- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.361
bende 11. günümde gitmiştim ama 28 günde bir adet olduğum için o günde çağırdı sanırım doktorum
zaten yumurtan gelişmemişse bile doktor seni yeniden çağırır canım. banada 11-12-13 farketmez istediğin zaman gel demişti ben heyecandan 11 gün gittim dayanamadım iyikide gitmişim çatlamaya başlamıştı yumurtalarım gittiğimdeHiç riske girmiş olmayaym die cmrtesi gidicm regl kısa sürede oluyor cunku
zaten yumurtan gelişmemişse bile doktor seni yeniden çağırır canım. banada 11-12-13 farketmez istediğin zaman gel demişti ben heyecandan 11 gün gittim dayanamadım iyikide gitmişim çatlamaya başlamıştı yumurtalarım gittiğimde
yumurtlama için geç değilmi canım doktorda yumurtalıklarına bakmadılarmıSlm kizlar birsey sorcam dunden beri su gibi akintim var parlak su gibi islak bu sabahta gordum adetime 6 gun var ve rahimimde batma oluyor acaba yumurtlama oluyor
Karşı değilim sadece her durumda ordan Bakılması gerekmiyo diye düşnüyprumAlttan muayeneye neden bu kadar karşısınız en net ordan belli oluyor.
Bakti kuzu klomen kullandim heralde ole oldu 3 tane vardi ama umutlu dgl dr ama ilk dfa bile akinti agri yasadimyumurtlama için geç değilmi canım doktorda yumurtalıklarına bakmadılarmı
Kuzcukk insallah bu sefer biter hasretin minicik mervis gelirIgne olmadım ben 1 tane cok güzel gelismis dedi 1 tanesi kucuktu.
inşallah hamilelik belirtisidir canım ama sen yinede değerlendir o zaman bugünüBakti kuzu klomen kullandim heralde ole oldu 3 tane vardi ama umutlu dgl dr ama ilk dfa bile akinti agri yasadim
Bugun zaten sabah zor kactim aksam kacmaminşallah hamilelik belirtisidir canım ama sen yinede değerlendir o zaman bugünü
Bakkk yeminle ole oluyor bendim 3 gndur var kesik kesik cikip duruyor yaakızlar benim akşam rahmime bıçak saplnaması gibi sancı girdi 5-10 saniye kadar sürdü neden olabilir acaba nefesim kesildi resmen
Süper canım inşallah bundan sonrası sizde hadi bakalım:) Kaç mm olduğunu söyledi mi? Ne zaman çatlarmışIgne olmadım ben 1 tane cok güzel gelismis dedi 1 tanesi kucuktu.
27sinde başladım ilaca besinci günümde 2sinde bitti. 3 4 boştu şimdi doktora gidiyorum.
[/QUOTEbende 28 inde başladım salı günü bitti brni doktorum cumartesi çağırdı 7 sinde geç mi oluyor diye düşündüm canım adetin 13. Günü oluyor ama yumurtlamayı da hep 14. Günü görüyodm normalde yumurtlama problemi olduğu için mi verdi yoksa direk tevadiye başlıyorum diyerek mi başlattı sizi
Bende cumartesi yumurta takibi için gidicemRabbım hayırlısı ıle kucakları bebek bekleyen herkede versın en kısa zamanda... O zaman cmartesi yazarım knuyla ılgılı yıne :)
iyice kafayı yedik valla herşeyi dinler olduk yok memem sızladımı yok ağrım girdimiBakkk yeminle ole oluyor bendim 3 gndur var kesik kesik cikip duruyor yaa
hayırlı haberlerle gel canımBende cumartesi yumurta takibi için gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?