- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.581
İyi değerlendir o günlerini canımBen gecen ay testle takıp etmıstım ılk doktorum tatmın ederk ılgılenmedıgı ıcın ama bu ay kı yenı doktorum yeterlı oldu her acıdan ben testi internetten almıstım 50 adet vardı ıcınde bu ay yaptım iğneden once sılıktı ıgne oldugum aksam 2 koyu cızgı vardı
İyi değerlendir o günlerini canım♥Tutar inşallah
Direk günde üç tane mi berdi bende kullandım ama günde iki tane verdi oda fayda sağlamadı sanırım çünkü bir yumurtam oluştu o da zaten her ay oluyorduBenim ilk denemem canım.. Dün sabah çatlatma iğnemi oldum gunde 3 doz aldım ben klomeni 7 tane yumurta olustu 4 tanesı ıstenılen boyuttydı doktor ıgne verdı bakalım beklıyoruz hayırlı haberlerı
Direk günde üç tane mi berdi bende kullandım ama günde iki tane verdi oda fayda sağlamadı sanırım çünkü bir yumurtam oluştu o da zaten her ay oluyordu
Amin canımmİnşallah canım hepımızın hakkında rabbim hayırlısını nasip etsın
Bana da 2 tane verdi doktorumDirek günde üç tane mi berdi bende kullandım ama günde iki tane verdi oda fayda sağlamadı sanırım çünkü bir yumurtam oluştu o da zaten her ay oluyordu
Bana da 2 tane verdi doktorum
Canım benim amh testim yani yumurtalık rezervim de yaşıma göre biraz düşük çıkmıştı bana da 3 veya 4 doz vermesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum sonuçta yumurtalar gereğinden az bilemedim şimdi. Yoksa ilk ay diye mi 2 taneyle başladıDediğim gibi benm polistik over var orta duzeyın üstünde canım ondan belkı 3 doz verdı ama bırıde yazmıstı 4 doz alıyorum tm gunde dıye bura da okumustum
Canım benim amh testim yani yumurtalık rezervim de yaşıma göre biraz düşük çıkmıştı bana da 3 veya 4 doz vermesi gerekmezmiydi diye düşünüyorum sonuçta yumurtalar gereğinden az bilemedim şimdi. Yoksa ilk ay diye mi 2 taneyle başladı
Evet kuzum bağcılar medipole gidiyorum ben.Benimdr ilk denemem klomen canım eskı doktorum hic bişey yapmam erken daha folık asıt kullan sadece demışti..degerler farklıdır belkı canım yas kılo da onemlı kan dgerleri de oyle ama bılemedm özele mı gidiorsun
Evet kuzum bağcılar medipole gidiyorum ben.
Çok amiinn inşallah bu ay hepimizinki tutar da hamiş kalırızBende tüp bebek merkezıne gidyorm rabbım tez zamanda hayırlısını nasıp etsın kımsenın kucagı bos kalmasın
Üzme kendini canım belli olmazMerhaba kızlar, klomen kullanımında ilk ayım ve bugün yumurtaların gelişme durumu için doktoruma gittim. Sol yumurtalıkta hareket yok ama sağ yumurtalıkta gelişmeye başlamış dedi. Çarşamba tekrar gideceğim. Biraz moralim bozuldu açıkçası, sizle de paylaşmak istedim.
Merhaba kızlar, klomen kullanımında ilk ayım ve bugün yumurtaların gelişme durumu için doktoruma gittim. Sol yumurtalıkta hareket yok ama sağ yumurtalıkta gelişmeye başlamış dedi. Çarşamba tekrar gideceğim. Biraz moralim bozuldu açıkçası, sizle de paylaşmak istedim.
Bgun benim 2 gunum insalllaah yarabbim.bosa cikartmaz emeklerimizi hayirlisinisagliklisini versin mevlam ben saat 2 de 2 ilacimida pes pese iciyorumBu sabah başladım canım kahvaltıdan sonra içtim bitane. Akşam tekrar tok karna içicem 5 gün boyunca günde 2 defa yazdı bana doktorum.Bende senin gibi yapayım unutmayayım diye. Aynı saatlerde içicem her gün. Dikkatlı kullanılması gereken bir ilaçmış evet. Sağol canım♥♥
Gunde 2 tane pes pese canimSana günde bir defa mı yazdı klomeni doktorun
Amin canım inşallahBgun benim 2 gunum insalllaah yarabbim.bosa cikartmaz emeklerimizi hayirlisinisagliklisini versin mevlam ben saat 2 de 2 ilacimida pes pese iciyorum
Bana günde 1 ile başladı yetmeyince günde 3 verdi ikinci ay. 3 ay boyunca günde 3 kez olarak kullandım. Bu ay bi tane olmustu yumurtam. Doktorunuzu dinleyin.Bana da 2 tane verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?