- 20 Kasım 2020
- 607
- 487
- 31
Ohh iyi yapiyon valla şuan o kelimeyi ben kendi kendime kullandım hamile olmamama rağmenoffff müthiş yaAynen öyle yapıyorum hep hamilelikten diyorum kendi kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh iyi yapiyon valla şuan o kelimeyi ben kendi kendime kullandım hamile olmamama rağmenoffff müthiş yaAynen öyle yapıyorum hep hamilelikten diyorum kendi kendime
İnşallah Şubat ayında sen de söyleyeceksin hepiniz inşallahOhh iyi yapiyon valla şuan o kelimeyi ben kendi kendime kullandım hamile olmamama rağmenoffff müthiş ya
Hadi inşallah ya benimde öyle olsunBenim günde bir taneyle bile aldı başını gitti 28 30 mm lere ulaştı iki taneyle ne olurdu bilmiyorum
Olmasın canım bu boyutlara ulaşması da sağlıklı değilHadi inşallah ya benimde öyle olsun
Öylemi bilmiyorum bakalım doktor un. bir bildiği vardır hayırlısı olsundaOlmasın canım bu boyutlara ulaşması da sağlıklı değil
Yeni mi başladınız sizÖylemi bilmiyorum bakalım doktor un. bir bildiği vardır hayırlısı olsunda
Valla az önce annemlerdeydim annem soruyo naptın ne ettin die dedim Şubat'ta gidicem anne olacak olan tedaviden biraz bahsettim hatta dedim kadınlar kulübü die bı uygulama var orda kadınlar hep birbirleriyle böyle konusuyo bırine denk geldim ondada polikistik varmış ilaçla hamile kalmış hemn ilkte dedim insaAllah bende olurum onun gibi hemen dedim senden bahsettim accuk dedikodunu yaptımİnşallah Şubat ayında sen de söyleyeceksin hepiniz inşallah
Evet 20 22 en fazla 24 ideal. Benim ilk kullanışımdı evet iğne kullanmadım kendisi de çatlamadı kist olma yolunda aldı başını gitti:) Hayırlısı olsun hakkınızdaÖylemi bilmiyorum bakalım doktor un. bir bildiği vardır hayırlısı olsunda
Annen dua ederse bizleri de eklesin içineValla az önce annemlerdeydim annem soruyo naptın ne ettin die dedim Şubat'ta gidicem anne olacak olan tedaviden biraz bahsettim hatta dedim kadınlar kulübü die bı uygulama var orda kadınlar hep birbirleriyle böyle konusuyo bırine denk geldim ondada polikistik varmış ilaçla hamile kalmış hemn ilkte dedim insaAllah bende olurum onun gibi hemen dedim senden bahsettim accuk dedikodunu yaptım
Kendi çatlamamış mı doktor ne dedi peki kist olmuş mu kesinEvet 20 22 en fazla 24 ideal. Benim ilk kullanışımdı evet iğne kullanmadım kendisi de çatlamadı kist olma yolunda aldı başını gitti:) Hayırlısı olsun hakkınızda
Yok canım olmadı sanırım dün çatladı ovulasyon pozitif gösterdi ağrılarım vardı çok fazla, bugün ağrı sızı kalmadıKendi çatlamamış mı doktor ne dedi peki kist olmuş mu kesin
Benim şu an bile kistim var doktor klomen kaynaklı kistin var dedi sanırım gerçekten dikkat isteyen bir ilaç iyi bari çok şükür çatlamış inşallah rast gelirYok canım olmadı sanırım dün çatladı ovulasyon pozitif gösterdi ağrılarım vardı çok fazla, bugün ağrı sızı kalmadı
ne zaman kontrole çağırdı sizi geriEvet 20 22 en fazla 24 ideal. Benim ilk kullanışımdı evet iğne kullanmadım kendisi de çatlamadı kist olma yolunda aldı başını gitti:) Hayırlısı olsun hakkınızda
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahne zaman kontrole çağırdı sizi geri
O döllenmez canım artık ne kadar büyürse kalite o kadar azalıyormuş çünkü. Ama sonradan büyüyen yumurtalarım vardı belki onlardan biri olabilir diyorum Senin hamilelik nasıl gidiyorBenim şu an bile kistim var doktor klomen kaynaklı kistin var dedi sanırım gerçekten dikkat isteyen bir ilaç iyi bari çok şükür çatlamış inşallah rast gelir
Benim bitti bu ay o süreç canım adet olursam gidicem artıkne zaman kontrole çağırdı sizi geri
Hmm iyi canım hayırlısı olsunBenim bitti bu ay o süreç canım adet olursam gidicem artık
İnşallah olur sonrakilerle iyi gidiyor şimdilik çok şükür mide bulantısı falan bir şey yok rahatım şu an kramp girince dinleniyorum geçiyor bir şekilde günlerO döllenmez canım artık ne kadar büyürse kalite o kadar azalıyormuş çünkü. Ama sonradan büyüyen yumurtalarım vardı belki onlardan biri olabilir diyorum Senin hamilelik nasıl gidiyor
Oh maşallah diyelim o zamanİnşallah olur sonrakilerle iyi gidiyor şimdilik çok şükür mide bulantısı falan bir şey yok rahatım şu an kramp girince dinleniyorum geçiyor bir şekilde günler
Dualarım sizlerle kendime ettikçe size de ediyorumOh maşallah diyelim o zaman