Kıbrısta tedavi gören kızlarım yardıma ihtiyacım varr

Cok sevinirim basarı oranı fiyatlar falan nasıl acaba, donasyon mu düşünüyorsunuz
Donasyon düşünüyoruz basarı oranı yüzde seksen yazıyor birçok merkezde önceden yüzde 98 yazıyordu çoğunda onu kaldırdılar, Lefkoşa'ya ulasım daha kolay Gazi Magosa 'da da merkezler var kararsızım.Eurocare çok ilgili 6000-7000 eoru fiyat söylendi testler Türkiye'de hazır edilirse.Orada ekstralar çıkar diye de gerginim.Merkez konusunda kararsızım hala kafam milyon:) İletişim halinde olalım siz ne zaman tedavi düşünüyorsunuz?

Donasyon düşünüyoruz basarı oranı yüzde seksen yazıyor birçok merkezde önceden yüzde 98 yazıyordu çoğunda onu kaldırdılar, Lefkoşa'ya ulasım daha kolay Gazi Magosa 'da da merkezler var kararsızım.Eurocare çok ilgili 6000-7000 eoru fiyat söylendi testler Türkiye'de hazır edilirse.Orada ekstralar çıkar diye de gerginim.Merkez konusunda kararsızım hala kafam milyon:) İletişim halinde olalım siz ne zaman tedavi düşünüyorsunuz?
Suan son kalan embriyolarımı deniyorum olmazsa bir süre ara verip tekrar başlayacağım 😣 yani gerçekten cok pahalı her yer nasıl klacak bilmiyorum

sadece dondurmaya ne kadar fiyat veriyorlar acaba?Ben sadece donduracagım

Merhaba bende Eylül ayında yumurta donasyonu yaptıracağım iki klinik ile görüştüm biri ventus diğeri de clavıs
ventus çok ilgili davrandığı için şuan orayla devam edeceğim yapılacak testleri gönderdiler süreci bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba bende Eylül ayında yumurta donasyonu yaptıracağım iki klinik ile görüştüm biri ventus diğeri de clavıs
ventus çok ilgili davrandığı için şuan orayla devam edeceğim yapılacak testleri gönderdiler süreci bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Fiyat olarak neler söylediler acaba konaklama yeri vs

Fiyat olarak neler söylediler acaba konaklama yeri vs
Ben Claviste işlem yaptırdım .Dün transferim gerçekleşti . Hem son derece profesyonel hem de sıcak bir ekipti . 6 tane 5 gün embriyomuz gelişti . Güzel haber alacağıma tüm kalbimle inanıyorum .

Ben Claviste işlem yaptırdım .Dün transferim gerçekleşti . Hem son derece profesyonel hem de sıcak bir ekipti . 6 tane 5 gün embriyomuz gelişti . Güzel haber alacağıma tüm kalbimle inanıyorum .

Hayırlısı olsun insallah, kalma transfer dondurma vs tüm fiyatlandırma ve süreci paylaşabilir misiniz

Hayırlısı olsun insallah, kalma transfer dondurma vs tüm fiyatlandırma ve süreci paylaşabilir misiniz
Kliniğin hemen arkasında Deniz otel var.Temiz butik bir otel.orada kaldık hem de iğnelerimizi yaptırmak çok kolay oldu.10 adımlık bir mesafede.Fiyat 6500 eu idi,indirim rica ettik sağolsunlar geri çevirmediler.Dondurma için de 500 eu ödedik.geriye 5 tane embriyomuz daha var. civarda restoranlar eczaneler hepsi yürüme mesafesinde.Sürecimiz çok keyifli ve stressiz geçti.kliniğin içinde ara ara alkışlar oluyor,ilk başta rahatsız olduk sonra baktık gebelik haberleri gelince mutluluktan alkışlıyorlarmış. biraz tuhaf geldi açıkcası ama sonra düşününce her hasta için bu sevinci yaşamaları çok güzel.inşallah bizi de böyle alkışlarsınız dedim ben de :cool:Nevin hanıma ulaşın,çok iyi kalpli gece gündüz çok rahatsız etmemize rağmen nezaketiyle hep yardımcı oldu.tiktokta canlı yayınlar yapıyor bilgilendirmeler yapıyor.

O kadar tutmadı.otel 150 eu ödedik 2 gece için . Tedavi için de 5750 Euro verdik.

O kadar tutmadı.otel 150 eu ödedik 2 gece için . Tedavi için de 5750 Euro verdik.
aslında otel fiyatı iyiymiş. Claviste sanırım parça parça ödeme var di mi. Yumurta toplama günü ne kadar ödeniyo transferde ne kadar ödeniyo acaba

Back
X