KLOMEN

İnşallah canım iki kere kullanıp hamile kalamayanda var sonuçta
Ben klomenle başladım bıtane ıle başladık gelısme az oldu günde ıkı başladık yetmedı iğneye gectık çatlatma yapıldı olmadı . Ikıncı ay tekrar klomen günde ıkı yane klomen bıttı 5 tane ıgne sonra çatlatma yapıldı yine olmadı . Sonra üçüncü ay klomen+iğne ile başladık bidaha aşılama yapıldı olmadı dördüncü ay .gene aynı klomen ve iğne ve aşılama olmadı sımdı bu ay dınlenmeye gectım kendim tedavı uyguladım klomen artı hayıt otu artı ovülasyon testı bakalım Şubat ıkıncı haftaya regl dönemim umarım gelmezzzzzz

İlacı falan değiştirebilirmiş aslında hayırlısı olsun canım umarım gelmez

Şimdi şöyle oluyor ilacı aslında değiştirmişşiz gibi düşün . Klomen yeterlı kalmadı yumurtalar istenilen seviyede gelişmedi o yüzden merionel iğne başladık hemen klomene destek iğnenin ıkı gün dozu küçük oldu oda yetmeyince doz yükseltti klomen hap +merional iğne bu ıkı destekle yumurtalar çok güzel gelişim sağladı .. üç dört tane güzel büyüklükte yumurta olmuşu

Anladım canım çok güzel o zaman benim klomen ilk kullanışım 17 mm iki yumurta olmuş dedi yani klomen olumlu etkilemiş oluyor demi

14 ünde başladım 5 gün içtim 22 sinde kontrole gittim
5güne göre gayet iyi olmuş klomene güzel tepkı vermiş ama merıonal le desteklemesi lazım üç dört gün de öyle kulllanorsa yumurtalar20.21 e geldıgınde çatlatma iğnesi yapar tahimnen suan nasıl gıdıyor tedavı klomen devam mı ıgne de ekledi mı kontrol ne zaman bidaha

Cuma iğne yapmayım bugün dedi sen pazar gününü değerlendir ptesi gel dedi yarın bakçak tekrar iğne yapabilir büyüdüyse canım

Merional ne?

Cuma iğne yapmayım bugün dedi sen pazar gününü değerlendir ptesi gel dedi yarın bakçak tekrar iğne yapabilir büyüdüyse canım
Tamam büyüklüğüne göre yeterlı olduysa çatlatma ıgnesı (ovitra verir ) sonrada deeğerlendırcek gün söyler sönrada test günü beklersin inşallh hersey yolunda gider

Tamam büyüklüğüne göre yeterlı olduysa çatlatma ıgnesı (ovitra verir ) sonrada deeğerlendırcek gün söyler sönrada test günü beklersin inşallh hersey yolunda gider
inşallah canım çok sağol

Klomen yeterli desteği gösterirse yumurtalara gelısım güzel devam ederse gerek bıle kalmayabılır ıgneye klomenle başarılı olur belkı ınşaşşşh öyle olur
inş canım sende faydasını görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…