- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.301
Ben araştırma hastanesindeyim şu an bilgi alcam bakalımAla Allah cnm evet anestezi ile 1050 Anestezisiz 950diyorlar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben araştırma hastanesindeyim şu an bilgi alcam bakalımAla Allah cnm evet anestezi ile 1050 Anestezisiz 950diyorlar cnm
Gerçekten hatta bitti mi ya dedim . O kadr kasmistim ki kendimi hiç acim olmadı elhamdülillah.Gercekten mı ya
Hadi inşallah banada yaz cnm ne kadar diyeceklerBen araştırma hastanesindeyim şu an bilgi alcam bakalım
Pekı cnm sonuc ne olduGerçekten hatta bitti mi ya dedim . O kadr kasmistim ki kendimi hiç acim olmadı elhamdülillah.
Bir skinti cikmadi şükür doktor üç ay bekliyelim dedi. Ben bir ay bekledim gebe kalmadım tedaviye başlamak istedigimi söyledim günde bir tane 5 gün klomen kullandım yumurtalarim büyümedi. Nasip bakalim. 19 aydır olmadı.Pekı cnm sonuc ne oldu
Eğer maddi açıdan skıntın yoksa anestezi li ol. Tabi herkesin ağrı eşiği farklı . Ben iki dakikalık işlem için 1000 lirayı fazla görüyorum. Zaten bu süreç maddi manevi anlamda yıpratıyor.Pekı cnm sonuc ne oldu
Canım aylar sonrasına sıra veriyorlarmış. Tüm testleri de tekrar yapmaları gerekmiş. Ben de daha fazla detay sormadım çıktım. Biraz ağırdan alcam eşime takviye filan yapcam.Hadi inşallah banada yaz cnm ne kadar diyecekler
Bende hala olamadim 4 gün gecikti hala olmayı bekliyorum canm.Kızlar klomen günde iki kullandım geçen ay doktor pek gelişme olmamış dedi ? Adet olmayı bekliyorum kac gün içinde adet oldunuz acaba
Normalde düzenli miydi adetleriniz benim değil . Gebelik olabilir mi test yaptınız miBende hala olamadim 4 gün gecikti hala olmayı bekliyorum canm.
25 26 27 aralığın da hep oluyordum. Yaptım cnm değilim. Gecikti 10 gündür kasık ve bel ağrım var .Normalde düzenli miydi adetleriniz benim değil . Gebelik olabilir mi test yaptınız mi
25 26 27 aralığın da hep oluyordum. Yaptım cnm değilim. Gecikti 10 gündür kasık ve bel ağrım var .
Bana birşey vermedi canm bekliyorum öylece adet olayimda tekrar klomene basliyayimBenimde kasık ağrım başladı ara ara vuruyor dün test yaptım negatif duphaston verdi doktor adetin 16. Günü başladım pazar günü bitti ilacım bakalım iki güne gelmesi lazım çünkü dört gün içinde geliyor
Bana birşey vermedi canm bekliyorum öylece adet olayimda tekrar klomene basliyayim
Bir tane kullandim yumurtalarim buyumedi . Artırabilir doktor yanında bu sefer inofolic de kullancam canm.Yine aynı doz mu kullancaksiniz ?
Bir tane kullandim yumurtalarim buyumedi . Artırabilir doktor yanında bu sefer inofolic de kullancam canm.
Hayırlısı bakalım. İns gönlünce olur herşey.Bende günde iki kullandım gelişmemiş hayırlı olsun canım insAllah
Pahalı cnm ya durumumda o kadar yok ama ne yapim çekilmek zorundymEğer maddi açıdan skıntın yoksa anestezi li ol. Tabi herkesin ağrı eşiği farklı . Ben iki dakikalık işlem için 1000 lirayı fazla görüyorum. Zaten bu süreç maddi manevi anlamda yıpratıyor.
Hadi hayırlısı cnm öyle ise inşallah ramazandan sonra olur cnmCanım aylar sonrasına sıra veriyorlarmış. Tüm testleri de tekrar yapmaları gerekmiş. Ben de daha fazla detay sormadım çıktım. Biraz ağırdan alcam eşime takviye filan yapcam.
İgne olmadıysan normal zamanında olursun. Igne olduysan 15.gün filam geliyor.Kızlar klomen günde iki kullandım geçen ay doktor pek gelişme olmamış dedi ? Adet olmayı bekliyorum kac gün içinde adet oldunuz acaba