Kıbrısta tedavi gören kızlarım yardıma ihtiyacım varr

Açıklamamı yazarken sorular üst üste gelmiş . Doktor ismini özellikle söylememe gibi durum olamaz ki merkezin ismini söylüyırym açık açık.Canı yanmış biri olarak yaşadıkşarımı saklayacak değilim
Arkadasim hepimizin kafası karışık, birde sen yazdıkça vallahi çorbaya döndük🤣🤣🤣....

Şimdi transfer esnasında spekulum denilen şey takılır sonra katater ile birlikte embriyo rahmin en uygun yerine bırakılır nasıl katater değiştirdiler hâlâ anlamadım??
Kateterle girilemedi.Başka kateter ile denediler..Sonra embriyo yerleştirildi

Kateterle girilemedi.Başka kateter ile denediler..Sonra embriyo yerleştirildi
Tatlım zelihacım şimdi biyologlar embriyo yu katatere alıp sende de spekulum takılıyken getiriyor yaa katateri he işte onu diyorum o zaman nasıl değişti zaten kateter denilen şey embriyo yu sana transfer etmek için varya içinde embriyo olmadan nasıl değiştirdi .. 😂😂yok çorba oldu kafam iyice..

Tamam da Beril hoca direkt İstanbul’dan geldi diye biliyoruz hep o yüzden. O kadar araştırdık vitadan geldiğini asla duymadım. Bu çok şaşırtıcı oldu o yüzden
Kendi merkezleri açılana kadar Vitada çalıştı bir süre.Oraya da Kıbrıs Kolan Hastanesinden geçmiş.Muayene olduğum doktorum da tanıyordu kendisini.

Ben Clavise karar verdim yolumu çizdim değiştirmek istemiyorum kafam çok karışıyor orası ayrı muhabbet ama öyle bi şey varsa da gerçekten yıkıcı bi şey karar veremeyenler için ona göre konuşmak lazım burda herkes zaten bunaltıda.. hocanın geçmişini çok merak ettim şimdi ama Ventus son zamanlarda mesajlarıma cevap vermediği için zaten vazgeçmiştim. Burda da çok paylaşmadım en başında baya ilgilendiler belki ben üzerlerine çok gitmişimdir insanların da kafasını bulandırmayım diye.
Gerçekten önemli şeyler bunlar

Tatlım zelihacım şimdi biyologlar embriyo yu katatere alıp sende de spekulum takılıyken getiriyor yaa katateri he işte onu diyorum o zaman nasıl değişti zaten kateter denilen şey embriyo yu sana transfer etmek için varya içinde embriyo olmadan nasıl değiştirdi .. 😂😂yok çorba oldu kafam iyice..
benimkinde önce bi kateterle girdiler,sonra içerdeyim deyince embritolog başka bi kateter ile embriyo getirdi.

Kendi merkezleri açılana kadar Vitada çalıştı bir süre.Oraya da Kıbrıs Kolan Hastanesinden geçmiş.Muayene olduğum doktorum da tanıyordu kendisini.
Canim benim Beril hoca Şişli memoialden direk ventusa gecti diye biliyoruz bizler, sen şimdi diyorsun ki kolan british, ordan vita, ordan ventus, yok benim şalterler yandı bu gece, yani bizler birsey bilmiyoruz yada maşallah sen çok şey biliyorsun...neyse güldürdün bizi ya sen çok yaşa gercekten..🤣🤣🤣

Arkadasim hepimizin kafası karışık, birde sen yazdıkça vallahi çorbaya döndük🤣🤣🤣....
Valla kusura bakmayın nolur.Bazen hiç mi yazmasam diyorum, ama ben de yazılanları okudukça aydınlanıyorum.Ben kötü deneyim yaşadım belki ama bi başkası iyi deneyim yaşayacak bunu bilemeyiz.Herkes iç sesini dinleyecek günün sonunda.

