• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç riske girmiş olmayaym die cmrtesi gidicm regl kısa sürede oluyor cunku
zaten yumurtan gelişmemişse bile doktor seni yeniden çağırır canım. banada 11-12-13 farketmez istediğin zaman gel demişti ben heyecandan 11 gün gittim dayanamadım iyikide gitmişim çatlamaya başlamıştı yumurtalarım gittiğimde

zaten yumurtan gelişmemişse bile doktor seni yeniden çağırır canım. banada 11-12-13 farketmez istediğin zaman gel demişti ben heyecandan 11 gün gittim dayanamadım iyikide gitmişim çatlamaya başlamıştı yumurtalarım gittiğimde

Rabbım hayırlısı ıle kucakları bebek bekleyen herkede versın en kısa zamanda... O zaman cmartesi yazarım knuyla ılgılı yıne :)

Slm kizlar birsey sorcam dunden beri su gibi akintim var parlak su gibi islak bu sabahta gordum adetime 6 gun var ve rahimimde batma oluyor acaba yumurtlama oluyor 😄

Bende
27sinde başladım ilaca besinci günümde 2sinde bitti. 3 4 boştu şimdi doktora gidiyorum. 🤗
[/QUOTEbende 28 inde başladım salı günü bitti brni doktorum cumartesi çağırdı 7 sinde geç mi oluyor diye düşündüm canım adetin 13. Günü oluyor ama yumurtlamayı da hep 14. Günü görüyodm normalde yumurtlama problemi olduğu için mi verdi yoksa direk tevadiye başlıyorum diyerek mi başlattı sizi

Back