Klomen adetin son günü kullanılmaya başlanır mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2238
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2238

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
24
1
1
Merhaba arkadaşlar 3 martta rahim filmi çekildim tüpler açık ve rahim şeklide temiz çıktı. Ama bu ay 4 gün önceden regl oldum. Dongülerim düzenlidir 1 2 gün oynar bazen de hiç oynamaz. Sorum şu yarın kadın doğuma gideceğim klomen adetin son günü başlatılır mı bunu merak ediyorum. Muayenede rahim filminden çekilmeden önce 3 yumurtam vardı ama ovülasyon testimde hep silik çıkmıştı bununla alakalı bir sorun olabilir mi artık kafayı yemek üzereyimlütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

7 senedir bebeğiniz olmadı mı ya da doktor kontrolünde yumurta takibiniz filan
Ay gittim bugün ultrasyonda bu ay yumurta çatlamamış o yüzden kiste dönmüş canım sıkıldı bu ay dedi tedavi için uygun olmaz kisti atalım doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanacağım malesef böyle bir süreç yaşadınız mı hiç ?

Ay gittim bugün ultrasyonda bu ay yumurta çatlamamış o yüzden kiste dönmüş canım sıkıldı bu ay dedi tedavi için uygun olmaz kisti atalım doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanacağım malesef böyle bir süreç yaşadınız mı hiç ?
Evet canım ama ben doğum kontrol hapını kabul etmedim adet olunca kendiliğinden atıldı kist adetle birlikte

Evet canım ama ben doğum kontrol hapını kabul etmedim adet olunca kendiliğinden atıldı kist adetle birlikte
Teşekkürler cevabın için bende hiç istemiyorum bugün. 2. Günü içtim ama yarın farklı bi dr dan randevu aldım inşallah farklı şeyler söyler

Back
X