- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.541
Hayırlısı olsn inşallah bende bugün test yapıcam çatlamış mı bakıcam dün yumurtlamayı gördüm testteAz önce çatlama iğne mi oldum
Hayırlısı olsn inşallah bende bugün test yapıcam çatlamış mı bakıcam dün yumurtlamayı gördüm testte
Çatlamış çatlamış hemencecik çizgi silikleştiHadı hayırlısı inşallah catlamıştır canısı
Çatlamış çatlamış hemencecik çizgi silikleştiİnşallag gebelikle sonuçlanır ikimizinde Rabbim ol desin olsun inşallah
Amin inşallah bekleyelim şimdi sabırla allah bize sabır versinAy cok sevındım canısıhadi canısı hayırlısı ınsallah
Hadi bakalım kızlar İnşallah tutacak bebişleriniz. Hamile kalın da bize de umut olun bacımAmin inşallah bekleyelim şimdi sabırla allah bize sabır versin
Hadi bakalım kızlar İnşallah tutacak bebişleriniz. Hamile kalın da bize de umut olun bacımAdige- sen de kuzum dua edin bol bol
Tamam canim insalllaaah hepimiz hamis gireriz nisan ayinaHakkımız da hayırlısı olsun canlar..seniseviyorum- bize de yaz muhakkak doktor sonuclarını hayırlısı ıle guzel haberlerle gel
Ay ne güzel bi dua, amiiiiiin Allah’ım amiiiinTamam canim insalllaaah hepimiz hamis gireriz nisan ayina❤
İnşallah canım, ben de haftaya başlayacağım, regl olmayı bekliyorum. İnşallah hamile kalırız birbirimize güzel haberler veririz ardardaYarın klomene başlıyorum kızlarrBirbirimize dua edelim inşallah bu ay hamiş kalırız
Yarın klomene başlıyorum kızlarr♥Birbirimize dua edelim inşallah bu ay hamiş kalırız
İnşallah canımmİnşallah canım, ben de haftaya başlayacağım, regl olmayı bekliyorum. İnşallah hamile kalırız birbirimize güzel haberler veririz ardarda
İnşallah canımmHayırlı olsun canıminşallah gızel haberlerını alırız
Senin çok yumuttan varmış ya canım belki şimdi catlayan da olmuş olabilir. Bana 2 aydır tam iliski verdigi saatte ağrı geldi. Normalde reglde bile hiç ağrı çekmem.Yaklaşık 1 saattir kasıklarımda ara ara yanmalar ani kramplar meydana gelıyor klomen sonrası bugun sabah 9 da catlama ipnemi yaptım hayırlısı rabbim
Senin çok yumuttan varmış ya canım belki şimdi catlayan da olmuş olabilir. Bana 2 aydır tam iliski verdigi saatte ağrı geldi. Normalde reglde bile hiç ağrı çekmem.
Bana hep 36 saat sonraya iliski verdi. Sen de zaten sabah oldun igneyi yarın akşam yaparsın denk gelir zaten.Ay hadi hayırlısı saat vermedı bana zaten gün verdı sadece verdıgım günleri iyi degerlendırın hep dedı sadece bir an dedım acaba ıgne hemen etkı mı etmeye basladızaten saat gecmıyor hemen 21 mart gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?