- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
Insallah canim allahim yaniltmasin. Ooo masallah baya olmus sag saglim kucagina al InsallahFotoya ilk bakınca seçtim hemen çizgiyi inşallah vardır inşallah gün gün koyulaşırben de iyiyim çok şükür 8+4 oldu doktorum her şey yolunda diyor inşallah da hep böyle devam eder
İnşallah hepimizInsallah canim allahim yaniltmasin. Ooo masallah baya olmus sag saglim kucagina al Insallah
Çok şükür güzel gidiyor 10 gün sonra randevu var onu bekliyorum merakla büyümüştür inşallah diyeİnşALLAH düzene girer bekliycem artık bakalım dua et banada senin nasıl gidiyor
Ayy ne güzel İnşALLAH sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizeÇok şükür güzel gidiyor 10 gün sonra randevu var onu bekliyorum merakla büyümüştür inşallah diye
İnşallah canım inşallah darısı sizlereAyy ne güzel İnşALLAH sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın darısı bize
Test yaptın mı bugünInsallah canim allahim yaniltmasin. Ooo masallah baya olmus sag saglim kucagina al Insallah
Kuzum nasılsınAyy ne güzel İnşALLAH sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın darısı bize
Yaptim canim ama koyulasma yok yada hic yok iyice kafam karisti, cumartesi adet olmaliyimTest yaptın mı bugün
Erken testlerden di mi bu. Ben erken test yaptığımda kaset testten daha silik çıkmıştı şaşırmıştım baya bunun daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünmüştüm. Yine bir silüet çizgi var gibi sanki elinde daha net görülür tabiYaptim canim ama koyulasma yok yada hic yok iyice kafam karisti, cumartesi adet olmaliyim
Aynen canim erken test ve hafif yine silik anlamadim canim hic biseyErken testlerden di mi bu. Ben erken test yaptığımda kaset testten daha silik çıkmıştı şaşırmıştım baya bunun daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünmüştüm. Yine bir silüet çizgi var gibi sanki elinde daha net görülür tabi
Adetine varmış daha yapabilirsen yapmaya devam et en iyisi inşallah vardırAynen canim erken test ve hafif yine silik anlamadim canim hic bisey
Yapicam bi iki gün daha sevinmistim valla vardir budada bi hayir, ayrica ilgilendigin icinde cok saol rabbim saglik versin bebisini hayirli büyüsün insallahAdetine varmış daha yapabilirsen yapmaya devam et en iyisi inşallah vardır
İnşallahYapicam bi iki gün daha sevinmistim valla vardir budada bi hayir, ayrica ilgilendigin icinde cok saol rabbim saglik versin bebisini hayirli büyüsün insallah
Senin için üzüldümKuzum nasılsınBu ay gebelik oldu bendd ama maalesef kimyasalla sonuçlandı Senin nasıl gidiyor
Kuzum ne yapalım bu ayda nasibimizde yokmuş önümüzdeki aylara bakacagiz Allah sağlık versin de olur bir şekilde inşallahSenin için üzüldümBenim olmadı bu ayda adet olduğumu bile bile test yaptım negatif daha da canım sıkılıyor
İnşALLAH dua edelimKuzum ne yapalım bu ayda nasibimizde yokmuş önümüzdeki aylara bakacagiz Allah sağlık versin de olur bir şekilde inşallah
Evet kuzum benim yer Gök dua üstüne , ne diyeceğim senin adın nur eşinin adı uğur mu??İnşALLAH dua edelim
Evet bunu daha önce sormuştun sankiEvet kuzum benim yer Gök dua üstüne , ne diyeceğim senin adın nur eşinin adı uğur mu??
Evet kuzummmm arada kaynamistiEvet bunu daha önce sormuştun sanki