Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah ikimizde geliriz yumurtalar sağlıkla büyümüş olur çatlatma iğnesine gerek bile kalmaz inşalllah gebelik olur rabbim nasip eder bizede
amin canım inşallah hem bizlere hem bütün isteyenlere.. benim çatlatma iğnesine gerek kalmadı bekliyorum ama tuttumu tutmadımı çok zor bir süreç ya gerçekten yıpranıyoruz. belirti aramaktanda yoruldum.. kadınları işi ne zor

Bnmde bitti salı günü dün ilişkiden önce bnmde oldu stresten mi oldu bilemedm klomen kullanınca ilişkide ağrı yaşayan olmuş bunu okuyunca bende korktm ağrımda olsdu sizin gibi
Ben klomen kullandigimda hic bir sey yoktu hatta dr agrin varmi dedi bende yok zaten hisetmwm dedim ozmanlar yoktu su 1 haftadir cok hisediyrum ozellikle deli gibi tatliya doyamiyorum yemek yiyemiyorum sadce tatli 3 gunddur sutlac delisi oldum gece uyanip sutlac yedim 4 gece sol kasgimi cok hisediyrum sancisini ve rahimdeki batmayi ve belimin agrisni bakalim 6 gn snra hemen adet olasam birdaha tedaviye baslayacgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…