KLOMEN

İnşallah evet bende de PCO var ilk denemeyle oldu çok şükür inşallah güzel bir şekilde de ilerler. Darısı size

Klomenden sonra da olabiliyor bazen belki ondan öyle demiştir. Güzel şeyler söylemiş evet stres çok önemli bırakabilsek keşke
Elimizde değil ki stres olup olmama keşke stres yapmasak ama illa oluyo hele ben baya elim yüzüm hep dışına attı

İnşallah evet bende de PCO var ilk denemeyle oldu çok şükür inşallah güzel bir şekilde de ilerler. Darısı size
Ayy insaAllah peki kaç kiloyla kaldınız hamile?şuan 58 kiloyum 61 dim doktor şubata kadr bikac kilo ver dedi şubata kadar 56 olmayı planlıyorum ignede kullanmadinız değil mi? Amh değerime hiç bakmadı o gün bakicak eşimin sperm testini çok beğendi kiloda verirsem insaAllh oluryA bizede dua edin lütfen

Elimizde değil ki stres olup olmama keşke stres yapmasak ama illa oluyo hele ben baya elim yüzüm hep dışına attı
Evet maalesef elimizde değil bu ay ovulasyon la takip et en iyisi klomeni bıraktıktan sonra hamile kalan da çok duydum okudum

Benim kilom daha fazlaydı ama kilomu göstermiyorum sanırım doktorlar hiç sormuyor hatta zayıf PCO hastası çok görülmez diyorlardı 63 kiloydum ama öncesinde de başka hormon ilaçları falan kullandığım için çok hızlı ve çok kilo aldım

Ama kilo vermek çok önemli hatta ben de diyordum eğer olmazsa bu ay kesinlikle diyet yapıp öyle deneyeceğim diyordum ben 48 kiloyken bile bu hastalık vardı bende. Bu rahatsızlık bir türlü çözülemedi kendisi yetmezmiş gibi insülini bozuyor troidi bozuyor

Valla 90 kiloyla pkolu olanlarda hamile kaliyo ben anlamadıminsülin çıkar kilo alma dedi triodim için hiç baktır demedi ayriyetten heralde denettirecek olmazsa triodine baktır dicek halbuki bunları önce baktır deseydi ya bnatriodunuza baktirdinizmi o konuyla alkali bı bilgim yok

Bakmıştı doktorum normal seviyedeydi bende insülin direnci çıktı aylardır paket gıda çikolata yememeye çalışıyorum dengelensin biraz diye ama dediğiniz gibi kilosu çok fazla olup da hamile kalabilen oluyor hayırlısı siz yine de verme yoluna girmişken bırakmayın devam edin

Klomene başlamadan önce hamileliğin ilk zamanlarında yapılan bütün tahlilleri yapalım dedi kan sayımı B12 folik asit hepatitler rubella (kızamıkçık) toksoplazma( kedi köpek tüyü ve çiğ etten kapılan hastalık ) hepsini yaptı ama zaten bunlar hamilelere de yapılıyor her doktor farklı hareket ediyor ama sonuçta hepsi klomeni doğru kullandırtıyor hakkınızda hayırlısı olsun

Eklentiler

• 5680C088-780C-45F0-805B-00DE0FD2AF9D.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 28
Yarın tekrar gitçem hormon testi istemişti sonuç böyle nasıl ki
Çok da iyi anlamıyorum ama PCO yok çünkü PCO lh/FSH oranı 2,5 üstünde çıkarsa var diyorlar bildiğim kadarıyla başka. Bir de bunların aralıkları da var şu dönemde şöyle bu dönemde böyle diye baktı mı doktor bu sonuçlara

Hı hı yarın bakıcak yeni çıktı sonuçlar
Bunlara göre bir karar verir artık yeniden zaten muayenede de bir şey görmemiş her şey yolunda demiş sıkıntı etme olacak inşallah

Senin durumlar nasıl gidiyor bi sıkıntı yok inşALLAH
Son gittiğim doktor bir sıkıntı yok iki hafta sonra gel daha da kan vermene gerek yok dedi şu an bir sıkıntım yok çok şükür kendi doktorum izne ayrıldığı için süresi de belli değil başka bir doktor buldum herkes memnun kalmış Çarşamba bir de ona gidelim dedik ve artık bismillah diyerek bir doktorda başlayalım. Aslında doktoru dinleyip iki hafta beklesem mi bilemiyorum kafam karışık içimde az da olsa bir şüphe kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…