İnşALLAH güzel olur herşey senin için moralini yüksek tut bence güzel olacak seninkiUltrason kağıdında o ölçüm yazıyor kendisi sadece kalınlaşma var güzel dedi hatta keseye benzer ufak bir şey daha gördüğünü ama olmayabileceğini de söyledi iki hfta sonra gel her şeyi görürüz dedi iki hafta bana çok geldi ama bebek kese bir arada görmek istiyor heralde bilemedim
Değildir inşallah endişe etme hormonlar değişiyor ilaçlardan başka türlü tepki veriyor belki de hiç ummadığımın daha güzel bir şeydir bir git bakalımYaptım iki üç gündür yok kikorktum İnşALLAH başka bi şey değildir
Testlerde bi şey çıksaydı umut ederdim biraz ama bilmiyorum İnşALLAH dediğin gibi olurDeğildir inşallah endişe etme hormonlar değişiyor ilaçlardan başka türlü tepki veriyor belki de hiç ummadığımın daha güzel bir şeydir bir git bakalım
Bencede iyi gibi gözüküyo canim benim kontrole gittigimde doktorum 8mm demisti hamile kalirsan iyi demisti ondan sordum demekki senin 15mm olmus yani iyi benceUltrason kağıdında o ölçüm yazıyor kendisi sadece kalınlaşma var güzel dedi hatta keseye benzer ufak bir şey daha gördüğünü ama olmayabileceğini de söyledi iki hfta sonra gel her şeyi görürüz dedi iki hafta bana çok geldi ama bebek kese bir arada görmek istiyor heralde bilemedim
Nette de iyi yazıyor bir de daha başlarında olduğu için çok normal dedi öteki doktor kaç olmasını bekliyordu anlamadım evet o haklı da olabilir bilmiyorum ama üslubu yanlıştı tamamenBencede iyi gibi gözüküyo canim benim kontrole gittigimde doktorum 8mm demisti hamile kalirsan iyi demisti ondan sordum demekki senin 15mm olmus yani iyi bence
Stresli bi anina denk geldin herhalde canimNette de iyi yazıyor bir de daha başlarında olduğu için çok normal dedi öteki doktor kaç olmasını bekliyordu anlamadım evet o haklı da olabilir bilmiyorum ama üslubu yanlıştı tamamen
Heralde öyle oldu inşallah canımStresli bi anina denk geldin herhalde canimallahim saglkla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Aranızda klomen kullanıp olumlu sonuç alan var mı yardımcı olur musunuzben arkadaşım klomen sayesinde oğlum oldu şuan 8 yaşında umarım size motel olurum
Ben bekliyorum randevum geçti başka boş yoktuNe dedi doktor
Ne diyeceğim bilmiyorum adet mi oldum diycem başka bi şey mi az az geliyor bugün de peçetey ile silince geliyor kafayı yiycemNe dedi doktor
Peki rengi naaılNe diyeceğim bilmiyorum adet mi oldum diycem başka bi şey mi az az geliyor bugün de peçetey ile silince geliyor kafayı yiycem
Açık bi kırmızıPeki rengi naaıl
Yine de ihmal etme doktora görünAçık bi kırmızı
Bekliyorum almasını geldimYine de ihmal etme doktora görün
Naptın girebildin mi doktoraBekliyorum almasını geldim
Merhaba arstiriken muhabbetleri bize denk geldim bende Şubat'ta ilk kez klomen tedavisine basliycam pko var bende . siz ilk klomen denemeniz ile hamile kaldınız dimi ? İki hafta sonra gittiğinizde keseyle bebisinizi görürsünüz insaAllahNaptın girebildin mi doktora
Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuşNaptın girebildin mi doktora
Klomenden sonra da olabiliyor bazen belki ondan öyle demiştir. Güzel şeyler söylemiş evet stres çok önemli bırakabilsek keşkeDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum