KLOMEN

Fotoya ilk bakınca seçtim hemen çizgiyi inşallah vardır inşallah gün gün koyulaşır ben de iyiyim çok şükür 8+4 oldu doktorum her şey yolunda diyor inşallah da hep böyle devam eder
Insallah canim allahim yaniltmasin. Ooo masallah baya olmus sag saglim kucagina al Insallah

İnşALLAH düzene girer bekliycem artık bakalım dua et banada senin nasıl gidiyor
Çok şükür güzel gidiyor 10 gün sonra randevu var onu bekliyorum merakla büyümüştür inşallah diye

Yaptim canim ama koyulasma yok yada hic yok iyice kafam karisti, cumartesi adet olmaliyim
Erken testlerden di mi bu. Ben erken test yaptığımda kaset testten daha silik çıkmıştı şaşırmıştım baya bunun daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünmüştüm. Yine bir silüet çizgi var gibi sanki elinde daha net görülür tabi

Aynen canim erken test ve hafif yine silik anlamadim canim hic bisey

Adetine varmış daha yapabilirsen yapmaya devam et en iyisi inşallah vardır
Yapicam bi iki gün daha sevinmistim valla vardir budada bi hayir, ayrica ilgilendigin icinde cok saol rabbim saglik versin bebisini hayirli büyüsün insallah

Senin için üzüldüm Benim olmadı bu ayda adet olduğumu bile bile test yaptım negatif daha da canım sıkılıyor
Kuzum ne yapalım bu ayda nasibimizde yokmuş önümüzdeki aylara bakacagiz Allah sağlık versin de olur bir şekilde inşallah

Merhaba kızlar bende cuma yada cumartesi adetimin 3. Günü olucak hormon kanı istemişti onları vericem değerim düşmüşse ilk tedavime basliycam ilk kez uyguluycam tedaviyi bakalım neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…