KLOMEN

İnşallah Şubat ayında sen de söyleyeceksin hepiniz inşallah
Valla az önce annemlerdeydim annem soruyo naptın ne ettin die dedim Şubat'ta gidicem anne olacak olan tedaviden biraz bahsettim hatta dedim kadınlar kulübü die bı uygulama var orda kadınlar hep birbirleriyle böyle konusuyo bırine denk geldim ondada polikistik varmış ilaçla hamile kalmış hemn ilkte dedim insaAllah bende olurum onun gibi hemen dedim senden bahsettim accuk dedikodunu yaptım

Öylemi bilmiyorum bakalım doktor un. bir bildiği vardır hayırlısı olsunda
Evet 20 22 en fazla 24 ideal. Benim ilk kullanışımdı evet iğne kullanmadım kendisi de çatlamadı kist olma yolunda aldı başını gitti:) Hayırlısı olsun hakkınızda

Annen dua ederse bizleri de eklesin içine

Evet 20 22 en fazla 24 ideal. Benim ilk kullanışımdı evet iğne kullanmadım kendisi de çatlamadı kist olma yolunda aldı başını gitti:) Hayırlısı olsun hakkınızda
Kendi çatlamamış mı doktor ne dedi peki kist olmuş mu kesin

Kendi çatlamamış mı doktor ne dedi peki kist olmuş mu kesin
Yok canım olmadı sanırım dün çatladı ovulasyon pozitif gösterdi ağrılarım vardı çok fazla, bugün ağrı sızı kalmadı

Yok canım olmadı sanırım dün çatladı ovulasyon pozitif gösterdi ağrılarım vardı çok fazla, bugün ağrı sızı kalmadı
Benim şu an bile kistim var doktor klomen kaynaklı kistin var dedi sanırım gerçekten dikkat isteyen bir ilaç iyi bari çok şükür çatlamış inşallah rast gelir

Benim şu an bile kistim var doktor klomen kaynaklı kistin var dedi sanırım gerçekten dikkat isteyen bir ilaç iyi bari çok şükür çatlamış inşallah rast gelir
O döllenmez canım artık ne kadar büyürse kalite o kadar azalıyormuş çünkü. Ama sonradan büyüyen yumurtalarım vardı belki onlardan biri olabilir diyorum Senin hamilelik nasıl gidiyor

O döllenmez canım artık ne kadar büyürse kalite o kadar azalıyormuş çünkü. Ama sonradan büyüyen yumurtalarım vardı belki onlardan biri olabilir diyorum Senin hamilelik nasıl gidiyor
İnşallah olur sonrakilerle iyi gidiyor şimdilik çok şükür mide bulantısı falan bir şey yok rahatım şu an kramp girince dinleniyorum geçiyor bir şekilde günler

İnşallah olur sonrakilerle iyi gidiyor şimdilik çok şükür mide bulantısı falan bir şey yok rahatım şu an kramp girince dinleniyorum geçiyor bir şekilde günler
Oh maşallah diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…