Canım merhaba benim iğnesiz klomenle yumurtalar çatlamadı fazla büyüdü çoook düşük bir umut bu ay bakalım bir kaç günüm var adeteİyi günler naptın merak ettim bir gelişme var mı
Belli olmaz tabi inşallah olmuştur canım test yaptın mı hiçCanım merhaba benim iğnesiz klomenle yumurtalar çatlamadı fazla büyüdü çoook düşük bir umut bu ay bakalım bir kaç günüm var adete
Yapmadım korkuyorum çünkü fazlasıyla adet belirtim var hiç hissedemiyorum hamilelikle ilgili bişeyBelli olmaz tabi inşallah olmuştur canım test yaptın mı hiç
Umut vermek istemem ama benim de hep adet belirtim vardı bu ay olmasa bile çok şükür ilaca cevap verdin yumurtan büyüdü bunlarda önemli şeyler ilaca tepki vermeyen çok insan var bir dahaki ay olur inşallahYapmadım korkuyorum çünkü fazlasıyla adet belirtim var hiç hissedemiyorum hamilelikle ilgili bişey
Aynen canım bi tane büyütmez diye düşünürken fazla bile büyüdüUmut vermek istemem ama benim de hep adet belirtim vardı bu ay olmasa bile çok şükür ilaca cevap verdin yumurtan büyüdü bunlarda önemli şeyler ilaca tepki vermeyen çok insan var bir dahaki ay olur inşallah
Hadi bakalım inşallah iğneyle garanti olur hemAynen canım bi tane büyütmez diye düşünürken fazla bile büyüdüBu ay iğneyle birlikte kullanıcaz artık.. Senin hamilelik nasıl gidiyor iyisin dimi
Ne kadarlık oldun kese kalp atışı falan duydun muHadi bakalım inşallah iğneyle garanti olur hemiyiyim çok şükür bir sıkıntı yok mide bulantısı falan da yok gerçi o da daha erken başlar diyorlar ama sadece aşırı halsizlik var o kadar
Şu an 6+5 kalp atışını duyduk çok az dinletti 6+0 dı duyduğumuzda yeni başlamış atmaya dedi az da olsa zararı var diye az dinletti ama yetti çok şükürNe kadarlık oldun kese kalp atışı falan duydun muİnşallah olmaz hiç bulantın rahat geçer hamileliğin
Hadi inşallah sağlıkla da kucagına al canımŞu an 6+5 kalp atışını duyduk çok az dinletti 6+0 dı duyduğumuzda yeni başlamış atmaya dedi az da olsa zararı var diye az dinletti ama yetti çok şükür
İnşallah canım cümlemizHadi inşallah sağlıkla da kucagına al canım
Yumurtlama testi yaptın mı peki hatırlarsan benimki koyu oluyordu bunda da çizgi gördüm bu aradaKullanmadim canim adetime 5 gün kaldi hafif cizgi cikiyo hemen yapi yapmaz
Yaptim canim ayin 29. Da yumurtlama oldu . Insallah cnm allahim yaniltmAsin. Gördün demi ? Resimde net cikmiyo o kadar. Wen nasilsin nasil gidiyoYumurtlama testi yaptın mı peki hatırlarsan benimki koyu oluyordu bunda da çizgi gördüm bu arada
Fotoya ilk bakınca seçtim hemen çizgiyi inşallah vardır inşallah gün gün koyulaşırYaptim canim ayin 29. Da yumurtlama oldu . Insallah cnm allahim yaniltmAsin. Gördün demi ? Resimde net cikmiyo o kadar. Wen nasilsin nasil gidiyo
Ben bi ilaç cyclo progynova mıydı ne adı kullandım hormon ve adeti düzenler dedi e2 i yüksekti baya 3 ay kullanıcam gebe kalabilirsin zararı olmaz dedi ovülasyon testi de yaptım yumurtlama gördüm ama sonuç adet oldum çok moralim bozukSelam arkadaşlar bu ay nasılsınız kullandınız mı tekrar ilaç naptınız
Adetin düzensiz miydi peki onu düzenlediyse eğer çok iyi demek ki tedavi ediyorBen bi ilaç cyclo progynova mıydı ne adı kullandım hormon ve adeti düzenler dedi e2 i yüksekti baya 3 ay kullanıcam gebe kalabilirsin zararı olmaz dedi ovülasyon testi de yaptım yumurtlama gördüm ama sonuç adet oldum çok moralim bozuk
Yani düzensiz ama bilmiyorum düzenledi mi düzenlemedi mi aman ya bu ayda olmadı zatenAdetin düzensiz miydi peki onu düzenlediyse eğer çok iyi demek ki tedavi ediyor
Bekletmeden geldiyse düzenledi demektir kullanmayı bırakma hormonlarını düzenlemiş olması çok iyi inşallah güzel sonucu da alırsınYani düzensiz ama bilmiyorum düzenledi mi düzenlemedi mi aman ya bu ayda olmadı zaten
İnşALLAH düzene girer bekliycem artık bakalım dua et banada senin nasıl gidiyorBekletmeden geldiyse düzenledi demektir kullanmayı bırakma hormonlarını düzenlemiş olması çok iyi inşallah güzel sonucu da alırsın