KLOMEN

İyi günler naptın merak ettim bir gelişme var mı
Canım merhaba benim iğnesiz klomenle yumurtalar çatlamadı fazla büyüdü çoook düşük bir umut bu ay bakalım bir kaç günüm var adete

Yapmadım korkuyorum çünkü fazlasıyla adet belirtim var hiç hissedemiyorum hamilelikle ilgili bişey
Umut vermek istemem ama benim de hep adet belirtim vardı bu ay olmasa bile çok şükür ilaca cevap verdin yumurtan büyüdü bunlarda önemli şeyler ilaca tepki vermeyen çok insan var bir dahaki ay olur inşallah

Umut vermek istemem ama benim de hep adet belirtim vardı bu ay olmasa bile çok şükür ilaca cevap verdin yumurtan büyüdü bunlarda önemli şeyler ilaca tepki vermeyen çok insan var bir dahaki ay olur inşallah
Aynen canım bi tane büyütmez diye düşünürken fazla bile büyüdü Bu ay iğneyle birlikte kullanıcaz artık.. Senin hamilelik nasıl gidiyor iyisin dimi

Aynen canım bi tane büyütmez diye düşünürken fazla bile büyüdü Bu ay iğneyle birlikte kullanıcaz artık.. Senin hamilelik nasıl gidiyor iyisin dimi
Hadi bakalım inşallah iğneyle garanti olur hem iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok mide bulantısı falan da yok gerçi o da daha erken başlar diyorlar ama sadece aşırı halsizlik var o kadar

Hadi bakalım inşallah iğneyle garanti olur hem iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok mide bulantısı falan da yok gerçi o da daha erken başlar diyorlar ama sadece aşırı halsizlik var o kadar
Ne kadarlık oldun kese kalp atışı falan duydun mu İnşallah olmaz hiç bulantın rahat geçer hamileliğin

Ne kadarlık oldun kese kalp atışı falan duydun mu İnşallah olmaz hiç bulantın rahat geçer hamileliğin
Şu an 6+5 kalp atışını duyduk çok az dinletti 6+0 dı duyduğumuzda yeni başlamış atmaya dedi az da olsa zararı var diye az dinletti ama yetti çok şükür

Şu an 6+5 kalp atışını duyduk çok az dinletti 6+0 dı duyduğumuzda yeni başlamış atmaya dedi az da olsa zararı var diye az dinletti ama yetti çok şükür
Hadi inşallah sağlıkla da kucagına al canım

Selam arkadaşlar bu ay nasılsınız kullandınız mı tekrar ilaç naptınız

Kullanmadim canim adetime 5 gün kaldi hafif cizgi cikiyo hemen yapi yapmaz

Eklentiler

• 20210207_071037.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210207_071024.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 35
Yumurtlama testi yaptın mı peki hatırlarsan benimki koyu oluyordu bunda da çizgi gördüm bu arada
Yaptim canim ayin 29. Da yumurtlama oldu . Insallah cnm allahim yaniltmAsin. Gördün demi ? Resimde net cikmiyo o kadar. Wen nasilsin nasil gidiyo

Yaptim canim ayin 29. Da yumurtlama oldu . Insallah cnm allahim yaniltmAsin. Gördün demi ? Resimde net cikmiyo o kadar. Wen nasilsin nasil gidiyo
Fotoya ilk bakınca seçtim hemen çizgiyi inşallah vardır inşallah gün gün koyulaşır ben de iyiyim çok şükür 8+4 oldu doktorum her şey yolunda diyor inşallah da hep böyle devam eder

Selam arkadaşlar bu ay nasılsınız kullandınız mı tekrar ilaç naptınız
Ben bi ilaç cyclo progynova mıydı ne adı kullandım hormon ve adeti düzenler dedi e2 i yüksekti baya 3 ay kullanıcam gebe kalabilirsin zararı olmaz dedi ovülasyon testi de yaptım yumurtlama gördüm ama sonuç adet oldum çok moralim bozuk

Adetin düzensiz miydi peki onu düzenlediyse eğer çok iyi demek ki tedavi ediyor

Yani düzensiz ama bilmiyorum düzenledi mi düzenlemedi mi aman ya bu ayda olmadı zaten
Bekletmeden geldiyse düzenledi demektir kullanmayı bırakma hormonlarını düzenlemiş olması çok iyi inşallah güzel sonucu da alırsın

Bekletmeden geldiyse düzenledi demektir kullanmayı bırakma hormonlarını düzenlemiş olması çok iyi inşallah güzel sonucu da alırsın
İnşALLAH düzene girer bekliycem artık bakalım dua et banada senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…