- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
İnşallah olmazsın canım sen ne kadar süredir evlilikOfff Bende karamsarım olacağım diye korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmazsın canım sen ne kadar süredir evlilikOfff Bende karamsarım olacağım diye korkuyorum
6 yıl cnmİnşallah olmazsın canım sen ne kadar süredir evlilik
sabah yine yaptım negatif ovulasyon testi yapıyorum pozitife yakın çıkıyor daha yani mi yumurtluyorum yoksa ikinci defa mı anlamadım ya da bu testler bozukCok üzüldüm yazacakdım
Bizim için en iyisi kan testi galiba bende şimdi yapıcam da negatif gorucem diye hiç yapasim yoksabah yine yaptım negatif ovulasyon testi yapıyorum pozitife yakın çıkıyor daha yani mi yumurtluyorum yoksa ikinci defa mı anlamadım ya da bu testler bozuk
canım bu kadar negatiften sonra kan testi yaptırmaya bile niyetim yok belli ki yok olsa şimdiye kesin çıkardı benim umudum kalmadı bu ay inşallah sen pozitifi görürsün canımBizim için en iyisi kan testi galiba bende şimdi yapıcam da negatif gorucem diye hiç yapasim yok
İnşallah canım ama benim de pek umudum yok bu ay antibiyotik kullandım galiba ondan geciktimcanım bu kadar negatiften sonra kan testi yaptırmaya bile niyetim yok belli ki yok olsa şimdiye kesin çıkardı benim umudum kalmadı bu ay inşallah sen pozitifi görürsün canım
bende şu an kullanıyorum canım ondan da gecikmiş olabilir ama benimki her ay gecikiyor alıştım yani sen ne zaman yapacaksın testİnşallah canım ama benim de pek umudum yok bu ay antibiyotik kullandım galiba ondan geciktim
Yaptım tatlım yine negatifbende şu an kullanıyorum canım ondan da gecikmiş olabilir ama benimki her ay gecikiyor alıştım yani sen ne zaman yapacaksın test
kısmet canım bozma moralini bende bu ay hsg çektirecem bir hasta olsaydım kısmetYaptım tatlım yine negatifbenim gecikmiyordu bu ay da hsg cektirmistim biraz ümidim vardı ama artık yok
Hayirlisi olsun canım inşallahkısmet canım bozma moralini bende bu ay hsg çektirecem bir hasta olsaydım kısmet
inşallah canım ne zmandır istiyorsun ilk gebelik mi olacak canımHayirlisi olsun canım inşallah
Ovulasyon testi nedirsabah yine yaptım negatif ovulasyon testi yapıyorum pozitife yakın çıkıyor daha yani mi yumurtluyorum yoksa ikinci defa mı anlamadım ya da bu testler bozuk
Hayırlısı olsun kızlar eşimde dün dedi sakın test felan yapma bekle az dediYaptım tatlım yine negatifbenim gecikmiyordu bu ay da hsg cektirmistim biraz ümidim vardı ama artık yok
Rabbim kimseye aratmasınkısmet canım bozma moralini bende bu ay hsg çektirecem bir hasta olsaydım kısmet
amin canım yine senin eşin sabırlıymış benim eşim geçen gün daha gidip kan testi yaptıralım demeye başladı hemde heray hüsran olmasına rağmen o da benle heyecan yapıyorRabbim kimseye aratmasın
yumurtlama takibi yapıyorsun canım onunla ben pek düzenli yapmadım ama bir kaç defa denedim yumutlama takibi için günlük veya günde iki defa yapıyorlar yumurtanın çatladığı zamanı değerlendiriyorlarOvulasyon testi nedir
Hımm anladım cnm sagol bilgin için ama adet olmadan da tekrar nasıl yumurtlama olur kiyumurtlama takibi yapıyorsun canım onunla ben pek düzenli yapmadım ama bir kaç defa denedim yumutlama takibi için günlük veya günde iki defa yapıyorlar yumurtanın çatladığı zamanı değerlendiriyorlar
Cok üzüleceğim biliyor cünki onun için oda hüsranı görmek istemiyoramin canım yine senin eşin sabırlıymış benim eşim geçen gün daha gidip kan testi yaptıralım demeye başladı hemde heray hüsran olmasına rağmen o da benle heyecan yapıyor
canım bazen cok nadir de olsa iki defa yumutlayanlar var diye biliyorum zaten onu genelde adetten 8- 10 gün sonra yapıyorlar yumurtlamayı yakalayınca test yapmayı bırakıyorlar beklemeye geçiyorlar canımHımm anladım cnm sagol bilgin için ama adet olmadan da tekrar nasıl yumurtlama olur ki
aynı canım bizde cok üzülüyoruz yıkılıyorum ben resmen ama umut iste dün akşam da ben bu ay fazla umut etmeyecem falan diyodu ama gel bana sor o da her ay hüsrana uğramakta sıkıldı artıkCok üzüleceğim biliyor cünki onun için oda hüsranı görmek istemiyor