Canim benim Beril hoca Şişli memoialden direk ventusa gecti diye biliyoruz bizler, sen şimdi diyorsun ki kolan british, ordan vita, ordan ventus, yok benim şalterler yandı bu gece, yani bizler birsey bilmiyoruz yada maşallah sen çok şey biliyorsun...neyse güldürdün bizi ya sen çok yaşa gercekten..🤣🤣🤣
Gide gele öğrendik iyice.doktorum söylemişti “ ben onu kolanda biliyordum “ diye.İstanbul Kolan değilse geriye Kıbrıs Kolan kalıyor

Bence yanlışlık var ya yani en başlarda Ventus düşünen biri olarak araştırmıştım. Şimdi çok soğudum onlar da daha başlamadan bana karşı soğudular eski özenleri o sözleri kalmadı orası ayrı ama. Beril hoca iyidir bi doktor olarak kötü yorumları görmedim aksine olumlu yorumlar çok fazla. Özellikle transfer gibi önemli konularda ekstra özenli olurlar

Bence yanlışlık var ya yani en başlarda Ventus düşünen biri olarak araştırmıştım. Şimdi çok soğudum onlar da daha başlamadan bana karşı soğudular eski özenleri o sözleri kalmadı orası ayrı ama. Beril hoca iyidir bi doktor olarak kötü yorumları görmedim aksine olumlu yorumlar çok fazla. Özellikle transfer gibi önemli konularda ekstra özenli olurlar
Canim benim de kibris listemde ventus ve clavis vardı, birde ben ayrıca bakuyu de düşünüyorum, fakat okudukça anladıkça, hem kafam karışıyor hemde iyiden iyiye güven duygum sıfıra iniyor, ventusun ilgisizliğine de ayrıca şaşırdım...tek duam şuanda allahim bizi en başta kandirmayacak merkezler ve insanlarla karşılaştırsın demekten başka birsey gelmiyor içimden...

Maalesef ben de şaşkınım o konuda ne diyim yani..
Evet kesinlikle öyle. Hiçbiri mükemmel değil ama karar vermek de çok zor. O yüzden en içine sinen yer olmalı. Selen hoca Türkiye’den gitme daha önce de adını duyduğum bildiğim için bana yakın geldi tek sebebim bu. Allah utandırmasın. Sen de karıştın baya farkındayım..

Oranın doktoru benim transferimde zorlandı.Tecrübeli değil bence.iyi araştırın
Merhaba,siz bence ruhen ve bedenen dinlenin.üst üste olumsuz denemeler yaşadığınız için belli ki Vitaya karşı bir tepkiniz de var.Ama ben Beril hanımın tecrübeli olduğunu düşünüyorum.transferlerde kateter değişimi olabilir.Siz tek bir merkeze de odaklanmayın.Belki bize iyi gelen size iyi gelmez.Zamana bırakın,acele etmeyin.Aklınızdaki merkezlerle iletişimi koparmayın.Zaman en doğrusunu gösterir size.

Merhaba,siz bence ruhen ve bedenen dinlenin.üst üste olumsuz denemeler yaşadığınız için belli ki Vitaya karşı bir tepkiniz de var.Ama ben Beril hanımın tecrübeli olduğunu düşünüyorum.transferlerde kateter değişimi olabilir.Siz tek bir merkeze de odaklanmayın.Belki bize iyi gelen size iyi gelmez.Zamana bırakın,acele etmeyin.Aklınızdaki merkezlerle iletişimi koparmayın.Zaman en doğrusunu gösterir size.
Galiba haklısınız,aceleci davrandığımın farkındayım..Zaten maddi olarak hazırlanmak için zamana ihtiyacımız var.Biraz üzerime gelinmiş gibi hissettim kendimi anlatamadım.

Galiba haklısınız,aceleci davrandığımın farkındayım..Zaten maddi olarak hazırlanmak için zamana ihtiyacımız var.Biraz üzerime gelinmiş gibi hissettim kendimi anlatamadım.
Beril hocanın daha önce Vitada olduğunu bilmemeleri normal. Ben anladım sizi.takılmayın,üzmeyin kendinizi. Hakkınızda en hayırlı neyse o olsun.

Beril hocanın daha önce Vitada olduğunu bilmemeleri normal. Ben anladım sizi.takılmayın,üzmeyin kendinizi. Hakkınızda en hayırlı neyse o olsun.

Bu 2 hesap aynı kişiye ait olup Kıbrıs'tan bu hesapları yönettikleri tespit edilmiştir. Hesapların kime ait olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur, bu konuda yorum yapmayacağım.
Bu sebeple yazdıklarına asla itibar etmemenizi rica ediyoruz.

Not : dikkatli üyelerimize teşekkür ederiz.

Back
X