KLOMEN

İnşALLAH olmazda bi sıkıntı güzel düşün güzel olsun

Şeytan arada dürtüyor sadece

Paket gıdalar yemiyom ama tek tük nadir çikolata yiyorum valla yalan değil dayanamıyorumama azıcık yani off valla sizin yazdiklrinizi okuyunca çok büyük umut doğdu biranonce Şubat gelsin istiyorum

Evet öyle yapıyorum güzel düşünüyorum hep
Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok

Hormon düzenleyici bir ilaç mıymış hiç duymadım klomen için bir şey dedi mi tekrar kullanmak için

Hormon düzenleyici bir ilaç mıymış hiç duymadım klomen için bir şey dedi mi tekrar kullanmak için
Yok onun için bi şey demedi bunu kullanıcam sonra yine adetin 3 .günü gel dedi aman ya

Yok onun için bi şey demedi bunu kullanıcam sonra yine adetin 3 .günü gel dedi aman ya
Umarım fayda eder hormonlarını düzenleyecek sonuçta ilaçla düzenlenir diye düşünüyorum dışardan bir şey almadan bizim hormonlar düzelmiyor işte sen umudunu yitirme moralini bozma

Umarım fayda eder hormonlarını düzenleyecek sonuçta ilaçla düzenlenir diye düşünüyorum dışardan bir şey almadan bizim hormonlar düzelmiyor işte sen umudunu yitirme moralini bozma
Ay VALLA benim moral sıfır canım çok sıkıldı

Ay VALLA benim moral sıfır canım çok sıkıldı

Benim hormon sonuçlarım da iyi çıkmıyordu hatta benim ultrason görüntüm de çok kötüydü ama oldu çok şükür yine güzel ki ultrasonda yumurtaların güzel sağlıklı görünüyor hormonlar ilaçla düzene giren bir şey sonuçta öyle düşün hormonlar beyne bağlı beyni stresle yiyip bitirmemek en iyisi gerçekten bak

Çok haklısın ay bilmiyorum dün iyi dedi ultrasonda bugün böyle hayırlısı bilmiyorum

Biraz ağrılı sancılı regl oldum sen nasılsın kuzu nasıl gidiyo hamilelik
Çoğunlukla dinlenmeli geçiyor kramplar yüzünden biraz azalsa da rahat etsem büyük konuşmak istemiyorum ama kramp mı mide bulantısı mı deseler mide bulantısı için bir düşünürüm kramp korkutuyor insanı

Hafiflesin insaAllah biran önce ağrılarınaz daha sabret hamile olduğunu biliyorsun en azından onun sevincine bağlan ağrılar pisikolojik rahatlatır Ozman

Ben yarın başlıyorum. günde iki kane dedi dokkor genelde gündeiki diyolar

Hafiflesin insaAllah biran önce ağrılarınaz daha sabret hamile olduğunu biliyorsun en azından onun sevincine bağlan ağrılar pisikolojik rahatlatır Ozman
Aynen öyle yapıyorum hep hamilelikten diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…