuğu oldu bugün, aynı zamanda karar vermiştik geçen yaz temmuz ayında konuşuyoduk çocuk istediğimizden bahsediyoduk, Kendisi o ay hamile kaldı, şimdi de doğurdu, ben daha klomeni ne zaman kullanacığımı hesaplıyorumAllah bağışlasın gözüm yok, hasetlik de yapmıyorum,analı babalı sağlıklı büyütsün bebişini, ama insana da bi yerde dokunuyor. Herkesinki bu kadar kolay olurken ben sebepsiz yere kaç aydır tükeniyorum
Ben yaptım 8.güne kadar ikinci çizgi çıktı.Zaman da geçmiyor daha 3 gün oldu iğne olalı içimden bişey test dio bir trafım kız dur 3.gün dio
1 hafta dolduğunda gör sen belirtileriBirpdrci kasık agrın oldu mu bu arada benm 2 gun oldu ama hıc bısey yok suan kı gogus agrısı yasayanlar bıle olmus ama bende hıc olmadı
Var ilk aydan gebe kalan arkadaş 3. Ay gebe olan da var. Benim bu 4. Ayim
Yapma yapma bebeğim daha erken yapma 14. Gun bile 2. Cizgiyi görüp kanda negatifi gören var. Kan ver en iyisi.Yarın 4. Gün şafak 1010.gün yapıcam test ınsallah en erken daha erken yapamam yapmamam gerek
Yapma yapma bebeğim daha erken yapma 14. Gun bile 2. Cizgiyi görüp kanda negatifi gören var. Kan ver en iyisi.
Demek ki sonuç çok guzel olacak.Ne zor bu bekleyısler
Amin canim cumlemizeOh maşallah cnım nice birlikte huzur dolu yıllarınız olsun
Kaç gün gecikti canım ben iğneden sonraki 16. Gün adet olmuştum
Kuzu adet gunum noraml olarak sabah gorurdum ama yok hem ben igne kullanmadim kuzuKaç gün gecikti canım ben iğneden sonraki 16. Gün adet olmuştum
Yumurtan kedi mi çatladı? Benim de bir yumurtam kendi çatlamıştı ama adetlerim düzensiz olduğu için gecikmeyi bilmiyordum. Belki de tutmuştur kuzum inşallahKuzu adet gunum noraml olarak sabah gorurdum ama yok hem ben igne kullanmadim kuzu
Valahi dr gittimde 3 tane demisti ilk snra en sn gittimdmde 11/15 dedi igne icin buyklukte dgl dedi vermdi adetin 3 gunu gelirsin olursan dedi gun asiri deneyin demisti biz fazla bakmadik bu ay ustunde durmadik anlayacanYumurtan kedi mi çatladı? Benim de bir yumurtam kendi çatlamıştı ama adetlerim düzensiz olduğu için gecikmeyi bilmiyordum. Belki de tutmuştur kuzum inşallah ♥
Anladım kuzum, ama hiç belli olmaz sen bi test yap adet olmazsan yarın pozitif çıksa da git negatif çıksa da git çünkü çatlamayan yumurtalar kist olabiliyor bitanemValahi dr gittimde 3 tane demisti ilk snra en sn gittimdmde 11/15 dedi igne icin buyklukte dgl dedi vermdi adetin 3 gunu gelirsin olursan dedi gun asiri deneyin demisti biz fazla bakmadik bu ay ustunde durmadik anlayacan
Yarin test mi yapayim bgn kan vereyim mi bekleyim miAnladım kuzum, ama hiç belli olmaz sen bi test yap adet olmazsan yarın pozitif çıksa da git negatif çıksa da git çünkü çatlamayan yumurtalar kist olabiliyor bitanemama inşallah geliyordur bebiş
Bence kan testi yaptır direk, adet gecikince kan testi yaptırın diyor doktorlar, kesin sonucu o veriyor canımYarin test mi yapayim bgn kan vereyim mi bekleyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?