İnşALLAH olmazda bi sıkıntı güzel düşün güzel olsunSon gittiğim doktor bir sıkıntı yok iki hafta sonra gel daha da kan vermene gerek yok dedi şu an bir sıkıntım yok çok şükür kendi doktorum izne ayrıldığı için süresi de belli değil başka bir doktor buldum herkes memnun kalmış Çarşamba bir de ona gidelim dedik ve artık bismillah diyerek bir doktorda başlayalım. Aslında doktoru dinleyip iki hafta beklesem mi bilemiyorum kafam karışık içimde az da olsa bir şüphe kaldı
Evet öyle yapıyorum güzel düşünüyorum hepİnşALLAH olmazda bi sıkıntı güzel düşün güzel olsun
Paket gıdalar yemiyom ama tek tük nadir çikolata yiyorum valla yalan değil dayanamıyorumBakmıştı doktorum normal seviyedeydi bende insülin direnci çıktı aylardır paket gıda çikolata yememeye çalışıyorum dengelensin biraz diye ama dediğiniz gibi kilosu çok fazla olup da hamile kalabilen oluyor hayırlısı siz yine de verme yoluna girmişken bırakmayın devam edin
Bende güzel düşüncem her gün aynısını diyorum sonra yine canım sıkılıyorEvet öyle yapıyorum güzel düşünüyorum hep
Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yokEvet öyle yapıyorum güzel düşünüyorum hep
Hormon düzenleyici bir ilaç mıymış hiç duymadım klomen için bir şey dedi mi tekrar kullanmak içinBen şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok
Yok onun için bi şey demedi bunu kullanıcam sonra yine adetin 3 .günü gel dedi aman yaHormon düzenleyici bir ilaç mıymış hiç duymadım klomen için bir şey dedi mi tekrar kullanmak için
Umarım fayda eder hormonlarını düzenleyecek sonuçta ilaçla düzenlenir diye düşünüyorum dışardan bir şey almadan bizim hormonlar düzelmiyor işteYok onun için bi şey demedi bunu kullanıcam sonra yine adetin 3 .günü gel dedi aman ya
Ay VALLA benim moral sıfır canım çok sıkıldıUmarım fayda eder hormonlarını düzenleyecek sonuçta ilaçla düzenlenir diye düşünüyorum dışardan bir şey almadan bizim hormonlar düzelmiyor iştesen umudunu yitirme moralini bozma
Ay VALLA benim moral sıfır canım çok sıkıldı
Çok haklısın ay bilmiyorumBenim hormon sonuçlarım da iyi çıkmıyordu hatta benim ultrason görüntüm de çok kötüydü ama oldu çok şükür yine güzel ki ultrasonda yumurtaların güzel sağlıklı görünüyor hormonlar ilaçla düzene giren bir şey sonuçta öyle düşün hormonlar beyne bağlı beyni stresle yiyip bitirmemek en iyisi gerçekten bak
Biraz ağrılı sancılı regl oldumNasılsınız kızlar
Çoğunlukla dinlenmeli geçiyor kramplar yüzünden biraz azalsa da rahat etsem büyük konuşmak istemiyorum ama kramp mı mide bulantısı mı deseler mide bulantısı için bir düşünürüm kramp korkutuyor insanıBiraz ağrılı sancılı regl oldumsen nasılsın kuzu nasıl gidiyo hamilelik
Ben yarın başlıcam bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızAranızda klomen kullanıp olumlu sonuç alan var mı yardımcı olur musunuz
Ben yarın başlıyorum. günde iki kane dedi dokkor genelde gündeiki diyolarMerhaba bugün bende aynı sonucu aldım bende ocakta klomen baslıcam. Siz kaç adet içiceksiniz acaba doktor bana günde bir dedi ama burda okuduğum kadarıyla genelde herkes günde 2 kullanmış şimdi düşünüyorum günde bir yeterli gelicek mi diye
Aynen öyle yapıyorum hep hamilelikten diyorum kendi kendimeHafiflesin insaAllah biran önce ağrılarınaz daha sabret hamile olduğunu biliyorsun en azından onun sevincine bağlan ağrılar pisikolojik rahatlatır Ozman
Benim günde bir taneyle bile aldı başını gitti 28 30 mm lere ulaştı iki taneyle ne olurdu bilmiyorumBen yarın başlıyorum. günde iki kane dedi dokkor genelde gündeiki diyolar