- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.321
İgne olmadıysan normal zamanında olursun. Igne olduysan 15.gün filam geliyor.
Alttan ultrasonla bakılıyor canm. Bnm de olmuştu akıntı canm . Normal sanırım ins istenilen büyüklükte olur yumurtalarınKızlar ben 5 gün kullandım dün akşam bitirdim klomeni. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik hissetmiyorum,sadece adetimin 6.günü koyu renkli ve azar azar akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor sebebini anlamadım. 9 martta doktorla randevum var. Sizlere sorum yumurta büyüklüğüne nasıl bakılıyor?
Yarin benim de kontrol var alttan bakacak yeterliyse ovitrelle.Kızlar ben 5 gün kullandım dün akşam bitirdim klomeni. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik hissetmiyorum,sadece adetimin 6.günü koyu renkli ve azar azar akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor sebebini anlamadım. 9 martta doktorla randevum var. Sizlere sorum yumurta büyüklüğüne nasıl bakılıyor?
Olmuştur inşallah canım .Yarin benim de kontrol var alttan bakacak yeterliyse ovitrelle.
Yaa inşallah. Teşekkür ederim cevabın için. İlk olduğu için biraz tedirgin bekleyişteyim.Alttan ultrasonla bakılıyor canm. Bnm de olmuştu akıntı canm . Normal sanırım ins istenilen büyüklükte olur yumurtaların
Yarin benim de kontrol var alttan bakacak yeterliyse ovitrelle.
[/QUOTE
İnşallah yeterli boyutlara ulaşmıştır canım. Müjdeli haberler bekliyorum
Yumurta oluşturuyoz da gebe kalamıyoz.Olmuştur inşallah canım .
Bnde öyleydim. Heyecanlı şeyler . Güzel sonuçlar alirsin ve güzel sonuçlanır. Rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallahYaa inşallah. Teşekkür ederim cevabın için. İlk olduğu için biraz tedirgin bekleyişteyim.
Bu işler başlı basina skinti .Yumurta oluşturuyoz da gebe kalamıyoz.bu sefer bende kasik ağrıları oldu sanki biraz ara ara belki kendiliğinden catlamis bile olabilir.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun :)Bnde öyleydim. Heyecanlı şeyler . Güzel sonuçlar alirsin ve güzel sonuçlanır. Rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah☺
Hiç ummadığın bir anda oluverir biraz sakin kal bakalımYumurta oluşturuyoz da gebe kalamıyoz.bu sefer bende kasik ağrıları oldu sanki biraz ara ara belki kendiliğinden catlamis bile olabilir.
Şu sakinlikte uzayım.Hiç ummadığın bir anda oluverir biraz sakin kal bakalım
Sen en iyisini bilirsin. Bence önemli olan rahat olmak. Klomen mevzusu bile beni gerdi ki iğne aşamasında ne kadar gerilirim tahmin bile edemiyorum. Rahat kafa en sağlıklı olanı. Ben de iğneye geçmek istemeyeceğim galiba. Hapla olursa olur olmazsa biraz bekler sonra tedaviye geçeriz diyorum. Bu arada olumlu sonuçlar için sağlıklı beslemeye çok dikkat etmeliyiz. Bundan bir önceki doktorum pko için fastfood yiyeceklerden, abur cubur her şeyden uzak durmam gerektiğini söylemişti.Şu sakinlikte uzayım.iğneden sonra etekler tutuşuyo. Bakalım sıkıldım da bu tedaviden. Biraz kendi haline bırakabilirim. Yarın doktorla bi konusucaz.
Igne ol derse ol. Onu yapmazsan saglikli catlamazsa kist yapabiliyor. Igneden sonra 11.gün kan veriyorum 2 aydır sonuc 0.0 o on günü zor bekliyorum. Bu au kendime sözüm yapmicam test filan. Ama heyecanlanırsam yaparim çünkü heyecanlandiktan sonra yapmamak tutmaya calismak daha da geriyo insani.Sen en iyisini bilirsin. Bence önemli olan rahat olmak. Klomen mevzusu bile beni gerdi ki iğne aşamasında ne kadar gerilirim tahmin bile edemiyorum. Rahat kafa en sağlıklı olanı. Ben de iğneye geçmek istemeyeceğim galiba. Hapla olursa olur olmazsa biraz bekler sonra tedaviye geçeriz diyorum. Bu arada olumlu sonuçlar için sağlıklı beslemeye çok dikkat etmeliyiz. Bundan bir önceki doktorum pko için fastfood yiyeceklerden, abur cubur her şeyden uzak durmam gerektiğini söylemişti.
Hadi yaIgne ol derse ol. Onu yapmazsan saglikli catlamazsa kist yapabiliyor. Igneden sonra 11.gün kan veriyorum 2 aydır sonuc 0.0 o on günü zor bekliyorum. Bu au kendime sözüm yapmicam test filan. Ama heyecanlanırsam yaparim çünkü heyecanlandiktan sonra yapmamak tutmaya calismak daha da geriyo insani.
Yarım belli olacak bakalım akıbetimiz.Hadi yaZaten bir kistim var sağ tarafta, umarım yeni bir kistle uğraşmam. Anlayabiliyorum çok zor bir durum, bozma moralini.
Merakla bekliyorumYarım belli olacak bakalım akıbetimiz.
Normal ultrasonla baklmıyo muAlttan ultrasonla bakılıyor canm. Bnm de olmuştu akıntı canm . Normal sanırım ins istenilen büyüklükte olur yumurtaların
Normalle bebe olunca bakcaklar.Normal ultrasonla baklmıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?