• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pekı cnm sonuc ne oldu
Bir skinti cikmadi şükür doktor üç ay bekliyelim dedi. Ben bir ay bekledim gebe kalmadım tedaviye başlamak istedigimi söyledim günde bir tane 5 gün klomen kullandım yumurtalarim büyümedi. Nasip bakalim. 19 aydır olmadı.

Kızlar klomen günde iki kullandım geçen ay doktor pek gelişme olmamış dedi ? Adet olmayı bekliyorum kac gün içinde adet oldunuz acaba

Kızlar klomen günde iki kullandım geçen ay doktor pek gelişme olmamış dedi ? Adet olmayı bekliyorum kac gün içinde adet oldunuz acaba
Bende hala olamadim 4 gün gecikti hala olmayı bekliyorum canm.

Normalde düzenli miydi adetleriniz benim değil . Gebelik olabilir mi test yaptınız mi
25 26 27 aralığın da hep oluyordum. Yaptım cnm değilim. Gecikti 10 gündür kasık ve bel ağrım var .

25 26 27 aralığın da hep oluyordum. Yaptım cnm değilim. Gecikti 10 gündür kasık ve bel ağrım var .

Benimde kasık ağrım başladı ara ara vuruyor dün test yaptım negatif 😑 duphaston verdi doktor adetin 16. Günü başladım pazar günü bitti ilacım bakalım iki güne gelmesi lazım çünkü dört gün içinde geliyor

Benimde kasık ağrım başladı ara ara vuruyor dün test yaptım negatif 😑 duphaston verdi doktor adetin 16. Günü başladım pazar günü bitti ilacım bakalım iki güne gelmesi lazım çünkü dört gün içinde geliyor
Bana birşey vermedi canm bekliyorum öylece adet olayimda tekrar klomene basliyayim

Eğer maddi açıdan skıntın yoksa anestezi li ol. Tabi herkesin ağrı eşiği farklı . Ben iki dakikalık işlem için 1000 lirayı fazla görüyorum. Zaten bu süreç maddi manevi anlamda yıpratıyor.
Pahalı cnm ya durumumda o kadar yok ama ne yapim çekilmek zorundym

Back