Cümle cemalin olsun dedi annemin duaları sağlamdır insaAllah merak etmeAnnen dua ederse bizleri de eklesin içine
Naptın canım nasıl ilerledi süreçBenim bitti bu ay o süreç canım adet olursam gidicem artık
Ben klomenle başladım bıtane ıle başladık gelısme az oldu günde ıkı başladık yetmedı iğneye gectık çatlatma yapıldı olmadı . Ikıncı ay tekrar klomen günde ıkı yane klomen bıttı 5 tane ıgne sonra çatlatma yapıldı yine olmadı . Sonra üçüncü ay klomen+iğne ile başladık bidaha aşılama yapıldı olmadı dördüncü ay .gene aynı klomen ve iğne ve aşılama olmadıİnşallah canım iki kere kullanıp hamile kalamayanda var sonuçta
İlacı falan değiştirebilirmiş aslındaBen klomenle başladım bıtane ıle başladık gelısme az oldu günde ıkı başladık yetmedı iğneye gectık çatlatma yapıldı olmadı . Ikıncı ay tekrar klomen günde ıkı yane klomen bıttı 5 tane ıgne sonra çatlatma yapıldı yine olmadı . Sonra üçüncü ay klomen+iğne ile başladık bidaha aşılama yapıldı olmadı dördüncü ay .gene aynı klomen ve iğne ve aşılama olmadısımdı bu ay dınlenmeye gectım kendim tedavı uyguladım klomen artı hayıt otu artı ovülasyon testı bakalım Şubat ıkıncı haftaya regl dönemim umarım gelmezzzzzz
İlacı falan değiştirebilirmiş aslındahayırlısı olsun canım umarım gelmez
Anladım canım çok güzel o zaman benim klomen ilk kullanışım 17 mm iki yumurta olmuş dedi yani klomen olumlu etkilemiş oluyor demiŞimdi şöyle oluyor ilacı aslında değiştirmişşiz gibi düşün . Klomen yeterlı kalmadı yumurtalar istenilen seviyede gelişmedi o yüzden merionel iğne başladık hemen klomene destek iğnenin ıkı gün dozu küçük oldu oda yetmeyince doz yükseltti klomen hap +merional iğne bu ıkı destekle yumurtalar çok güzel gelişim sağladı .. üç dört tane güzel büyüklükte yumurta olmuşu
Klomen kaç gün kullandıktan sonra ıkı yumurta ve 17 mm olmustuAnladım canım çok güzel o zaman benim klomen ilk kullanışım 17 mm iki yumurta olmuş dedi yani klomen olumlu etkilemiş oluyor demi
14 ünde başladım 5 gün içtim 22 sinde kontrole gittimKlomen kaç gün kullandıktan sonra ıkı yumurta ve 17 mm olmustu
5güne göre gayet iyi olmuş klomene güzel tepkı vermiş ama merıonal le desteklemesi lazım üç dört gün de öyle kulllanorsa yumurtalar20.21 e geldıgınde çatlatma iğnesi yapar tahimnen suan nasıl gıdıyor tedavı klomen devam mı ıgne de ekledi mı kontrol ne zaman bidaha14 ünde başladım 5 gün içtim 22 sinde kontrole gittim
Cuma iğne yapmayım bugün dedi sen pazar gününü değerlendir ptesi gel dedi yarın bakçak tekrar iğne yapabilir büyüdüyse canım5güne göre gayet iyi olmuş klomene güzel tepkı vermiş ama merıonal le desteklemesi lazım üç dört gün de öyle kulllanorsa yumurtalar20.21 e geldıgınde çatlatma iğnesi yapar tahimnen suan nasıl gıdıyor tedavı klomen devam mı ıgne de ekledi mı kontrol ne zaman bidaha
Merional ne?5güne göre gayet iyi olmuş klomene güzel tepkı vermiş ama merıonal le desteklemesi lazım üç dört gün de öyle kulllanorsa yumurtalar20.21 e geldıgınde çatlatma iğnesi yapar tahimnen suan nasıl gıdıyor tedavı klomen devam mı ıgne de ekledi mı kontrol ne zaman bidaha
Merıonal 150 mg iğne canım daha etkılı yumurta gelısım ıcınMerional ne?
Tamam büyüklüğüne göre yeterlı olduysa çatlatma ıgnesı (ovitra verir ) sonrada deeğerlendırcek gün söyler sönrada test günü beklersin inşallh hersey yolunda giderCuma iğne yapmayım bugün dedi sen pazar gününü değerlendir ptesi gel dedi yarın bakçak tekrar iğne yapabilir büyüdüyse canım
inşallah canım çok sağolTamam büyüklüğüne göre yeterlı olduysa çatlatma ıgnesı (ovitra verir ) sonrada deeğerlendırcek gün söyler sönrada test günü beklersin inşallh hersey yolunda gider
hımm anladım canım ondan vermedi şimdilik bakalım ne olacakMerıonal 150 mg iğne canım daha etkılı yumurta gelısım ıcın
Klomen yeterli desteği gösterirse yumurtalara gelısım güzel devam ederse gerek bıle kalmayabılır ıgneye klomenle başarılı olur belkı ınşaşşşh öyle olurhımm anladım canım ondan vermedi şimdilik bakalım ne olacak
Rica ederım ne demek aklına takılan herhangi bır soruda sorabılırsın artık uzmanlaştım tüm yöntemlerde kendimde tezimi tüp bebek üzerine yapmıştım o yüzden teorık olarak biliyorum bazı şeyleriinşallah canım çok sağol
inş canım sende faydasını görürsün inşallahKlomen yeterli desteği gösterirse yumurtalara gelısım güzel devam ederse gerek bıle kalmayabılır ıgneye klomenle başarılı olur belkı ınşaşşşh öyle olur
İyi günler naptın merak ettim bir gelişme var mıBenim bitti bu ay o süreç canım adet olursam gidicem artık