- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Evet canım ilk olacak 14 ay oldu evleneli hiç korunmadikinşallah canım ne zmandır istiyorsun ilk gebelik mi olacak canım
hemen hemen aynıymış canım 1,5 yıl oldu benimde doktor ne dedi sana canım bende pko var ondan dolayı yumurta yavaş çalışıyorEvet canım ilk olacak 14 ay oldu evleneli hiç korunmadik
Ne bende ne de eşimde hiç bir sorun çıkmadı canım. Ama olmuyor sebepsiz bi şekilde. Hormon testleri tiroide falan bakıldı normal çıktı yumurtlama takibi yaptılar ne gelişme de ne de çatlama da bi sorun yok hsg çekildim kanallar açık ama olmuyor vaktimiz gelmedi galibahemen hemen aynıymış canım 1,5 yıl oldu benimde doktor ne dedi sana canım bende pko var ondan dolayı yumurta yavaş çalışıyor
haklısın canım vakti zamanını bekliyorNe bende ne de eşimde hiç bir sorun çıkmadı canım. Ama olmuyor sebepsiz bi şekilde. Hormon testleri tiroide falan bakıldı normal çıktı yumurtlama takibi yaptılar ne gelişme de ne de çatlama da bi sorun yok hsg çekildim kanallar açık ama olmuyor vaktimiz gelmedi galiba
Negatif i gördüm ya şimdi regl olsam diye bekliyorum ama benim aksime eşim hala ümitli pazartesi doktora gidelim diyor regl olmayacağımdan o kadar eminhaklısın canım vakti zamanını bekliyor
inşallah olmazsın bebiş yolda geliyordur canım güzel haberlerini bekliyoruz hafta sonu nasıl geçer anlamam ben cok yoğun olduğumdan siteye bile bakamıyorum bazen aklıma gelmiyor bebiş ama hafta içi iş yerinde aklımdan çıkmıyor durmadan kk'deyimNegatif i gördüm ya şimdi regl olsam diye bekliyorum ama benim aksime eşim hala ümitli pazartesi doktora gidelim diyor regl olmayacağımdan o kadar emin
Bu ara benim de çok aklima gelmiyordu uğraş vardı elimde ama regl geçince hep aklımda var ki yok muinşallah olmazsın bebiş yolda geliyordur canım güzel haberlerini bekliyoruz hafta sonu nasıl geçer anlamam ben cok yoğun olduğumdan siteye bile bakamıyorum bazen aklıma gelmiyor bebiş ama hafta içi iş yerinde aklımdan çıkmıyor durmadan kk'deyim
inşallah vardır canım benim stres bir hafta öncesinden başlıyorBu ara benim de çok aklima gelmiyordu uğraş vardı elimde ama regl geçince hep aklımda var ki yok mu
inşallah vardır canım benim stres bir hafta öncesinden başlıyor[/QU
Herkes stres yapma düşünme düşünmediğin an olur diyor ama keşke düşünmemek elimizde olsa
Tez zamanda gelse bebislerimiz bizde stresten kurtulsakdediğin gibi canım tam bu ay stres yapmayacam düşünmeyecem diyoruz günümüz yaklaşınca yine heyecan strese giriyoruz
Ayy evet yaa ne gzüel olurTez zamanda gelse bebislerimiz bizde stresten kurtulsak
Bence yaptır daha cok için rahat eder kaç gün oldu geceli benm eşim dese koşa koşa giderim galibakızlar bu gün kan testi yaptıralım neyse öğrenelim gitsin diyor eşim bence yok zaten o kadar testte çıkmadıysa bundada çıkmaz sizce ne yapayım
4 gün oldu canım ama sürekli gecikme oluyor zaten bazen 10 gün bazen daha fazlaBence yaptır daha cok için rahat eder kaç gün oldu geceli benm eşim dese koşa koşa giderim galiba
Benm ilk çocuğumda idrarda çıkmamıştı kan da görmedim ben hamile olduğumukızlar bu gün kan testi yaptıralım neyse öğrenelim gitsin diyor eşim bence yok zaten o kadar testte çıkmadıysa bundada çıkmaz sizce ne yapayım
nasıl yani canım anlamadımBenm ilk çocuğumda idrarda çıkmamıştı kan da görmedim ben hamile olduğumu
Oo baya geç oluyormusunsun adet düzenleyici kullandın mı hiç4 gün oldu canım ama sürekli gecikme oluyor zaten bazen 10 gün bazen daha fazla
Ben ilk hamileliğimde idarar testi yapmıştım çıkmamıştı dok gittim sonra kan da çıktı hamile olduğumnasıl yani canım anlamadım
doktora gittim kaç defa başta bunu çözmek istiyorum gebelikten önce bunu halletmek istiyorum diyorum kadına yine yumurta geliştirici ilaç yazdı gönderdi pko dan dolayı geç oluyor diyoOo baya geç oluyormusunsun adet düzenleyici kullandın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?