- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.341
Normal ultrasonla baklmıyo mu
[/
Normal derken karından mi diyosun. Yok canım alttan bakıyorlar
Bnm yumurta takibi hep karından ultrasonla oldu ama özel hastaneye mi gittiniz belki uştrason cihazının yeterliliğiyle ilgilidir ama yumurtlama karından takip edilebiliyorNormalle bebe olunca bakcaklar.
Özel evet. Kız ilk defa duyuyorum karından.Bnm yumurta takibi hep karından ultrasonla oldu ama özel hastaneye mi gittiniz belki uştrason cihazının yeterliliğiyle ilgilidir ama yumurtlama karından takip edilebiliyor
Karından dediğim karın altı uştrasonla kasıklardan görülüyor bn devlette bile karından baktırdım her yumurta takibi için alttan baktormak saçma bikere bende ilk defa alttan bakldığını duydm hiç baktrmadm daÖzel evet. Kız ilk defa duyuyorum karından.
Beni adetin 13. Günü çağırdı cumartesi gidicemKlomen de 4.günüm benım 3 doz alıyorum gunde.. Yarın son günüm.. Klomen bittikten Kac gun sonra doktora gittiniz acaba? Benım regl 20 gunde 1 oluyor polıstık over var aynı zamanda ama duzenlı oluyor 20 gunde 1 oda zayıf olmanla alakalıyms doktor oyle dedı
Reglin 12. Günü şu an gidiyorum canım. Biteli 2 gün oluyor brnim bugünlerde büyümüş oluyo.Klomen de 4.günüm benım 3 doz alıyorum gunde.. Yarın son günüm.. Klomen bittikten Kac gun sonra doktora gittiniz acaba? Benım regl 20 gunde 1 oluyor polıstık over var aynı zamanda ama duzenlı oluyor 20 gunde 1 oda zayıf olmanla alakalıyms doktor oyle dedı
Doktorların tarzıyla alakali demek ki.Karından dediğim karın altı uştrasonla kasıklardan görülüyor bn devlette bile karından baktırdım her yumurta takibi için alttan baktormak saçma bikere bende ilk defa alttan bakldığını duydm hiç baktrmadm da
Beni adetin 13. Günü çağırdı cumartesi gidicem
Sıkıntı olmaz. Yani yeterli büyüklük yoksa tekrar çağırır bir kaç kez gitmen gerekir.11. Günü dedi bana da daha erken gitsem sıkıntı olur mu acaba adet günüm kısa oldugu oldugu için geç kalmak ıstmıyrm
Reglin 12. Günü şu an gidiyorum canım. Biteli 2 gün oluyor brnim bugünlerde büyümüş oluyo.
Sıkıntı olmaz. Yani yeterli büyüklük yoksa tekrar çağırır bir kaç kez gitmen gerekir.
Ovulasyon testi yaptınızmı göründümü bn testle de takip ediyorumda cumartesi gidicem bnde sizin gbi ikontrole birde yumurtaşarınıza alttan muayeneyle mi bakıyor acaba karından ultrasonlamıReglin 12. Günü şu an gidiyorum canım. Biteli 2 gün oluyor brnim bugünlerde büyümüş oluyo.
Alttan bakıyo benim ki doktor takip ediyor diye bi de ben testle bakmiyorum ayriyetten.Ovulasyon testi yaptınızmı göründümü bn testle de takip ediyorumda cumartesi gidicem bnde sizin gbi ikontrole birde yumurtaşarınıza alttan muayeneyle mi bakıyor acaba karından ultrasonlamı
Biz her şeyi cevaplarız. Sen canin sıkılsa da yaz. Mevzu önemli değil.Teşekkür ederim cevapladıgınız için
İlacınz salı günü mü bitti bnmde salı bitti adetin Beşinci günü başladm siz ne zaman başladımz bnm cuma günü adetin 12. Günü oluyo çünkü daha kafam karştıReglin 12. Günü şu an gidiyorum canım. Biteli 2 gün oluyor brnim bugünlerde büyümüş oluyo.
bende 11. günümde gitmiştim ama 28 günde bir adet olduğum için o günde çağırdı sanırım doktorum11. Günü dedi bana da daha erken gitsem sıkıntı olur mu acaba adet günüm kısa oldugu oldugu için geç kalmak ıstmıyrm
27sinde başladım ilaca besinci günümde 2sinde bitti. 3 4 boştu şimdi doktora gidiyorum.İlacınz salı günü mü bitti bnmde salı bitti adetin Beşinci günü başladm siz ne zaman başladımz bnm cuma günü adetin 12. Günü oluyo çünkü daha kafam karştı
Ovulasyon testi yaptınızmı göründümü bn testle de takip ediyorumda cumartesi gidicem bnde sizin gbi ikontrole birde yumurtaşarınıza alttan muayeneyle mi bakıyor acaba karından ultrasonlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?