- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.561
Bana hep 36 saat sonraya iliski verdi. Sen de zaten sabah oldun igneyi yarın akşam yaparsın denk gelir zaten.
Ya bebeğim besmeleyle girecekmiş adam töbeeBugun bir arkadasımla konusuyordum.. Durumumu tedavıyı blıyor oda tedavı goruo 5 sene oldu.. Neyse dininize göre çocuk isteyenlere cinsel kuraklar varmıs sasırdm duyunca uygulayan var mı
Ya bebeğim besmeleyle girecekmiş adam töbeedüz yapiyoz biz işimizi. Sonra geciktirmemeye çalışıyom banyoyu. Her duyduğunu uygulamaya kalkınca insanın stresi artıyor. Allah uygum zamanda nasip edecek iste. Mulletin kazayla bile oluyo nasipteyse.
Oh ohh çatlasın yumuşlarYaklaşık 1 saattir kasıklarımda ara ara yanmalar ani kramplar meydana gelıyor klomen sonrası bugun sabah 9 da catlama ipnemi yaptım hayırlısı rabbim
Oh ohh çatlasın yumuşlarsağlıklı bi şekilde beklesinler şimdi bebiş için hazırlansınlar Ay hadi güzel haberler verelim birbirimize bu ay
Seninle aramizda tam birgun var duzenli almaya dikkat et demisti doktorum sende ayni sekil belki demistir doktorun ama yinede soylemek isdedim saat 2 de iciyorum gunduz tok karna alarim kurdum o hatrlariyor yoksa unuturumYarın klomene başlıyorum kızlarr♥Birbirimize dua edelim inşallah bu ay hamiş kalırız
Ahan ahan ahaaan❤ insalllaah bebisden yapıyordur insalllaaaah yarabbim duy sesimizi bu cabalarimizi gör anneligi tattir yuvamizi taclandir mevlaaamYaklaşık 1 saattir kasıklarımda ara ara yanmalar ani kramplar meydana gelıyor klomen sonrası bugun sabah 9 da catlama ipnemi yaptım hayırlısı rabbim
Ahan ahan ahaaan❤ insalllaah bebisden yapıyordur insalllaaaah yarabbim duy sesimizi bu cabalarimizi gör anneligi tattir yuvamizi taclandir mevlaaam
Bu sabah başladım canım kahvaltıdan sonra içtim bitane. Akşam tekrar tok karna içicem 5 gün boyunca günde 2 defa yazdı bana doktorum.Bende senin gibi yapayım unutmayayım diye. Aynı saatlerde içicem her gün. Dikkatlı kullanılması gereken bir ilaçmış evet. Sağol canımSeninle aramizda tam birgun var duzenli almaya dikkat et demisti doktorum sende ayni sekil belki demistir doktorun ama yinede soylemek isdedim saat 2 de iciyorum gunduz tok karna alarim kurdum o hatrlariyor yoksa unuturum
Sana günde bir defa mı yazdı klomeni doktorunSeninle aramizda tam birgun var duzenli almaya dikkat et demisti doktorum sende ayni sekil belki demistir doktorun ama yinede soylemek isdedim saat 2 de iciyorum gunduz tok karna alarim kurdum o hatrlariyor yoksa unuturum
Bu sabah başladım canım kahvaltıdan sonra içtim bitane. Akşam tekrar tok karna içicem 5 gün boyunca günde 2 defa yazdı bana doktorum.Bende senin gibi yapayım unutmayayım diye. Aynı saatlerde içicem her gün. Dikkatlı kullanılması gereken bir ilaçmış evet. Sağol canım♥♥
Regl uygulamam var canım hatırlatıcıya ekledim şimdi.Telefonuna saat kur canım veya regl takıp uyhulaman varsa ona hatırlatıvı olarak ekle ben oyle yapmıstım içmem gereken saatı hep alrm olarak bıldırım aldım.. Hayırlısı olsun sımdıden inşallah kalbındekı tum ısteklerın tez zamanda olur
Regl uygulamam var canım hatırlatıcıya ekledim şimdi.♥Herşeyin hayırlısı kuzum♥Aminn inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay. Senin kaçıncı klomen denemen.Kaçıncı günündesin
Hadi hayırlısı inşallahBenim ilk denemem canım.. Dün sabah çatlatma iğnemi oldum gunde 3 doz aldım ben klomeni 7 tane yumurta olustu 4 tanesı ıstenılen boyuttydı doktor ıgne verdı bakalım beklıyoruz hayırlı haberlerı
Hadi hayırlısı inşallahBenimde ilk denemem tutar inşallah bu ay yumurtaların güzel oluşmuş maşAllah. İğne çok acıtıyor mu arada
Kendin mi yapman gerekiyormuşBenım vucuduöda 8 dövme var hıc korkmadn acısız yaptırdım hep fakat kan alma ıslemıınde bıle ben mahvoluyorum o iğne gorunce psikolojık çöküşe geçiyorum doktorum kendın yaoman gerekıyor dıyınce yapılacak yerı kalemle ısaret yaptırdm unutmamak yanlıs yere uygulamamak ıcın esıme soyledım oda korktu basta ama yaptık hıssıyat olark acı yoktu ama işte bnm psikolojık
Kendin mi yapman gerekiyormuşbu daha da kötü ama acı yokmuş Bazen gerek kalmıyor yumurtalar kendiliğinden çatladığı zaman. Çatlamadıkları zaman yapılıyormuş o iğne belki gerek kalmaz
Anladım canım.ovulasyon testiyle de takip ediyormusun yumurtlama günlerini acaba alsam mı gerekli mi. Sonuçta doktor da takip edip söylüyor işte şu günlerde ilişki olsun diye.10 gün sonra çağırdı muayeneyeEvet canım bazılarına vermıyor doktor bende polistik over oldugu ıcınde vermıs olabılır ovulasyn testı denemem de gecen ay catlama gormedım hıc
Anladım canım.ovulasyon testiyle de takip ediyormusun yumurtlama günlerini acaba alsam mı gerekli mi. Sonuçta doktor da takip edip söylüyor işte şu günlerde ilişki olsun diye.10 gün sonra çağırdı muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?